Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TELEFON TAVSİYESİ ACİL YARDIM: Akıllı dokunmatik telefonlar hakkın da hiç bir bilgim yok. Sony deyince diğer markalara göre daha çok güven verdiği için sony den başka telefon almayı düşünmüyorum. İnternet bankacığında alım satım işlemlerimi hızlı bir şekilde sorunsuz yapabilmek için 1000 tl yi geçmeyecek sony marka telefonlardan birini almayı düşünüyorum ama androidli telefonlarla garanti internet bankacılığında çoğu işlemlerin yapılamadığını duydum. Telefonu kullanım amacım belli olduğu için kamera hafıza benim için çok önemli değil bacılık işlemlerinde hızlı olsun yeter. İNŞALLAH BİLEN BİRİSİ ÇIKAR. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

ya arkadaşlar avrupa da max.490 euro satılan cıhaz burda 2000 tl olması ımkansız eğer olursa acar o dıst. kocaman biiiiiiiiiiiiiiiip ederım
    490*2,35*1,3 vergı toplam 1499 eder taksıtlede 1499*1,13 1699 de hadı 2000 resmen kazık olur kımsede almaz kalırım arc da hele bı cıksın bakalım...

türkçe kullanım kılavuzu

http://www-support-downloads.sonymobile.com/lt26/userguide_TR_LT26_1261-9461.1.pdf
    quote:

se_runtome

ya arkadaşlar avrupa da max.490 euro satılan cıhaz burda 2000 tl olması ımkansız eğer olursa acar o dıst. kocaman biiiiiiiiiiiiiiiip ederım
    490*2,35*1,3 vergı toplam 1499 eder taksıtlede 1499*1,13 1699 de hadı 2000 resmen kazık olur kımsede almaz kalırım arc da hele bı cıksın bakalım...

İşte bu tahmin oldukça olası bende 1450-1500 arası bekliyorum yanlız taksitli fiyat tahminine katılmıyorum zira genelde peşin fiyatına 6 yada 8 taksitle veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 10 Mart 2012; 17:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Bugün arabistanda sony yetkili satıcısına sordum (haftalardır soruyodum bilgi yoktu). Arabistanda 19 martta satışa çıkacakmış. Fiyatını da 2399 riyal dedi. Bugünkü kur üzerinden yaklaşık 1140 tl.

Şu anda arabistanda ARC S 950 TL, samsung galaxy S2 ninde 1060 tl den satıldığını gözönünde bulundurarak belki yaklaşık türkiye fiyatı hesaplayabilirsiniz.
  • amazon.co.uk ta fiyat yazıyor zaten.2000 olması imkansız.
    Amazondaki arc s in fiyatı ile içler dışlar çarpımı yapın,üzerine %60 TR farkını koyun tam 1700 tl yapıyor.
    2000 TL derse ıphone 4s le başedemez bir kere herşeyden önce..Kaldıki galaxy note vs. var daha sırada.
    2000 den çıksın ben eşeğim diye bağırırım bu forumda
    Bu arada amazonda 12 mart olan release tarihi 19 marta kaydırılmış.Zaten ben nisan maaşımla alacağım için inşallah bi skıntı yok benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

se_runtome

İşte bu tahmin oldukça olası bende 1450-1500 arası bekliyorum yanlız taksitli fiyat tahminine katılmıyorum zira genelde peşin fiyatına 6 yada 8 taksitle veriyorlar.

ben arc aldığımda euro 2.3 idi hazıran 09.2011 de amazon de satış fıyatı ıse 449 idi buda 1350 cıkıyor benım mantık hesabıma göre bende 1330 12 tk aldım ınşallah boyle olur da senın de ıfade ettığın gıbı 1450-1500 olur

• Benim tahminim de 1450 civarı olur.Yoksa rekabet şansını düşürür SONY .
  • Bekliyoruz halen, gelecekte, fiyatı düşecekte bizde alacaz, peh
  • Xperia P’nin yaklaşık 420 Euro – 992 TL, Xperia U’nun ise yaklaşık 260 Euro – 614 TL fiyatında olacağı da belirtildi.

XperiaBlog sitesinin önceki günkü haberine göre; Avrupa’da Xperia P için 449 Euro – 1060 TL, Xperia U içinse 259 Euro – 612 TL fiyatları öngörülüyormuş. Xperia S’in 499 Euro – 1178 TL fiyatla geldiğini düşündüğümüzde Xperia P’de biraz daha indirime gidilebileceğini tahmin ediyoruz.

İngiliz çevrimiçi alışveriş sitesi Clove Technology de Sony Mobile’ın Xperia P ve Xperia U akıllı telefonları için ön sipariş sayfalarını yayınladı. Henüz fiyat bilgisi yer almazken, her iki telefonun da 23 Nisan‘da satışta olacağı eklenmiş.

Her halükârda Sony’nin yeni akıllı telefonları Nisan-Mayıs aylarında tüketiciyle buluşup makul fiyatlarıyla alınabilir olacaklardır. Zaten teknik özelliklerinin yeni yılın üst düzey modelleri ile performans açısından mücadele vermelerine yetmeyeceğinden fiyatların yüksek olmamasını normal karşılıyoruz.

