Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pazartesi günü satışa çıkan cihaz sıcağı sıcağına elimde

Cihaz hakkında birkaç merakınızı gidermek isterim. Cihazı İtalya'dan aldım. İtalya fiyatı 499 Euro. Kutu içeriğinde kulaklık ve şarj cihazına ek olarak ekran koruyucu film çıktı. Şarj ünitesi haricinde hiç bir yerde "Ericsson" ibaresi geçmiyor.

Aletin arka kapağını açtığınızda sadece micro sim kart yuvasını görüyorsunuz . Pil ve bellek olayını Sony halletmiş.

Telefonu HDMI aracılığı ile televizyona bağladım. Bağlantıyı yaptığınızda telefon ekranı aynı PC bağlantısı yapılmış gibi real time olarak TV'de de gösteriliyor. Bu da yetmezmiş gibi televizyon kumandasıyla telefonu kontrol edebiliyorsunuz ( Benim televizyonum da Sony olduğu için mi bu özelliği kullanabiliyorum bilemiyorum)

Elimde fazladan alınmış 1 cihaz daha mevcut. Taliplisi çıkması durumunda satmayı düşünebilirim.

Şimdilik kurcaladığım özellikleri bu kadar. Merak ettiğiniz özellikleri varsa onları da paylaşırım...

Sony Xperia™ S | ANA KONU

• dikkatli ve özenli çekilmiş resimler istiyorum
    yine dikkatli ve özenli kayıt edilmiş makro resimler
    ve özenle çekilmiş video kaydı.

ayrıca ses performansı ahize sesi nasıl.
    oyunlarda performansı nasıl
    genel performansı browser performansı video oynatma bellek hız performansı . vs bunlarıda inceleyip yazarsan sevinirim
    arka kapak nasıl sağlammı
    sanırım varmı birşey isteyen merak eden diye yazdığına pişman olacaksın

Ayrıca Hayırlı olsun güle güle kır boz
  • hocam ben de italya'dan getirtcem.

batarya nasıl hocam benim için önemli olan o?
  • Aleti dün aldım. Henüz micro sim edinemediğimden konuşma ve pil dayanıklılığı konusunda şimdilik yorum yapamıyorum , 2 gün müsade

Diğer istekler konusunda da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • dostum sanırım sen beyazını almışsın, siyah-beyaz sence hangi renk?
  • Harut Hajinyoutube
    Sony Xperia S Unboxing | İnceleme Türkçe | Harut Hacin ile
    http://www.youtube.com/watch?v=cPBeq-jRrj0

bu güzel telefon mükemmel bir telefon

yarıldım trde 1104 liraymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 12 Mart 2012; 0:18:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Bugün arabistanda sony yetkili satıcısına sordum (haftalardır soruyodum bilgi yoktu). Arabistanda 19 martta satışa çıkacakmış. Fiyatını da 2399 riyal dedi. Bugünkü kur üzerinden yaklaşık 1140 tl.

Şu anda arabistanda ARC S 950 TL, samsung galaxy S2 ninde 1060 tl den satıldığını gözönünde bulundurarak belki yaklaşık türkiye fiyatı hesaplayabilirsiniz.

bugun baktım kktcde s2 1100 4 8gb 1300 4s 16gb 1550 arc s 850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeganeCC -- 12 Mart 2012; 1:03:53 >

• Sony'lerin garanti durumlarını bilmiyorum ama eğer uluslararası garanti varsa gelir gelmez Kıbrıs'tan alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganak

Herkese merhaba,

Pazartesi günü satışa çıkan cihaz sıcağı sıcağına elimde

Cihaz hakkında birkaç merakınızı gidermek isterim. Cihazı İtalya'dan aldım. İtalya fiyatı 499 Euro. Kutu içeriğinde kulaklık ve şarj cihazına ek olarak ekran koruyucu film çıktı. Şarj ünitesi haricinde hiç bir yerde "Ericsson" ibaresi geçmiyor.

Aletin arka kapağını açtığınızda sadece micro sim kart yuvasını görüyorsunuz . Pil ve bellek olayını Sony halletmiş.

Telefonu HDMI aracılığı ile televizyona bağladım. Bağlantıyı yaptığınızda telefon ekranı aynı PC bağlantısı yapılmış gibi real time olarak TV'de de gösteriliyor. Bu da yetmezmiş gibi televizyon kumandasıyla telefonu kontrol edebiliyorsunuz ( Benim televizyonum da Sony olduğu için mi bu özelliği kullanabiliyorum bilemiyorum)

Elimde fazladan alınmış 1 cihaz daha mevcut. Taliplisi çıkması durumunda satmayı düşünebilirim.

Şimdilik kurcaladığım özellikleri bu kadar. Merak ettiğiniz özellikleri varsa onları da paylaşırım...

hayırlı olsun güle güle kullan cihazı eline aldığına göre şu SAR değerini kesinleştirelim klavuza yazan değer ne gerçekten 1.31 mi

• quote:

Orijinalden alıntı: doganak

Aleti dün aldım. Henüz micro sim edinemediğimden konuşma ve pil dayanıklılığı konusunda şimdilik yorum yapamıyorum , 2 gün müsade

Diğer istekler konusunda da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

sar değeri hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur.
  • Arkadaşlar Amerika çıkış tarihini bilen var mı telefonun? Sorduruyorum ordaki tanıdığa yokmuş telefon ya da farklı bir adı mı var orda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuntianle

En inanılmaz sıcak telefonu:http://is.gd/LwtPML

la ne iş sen, çin işi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

http://www.youtube.com/watch?v=cPBeq-jRrj0
    bu güzel telefon mükemmel bir telefon

yarıldım trde 1104 liraymış

aga asıl sen bunun şarkılarını dinledinmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar Amerika çıkış tarihini bilen var mı telefonun? Sorduruyorum ordaki tanıdığa yokmuş telefon ya da farklı bir adı mı var orda?

bildiğim kadarı ile orada çıkacak olan abisi xperia ION modeli
  • Arkadaaşlar bu siteye denk geldim.DHL ile hızlı kargo falan yazıyo Türkiye ye.Kargo ile telefon gelebiliyor mu ki?

• Xperia S çıkmayacak mı yani koca Amerika'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

Arkadaaşlar bu siteye denk geldim.DHL ile hızlı kargo falan yazıyo Türkiye ye.Kargo ile telefon gelebiliyor mu ki?
    http://www.mobilefun.co.uk/sim-free-sony-xperia-s-black-p33792.htm

bence hiç girme.
    birincisi yasak.
    yasak olmasa bile 75 euro üstü fiyatlı mal getirttiğin için gümrük vergisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Xperia S çıkmayacak mı yani koca Amerika'da?

çıkımayacak değil xperia ion çıkacak hemen hemen aynı özelliklerde.

www.gsmarena.com
    Compare Sony Xperia S vs. Sony Xperia ion LTE - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4369&idPhone2=4412

• Yılın 2. çeyreği gözüküyor ama çıkışı Ion modelinin bunu zor bekledik Ion'u hiç bekleyemem valla.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.