Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi ara hatırlarsanız Evo 3D de 2000 TL idi sonrası malûm
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

merak edenler için sony mobile distribütör çalışan tanıdıktan aldığım bilgilere göre arkadaşlar
    Xperia S
    satış fiyatı 2000 üstü olacak
    uzun bir süre sadece taahütlü satılacak (iphone gibi paketi olacak konuşma internet vs.. sadece Turkcell ya da Vodafone da olacak bir süre)
    ve telefonu canlı olarak gördüm harikulade den de harika ötesi muhteşem inanılmaz süper daha ne yazsam bilemedim özellikle smart tag olayı varsa off süper tabi bu dediğim olay xperia arc larda da var ICS ile mükemmelya....

hadi hayırlı olsun

Şaka yapmıştır o sana

• Bugün arabistanda sony yetkili satıcısına sordum (haftalardır soruyodum bilgi yoktu). Arabistanda 19 martta satışa çıkacakmış. Fiyatını da 2399 riyal dedi. Bugünkü kur üzerinden yaklaşık 1140 tl.
  • Ekşi'den birisi de 1750 TL'nin altında geleceğini yazmış ki bence doğru olan bu olacak.Benim tahmin 1650 TL

• 1000 tl ile 1500 arası olacaktır fiyat..
  • 1500 gelsin çok fazla diretmelerine gerek yok piyasa yapsınlar biraz htc sensation samsung galaxy felan varken yani arc s arc da var fiyatları iyi tutmazlarsa zorlanır beyler sony'e bu sayfayı gönderelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 9 Mart 2012; 21:49:51 >
  • en çokta sony ericssonun saçma sapan şarj ve kulaklık girişinden kurtulacağıma seviniyorum g705 kullanıyorum ne müzik dinliyoruz ne şarj oluyor düzgün gelsinde xperia s im 3.5 mm giriş mini usb şarj heryerde şarj edebilelim :)) fiyatı bence 1699 TL olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdf -- 9 Mart 2012; 22:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

en çokta sony ericssonun saçma sapan şarj ve kulaklık girişinden kurtulacağıma seviniyorum g705 kullanıyorum ne müzik dinliyoruz ne şarj oluyor düzgün gelsinde xperia s im 3.5 mm giriş mini usb şarj heryerde şarj edebilelim :)) fiyatı bence 1699 TL olacak :)

demeyin şöyle demeyin totem denemesi yapalım 1499 telefon gelene kadar konusu 30 sayfayı bulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 9 Mart 2012; 22:35:27 >

• çıktığı gün alacam inşallah fiyat düşmesini flan beklemeyecem inş dediğin gibi olurda rahat alırız :D bazı unboxing videolarda gördüm ama kulakiçi olmasına sevinsemde çok iyi bi kulaklık gibi gelmedi yanında verilen kulaklık...kulaklık önemli nerdeyse sırf onun için htc ye kayıyordum
  • quote:

çıktığı gün alacam inşallah fiyat düşmesini flan beklemeyecem inş dediğin gibi olurda rahat alırız :D bazı unboxing videolarda gördüm ama kulakiçi olmasına sevinsemde çok iyi bi kulaklık gibi gelmedi yanında verilen kulaklık...kulaklık önemli nerdeyse sırf onun için htc ye kayıyordum

aman hocam htc kayıyorum felan olmuyor yanlış anlayacaklar

htc kulaklıklarının çakmasını arkadaş dealextremden almıştı pil takmayınca çok dandik oluyor ama takınca çoşuyor diyordu . tabi ne denli kaliteli orasını bilmiyorum orjinalide bi hayli pahalı.

biliyorsunuz htc bu yüzden kulaklık satışını durdurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

çıktığı gün alacam inşallah fiyat düşmesini flan beklemeyecem inş dediğin gibi olurda rahat alırız :D bazı unboxing videolarda gördüm ama kulakiçi olmasına sevinsemde çok iyi bi kulaklık gibi gelmedi yanında verilen kulaklık...kulaklık önemli nerdeyse sırf onun için htc ye kayıyordum

aman hocam htc kayıyorum felan olmuyor yanlış anlayacaklar

htc kulaklıklarının çakmasını arkadaş dealextremden almıştı pil takmayınca çok dandik oluyor ama takınca çoşuyor diyordu . tabi ne denli kaliteli orasını bilmiyorum orjinalide bi hayli pahalı.

biliyorsunuz htc bu yüzden kulaklık satışını durdurdu

valla one x beats audio kulaklık vermesede aklımı karıştırmıyor değil ama yıllardır sonyciyiz ilk akıllı telefonumuzda sony olsun bakalım bide gelse bian önce las vegasta tanıtıldığından beri bekliyoruz ve daha 1ay falan var yaklaşık sabrımız pek kalmadı

• bende sony ericssondan başka telefon elime alınca o tatlı güzel hissi vermiyor ... takıntı oldu arc ı paketledim bu telefon yüzünden
  • yılan hikayesine döndü arkadaş şu telefon. adamlar hala soon yazıyorlar. 20 sinde arkadaşım italya ya gidecek. o zamana kadar çıkmazsa, htc xe aldırıcam, çaresiz.
  • Bu Sony'nin stock web browserları neden sorunlu oluyor? Arc ve Neo'daki sayfa kaydırma sırasındaki bariz takılmalar S ve P'de de devam ediyor,resmen tekliyor.S gibi bir cihaza böyle bir web browser hiç yakışmıyor.
  • 2000 TL imkansız. arc çıkacağı zamanda böyle saçma, ipe sapa gelmez yorumlar yapılmıştı.. Arc çıktı ve biz garantisiz alanlar şok oldu... garantisiz 1300 e aldığımız fiyatın altında satılmaya başlandı.Sözün özü milleti manipüle etmeyin boşa.
  • Arkaaşlar kavga etmeyin, ben söleyim rakamı: 1599 TL...
  • yahu şunu 1499 olarak söyleyin adamlar görüp arttıracak fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

Arkaaşlar kavga etmeyin, ben söleyim rakamı: 1599 TL...

Arc S 1450 TL'den girdiğine göre doğru bir tahmin olabilir.Çünkü Xperia S ile çıkış fiyatı olarak 50 pound yani 140 TL fark var.Olası rakam budur 2000'in üstü kesinlikle olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

Arkaaşlar kavga etmeyin, ben söleyim rakamı: 1599 TL...

dostum bilgin mi var yoksa tahmin mi ettin?
  • aslında bilgi değil, ama tahmindende öte bişey. 6buçukuncu his diyebiliriz

istedikleri kadar pahalı yapsınlar, ben hep onları protesto edip yurt dışı alıyorum. sizde öyle yapın!
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.