Güncelleme: Clove, cihazlar için fiyatlarını açıkla. İşte şöyle;

- Sony Xperia P – 315£ (KDV’siz) – 880 TL

- Sony Xperia U – 199£ (KDV’siz) – 555 TL

Kaynak:http://www.androidturkiye.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVOV3 -- 11 Mart 2012; 1:26:10 >

• İngiltere satış fiyatı 513,26€ / 1201TL gibi bir fiyata denk geliyor.

Clove Technology
    Smartphones - Sony
    http://www.clove.co.uk/sony-xperia-s

1499 gibi bir fiyatlandırma olması muhtemel. Tabii biraz beklemek lazım, zira fırsatçılar çok fazla kar marjı koyuyorlar.
  • Arc S 1500 TL'ye satılıyor neredeyse o fiyat hayal bence...En iyi ihtimal 1700 TL.
  • sony kendi adıyla satış yapıcak bence bunu göz önünde bulundurmalı 1500 üstünde ondan çok daha iyileri var htc samsung apple çok fazla yenilik getirmiyor sonuçta 12mp kamerasından + nfc'den baska ahım şahım bi artısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

sony kendi adıyla satış yapıcak bence bunu göz önünde bulundurmalı 1500 üstünde ondan çok daha iyileri var htc samsung apple çok fazla yenilik getirmiyor sonuçta 12mp kamerasından + nfc'den baska ahım şahım bi artısı yok

Evet doğru ben htc ye şaşırdım xperia s ın rakibi one s de ne NFC var ne de hafıza yeterli xe nin inceltilmiş hali gibi. Ki Xe deki kulaklıklar mükemmel one s de dre kulaklık da yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

sony'nin telefon fiyat bilgileri sızmış.
    benim asıl merak ettiğim HAYABUSA ve MINT_I isimli en pahalı olan cihazlar.
    xperia s'in 2012 nin amiral gemisi olmayacağını söylemiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture
    Xperia P’nin yaklaşık 420 Euro – 992 TL, Xperia U’nun ise yaklaşık 260 Euro – 614 TL fiyatında olacağı da belirtildi.

demekki bu liste doğruymuş.bugünde listede üçüncü sıradaki pepper'le ilgili haber çıktı.
    GSMArena.com
    Sony MT27i Pepper shows up in a press shot
    http://www.gsmarena.com/sony_mt27i_pepper_shows_up_in_a_press_shot-news-3961.php

xperia p'nin fiyatı (LT22I) listeye göre biraz pahalı.geri çekilir diye düşünüyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 11 Mart 2012; 12:08:17 >

• Beyler burda xperia s , galaxy s 2 karşılaştırmasında internette xperia s'in geçişler hızlı fakat sitelere zoom yaparken donma oluyor gibi geldi, yani samsungdaki akıcılık yok gibi pek anlamıyorum ama sizlere sormak istedim.http://www.youtube.com/watch?v=VI3mGC6uPi8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.r.a.ı.d.e.r -- 11 Mart 2012; 12:50:27 >
  • arkadaşlar bu telefonun cpusu cortex a8 mi a9 mu?
  • Telefon elimize geçene kadar dövünüp durcaz anlaşılan

croplarda sony nin fotoları daha iyi videoda biraz düşük geldi bana
  • quote:

İngiltere satış fiyatı 513,26€ / 1201TL gibi bir fiyata denk geliyor.

1499 gibi bir fiyatlandırma olması muhtemel. Tabii biraz beklemek lazım, zira fırsatçılar çok fazla kar marjı koyuyorlar.

arc s gelmeden önce yurt dışında 1000 tl civarında satılıyordu. türkiye'ye 1450 gibi bir fiyatla geldi. alanların çoğu da 1300 tl altında indirim denk getirip aldı.

bu telefon da muhtemelen 1700 tl gibi fiyatla gelir fakat çoğu arkadaşın arc s'i 1250 tl civarında alması gibi bu telefon da 1400 tl gibi fiyatlarla elde edilebilir.

16 gb hafıza kartıyla beraber arc s bana 1365tl'ye mal oldu. o bakımdan 32 gb xperia s için çok abartılı bir fiyat değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

Clove Technology
    Smartphones - Sony

arc s gelmeden önce yurt dışında 1000 tl civarında satılıyordu. türkiye'ye 1450 gibi bir fiyatla geldi. alanların çoğu da 1300 tl altında indirim denk getirip aldı.

bu telefon da muhtemelen 1700 tl gibi fiyatla gelir fakat çoğu arkadaşın arc s'i 1250 tl civarında alması gibi bu telefon da 1400 tl gibi fiyatlarla elde edilebilir.

16 gb hafıza kartıyla beraber arc s bana 1365tl'ye mal oldu. o bakımdan 32 gb xperia s için çok abartılı bir fiyat değil.

Daha uygun alabilmek için biraz araştırmak lazım. Büyük teknoloji marketlerin haftasonu indirimlerini de takip ederek uygun fiyatlara alınabilir. Fakat piyasaya ilk girişinde almamalarını öneririm çünkü fiyatlar düşecektir her zaman olduğu gibi. Biraz sabır

• quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

Clove Technology
    Smartphones - Sony

arc s şu anda kıbrısta 850 liraya satılıyor yani şu andaki arc s fiyatını baz almayın derim xperia s'in çıkış fiyatı 1400 lira olucak bana göre

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.