Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAR değerine o kadar takmayın etrafımızda bi dünya elektronik eşya varken telefona takmak komik olur
  • hemen teslim diyor.1700TL.biraz fazla pahalı satıyor.

• laptop cortladı, tel (omnia i900) eskidi, yeni ipad mi, htc mi bu mu, allak bullak oldum vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

laptop cortladı, tel (omnia i900) eskidi, yeni ipad mi, htc mi bu mu, allak bullak oldum vallahi.

Bi insanla bu kadar mi ayni durumda olunur? :) laptop cok eskidi..telefon sağlam ama 3sene oldu..zar zor bi miktar para topladık iki milyar kadar :D onada xperia s mi alsam htc one x mi alsam ipad 3 mu alsam karar falan veremedim aklim karman çorman ve nisan olsada hepsi bi çıksa incelesek diye çatlıyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyin arkanızdan geliyorum laptopmu xperia S mi !

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

hemen teslim diyor.1700TL.biraz fazla pahalı satıyor.

Kendisine hakaret ettirmek için bu kadar da çaba göstermez ki bi insan.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 8 Mart 2012; 1:00:42 >

• şimdi satan arkadaşın ialanına baktımda kazıklıyacak insan arıyorr 1700 nedemek yaaa 1000 tl den yukarı etmez zaten 1 ay sonra türkiyedeeee onu alasıya kadar htc one x al daha iyiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN7843

şimdi satan arkadaşın ialanına baktımda kazıklıyacak insan arıyorr 1700 nedemek yaaa 1000 tl den yukarı etmez zaten 1 ay sonra türkiyedeeee onu alasıya kadar htc one x al daha iyiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 8 Mart 2012; 8:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

laptop cortladı, tel (omnia i900) eskidi, yeni ipad mi, htc mi bu mu, allak bullak oldum vallahi.

Bi insanla bu kadar mi ayni durumda olunur? :) laptop cok eskidi..telefon sağlam ama 3sene oldu..zar zor bi miktar para topladık iki milyar kadar :D onada xperia s mi alsam htc one x mi alsam ipad 3 mu alsam karar falan veremedim aklim karman çorman ve nisan olsada hepsi bi çıksa incelesek diye çatlıyorum :D

Lütfen....
    Böyle bir kıyas okumamış olayım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

az önce doğubanktaydım henüz xperia s getiren olmamış.

sar değerini soran arkadaşlar inanmıyoruz diyeceklerine verdiğim linke baksınlar.yalansa bu phonearenanın yalanıdır.

o sitede birden fazla sar değeri var. Hangisini dikkate alacağız acaba..

Head: 1.31 W/kg

vazgeçtim o zaman... Günde 1 saat kadar telefonla konuşan biri olarak baş ağrısı çekmek istemiyorum.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-turkiyede-ilk-sifir-sony-xperia-s-32gb-12-mp-kamera-77058990/detay

1.700 TL'ye TR'den garantili hemide taksitle alınır.
  • amazon.de de yenı sipariş 475 den başlıyor 489 a kadar en yükseği baz alırsak 1500 tl nakıt 1699 da 12 taksitli fiyatı olması gerek bence bunun ustu kesınlıkle olmamalı olursa bizde bir sorun var demek keriz yerıne konuluyoruz develet sağolsun vergı alacam dıye.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

SAR değerine o kadar takmayın etrafımızda bi dünya elektronik eşya varken telefona takmak komik olur

evet radyasyon yayan bir dünya eşya var ama hiç birini kulağımıza yapıştırmıyoruz 1.31 doğru bir rakamsa tam bir facia. günde 1 saatten fazla telefonla konuşan bir insan için iyi bir baş ağrısı aracı olur. Tabi kulaklık kullananlar için geçerli değil. kablolu kulaklık kullanmak lazım riski en aza indirmek için.
  • quote:

benide ekleyin arkanızdan geliyorum laptopmu xperia S mi !

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-turkiyede-ilk-sifir-sony-xperia-s-32gb-12-mp-kamera-77058990/detay

Kendisine hakaret ettirmek için bu kadar da çaba göstermez ki bi insan.!

böyle fırsatçılara öncelikle o markanın distribütörünün geçit vermemesi lazım.aklıma gelen yakın zamandaki örneklerden birini hiçte beklemediğim bir firma olan nokia yapmıştı.N8 ilk doğubanka gelince 1700-1750 gibi fiyatlar istediler çok geçmeden iki hafta içinde cihaz 999TL'den resmen satışa çıktı.
    birde mesela n8 ilk çıktığında ilk seri üretim hataları içeriyordu ve bazı cihazlar kapanıp bir daha açılmıyordu,garantili alanların cihazları değiştirildi.
    şimdi doğubanktaki satıcılar 1 ay garanti veriyor.n8 hatalı olan cihazları 2-3 ay sonrada kapanma yapabiliyordu.düşünsenize 999TL'den satılan cihazı 1700den alıyorsunuz 2-3 ay sonra cihaz kapanıyor dükkan garantisi 1 ay olduğu içinde olayı kabul etmiyor ve 1700lük bir çöpünüz oluyor elinizde.
    şimdi bunu niye anlattım,ben bekliyemiycem gidip garantisiz alıcam diyen arkadaşlar için anlattım.ha her cihaz bozulabilir demiyorum ama madem garantisiz alıcaksın bari abartı fiyatlar verip alma.diyelim bir cihaz garantili 1500'dür sen onu garantisiz 800-1000'e buluyosan tabi al ama zaten 1700 civarı garantili fiyatla satılması beklenen bir cihazıda aynı paraya garantisiz almayın.

not=bende doğubanktan bir kere sony ericsson aino almıştım 730TL'ye ama o sıralar sony ericsson doğru düzgün cihaz getirmiyor yada çıktıktan 6-7 ay sonra getiriyordu.aldığım cihaz tık bile demedi hiç arızalanmadı,1 yıl sonrada çalındı

• quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

quote:

SAR değerine o kadar takmayın etrafımızda bi dünya elektronik eşya varken telefona takmak komik olur

evet radyasyon yayan bir dünya eşya var ama hiç birini kulağımıza yapıştırmıyoruz 1.31 doğru bir rakamsa tam bir facia. günde 1 saatten fazla telefonla konuşan bir insan için iyi bir baş ağrısı aracı olur. Tabi kulaklık kullananlar için geçerli değil. kablolu kulaklık kullanmak lazım riski en aza indirmek için.

bir şey olmaz hocam o kadar dert etme bu ülkede seni o telefondan önce öldürecek sayısız şey var azcık başın ağrısın çokmu . zorundamısın değilsin tabi

quote:

böyle fırsatçılara öncelikle o markanın distribütörünün geçit vermemesi lazım.aklıma gelen yakın zamandaki örneklerden birini hiçte beklemediğim bir firma olan nokia yapmıştı.N8 ilk doğubanka gelince 1700-1750 gibi fiyatlar istediler çok geçmeden iki hafta içinde cihaz 999TL'den resmen satışa çıktı.
    birde mesela n8 ilk çıktığında ilk seri üretim hataları içeriyordu ve bazı cihazlar kapanıp bir daha açılmıyordu,garantili alanların cihazları değiştirildi.
    şimdi doğubanktaki satıcılar 1 ay garanti veriyor.n8 hatalı olan cihazları 2-3 ay sonrada kapanma yapabiliyordu.düşünsenize 999TL'den satılan cihazı 1700den alıyorsunuz 2-3 ay sonra cihaz kapanıyor dükkan garantisi 1 ay olduğu içinde olayı kabul etmiyor ve 1700lük bir çöpünüz oluyor elinizde.
    şimdi bunu niye anlattım,ben bekliyemiycem gidip garantisiz alıcam diyen arkadaşlar için anlattım.ha her cihaz bozulabilir demiyorum ama madem garantisiz alıcaksın bari abartı fiyatlar verip alma.diyelim bir cihaz garantili 1500'dür sen onu garantisiz 800-1000'e buluyosan tabi al ama zaten 1700 civarı garantili fiyatla satılması beklenen bir cihazıda aynı paraya garantisiz almayın.

not=bende doğubanktan bir kere sony ericsson aino almıştım 730TL'ye ama o sıralar sony ericsson doğru düzgün cihaz getirmiyor yada çıktıktan 6-7 ay sonra getiriyordu.aldığım cihaz tık bile demedi hiç arızalanmadı,1 yıl sonrada çalındı

aynen öyle sonuna kadar katılıyorum

ayrıca geçmiş olsun bu telefonları takip etmek için adam akıllı bi sistem yokmu ya ime boşunamı kaydettiriyoruz alırken satılırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 8 Mart 2012; 13:21:50 >

• büyük ihtimalle çıkış fiyatı 1400 TL olucaktır daha yüksek fiyata satmaz sony buraya da yazıyorum
    bu arada önümüzdeki 2-3 yıl içinde telefon piyasasını ele geçiren marka sony olacak iphone'u geçer demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Sony Ericsson mu yazacak yoksa sadece Sony mi yazacak anlamadım ben bu işi. Sony Ericsson ismini kaldırmamalılar bence.

Resmi olarak piyasaya çıktığında sadece Sony yazacak.

/>

/>

/>

/>

/>

üstadım peki bu test sonuçlarını yorumlayabilir misin ?

özellikle farklı farklı yapılan testlerin neyi ölçtüğünü anlayamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• N8'le kamera karşılaştırma videosu
  • arkadaşlar bu telefonda batarya yok mu? ( yani batarya telefona sabit mi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar bu telefonda batarya yok mu? ( yani batarya telefona sabit mi?)

evet dahili pil var çıkarılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.