Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doganak

Aleti dün aldım. Henüz micro sim edinemediğimden konuşma ve pil dayanıklılığı konusunda şimdilik yorum yapamıyorum , 2 gün müsade

Diğer istekler konusunda da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

hayırlı olsun...italyadamı yaşıyorsun telefonları türkiyeyemi getirdin ? özel mesajda attım cevap verebilirsen sevinirim.
  • Uluslararası garantisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Xperia S çıkmayacak mı yani koca Amerika'da?

Hocam Amazon.com da stoklara girmis

• Amazon sadece internet üzerinden satıyor dimi?
  • sahibindene bayağı gelmiş.1800-1900 arası satıyolar.küfür edicem olmiicak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

http://www.amazon.com/Sony-26i-Android-Factory-Unlocked/dp/B007HHHQ8I/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1331563680&sr=8-13

çok pahalı girmiş yaa
    Arc S in amazon fiyatı ile Türkiye fiyatı arasında %65 fiyat bindirmesi var.
    Xperia S in amazon fiyatı üzerine %65 koyunca 2.000 TL yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginckc -- 12 Mart 2012; 18:14:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enginem

quote:

quote:

http://www.amazon.com/Sony-26i-Android-Factory-Unlocked/dp/B007HHHQ8I/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1331563680&sr=8-13

çok pahalı girmiş yaa

Bence daha cok yeni oldugu icin bu fiyat hocam.
    Bu arada Türkiyede 2000 Tl olmaz ,Ama 1700 den asagida kimse beklemesin bu Telefonu..

• quote:

quote:

quote:

çok pahalı girmiş yaa

arc s türkiye'ye gelmeden önce orda 950 tl'ydi

• quote:

Amazon sadece internet üzerinden satıyor dimi?

Evet hocam..

Benim yakinim 2 ay sonra Türkiyeye gidecek .Bu zmanlarda gitseydi 1500 den satardi Hocam(Bazilari simdiden 1700 koymus fiyati).Zaten sanirim Uluslararasi garantisi var telin.
  • tekrarlıyorum bu telefon 1500 üstünde çıkarsa ellerinde kalır çok daha iyi altarnatifleri var yani millet bunu alıcağına ayfon glaxys2 htc felan alır 1700 veren 1888TL de verir

1 yıldan fazladır piyada olan telefonların özelliklerini geriden takip ederek koyduğu için fiyatıda makul tutsun bi zahmet ve bu kadar altarnatifi olan rakibi olan bi alanda uçmasalar iyi olur zaten pek kullanıcıları yok

HTC SENSATION
    HTC Sensation XE
    HTC SENSATION XL (vatanda WOWEE ONE SPEAKER HEDİYELİ)
    SAMSUNG Galaxy S II
    LG P940 Prada
    LG P920 Optimus
    HTC RHYME
    SONY ERICSSON XPERIA ARC
    SONY ERICSSON XPERIA ARC S
    Apple iPhone 4S 16GB
    Apple iPhone 4
    Samsung Galaxy Note N7000
    Samsung Galaxy Nexus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 12 Mart 2012; 19:24:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

tekrarlıyorum bu telefon 1500 üstünde çıkarsa ellerinde kalır çok daha iyi altarnatifleri var yani millet bunu alıcağına ayfon glaxys2 htc felan alır 1700 veren 1888TL de verir

1 yıldan fazladır piyada olan telefonların özelliklerini geriden takip ederek koyduğu için fiyatıda makul tutsun bi zahmet

Aynen
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=cPBeq-jRrj0
    bu güzel telefon mükemmel bir telefon

yarıldım trde 1104 liraymış

Ama adamları tebrik etmek lazım, herhalde bütün dilleri yapmışlar bu yazılımla ki, hiç uğraşmıyorlar. japoncasını yazıp konuşturup kaydediyorlar.
    Bu arada 1104 TL olayı süper ya

Gerçekmi acaba

• Xperia U da transparan kemer ekrandaki rengin yoğunluğuna göre renk değiştiriyor.S te böyle birşey yok değil mi?
  • USTA GÜLE GÜLE KULLAN HAYIRLI OLSUN. BENDE ALMANYADAN ŞİPARIS VERDIM AKRABAYA BEYAZDA. SANA SORUM OLUCAK TELEFON NASIL KABAMI XPERIA S DEGILDE XPERIA ARC S Mİ ALAYIM TAVSIYEN NEDIR. ÇOK KABA DEGIL DİMİ N9 GİBİ MESELA. CEVAP YAZARSAN ÇOK SEVINIRIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER...
  • vayyy be yakında x peria alanlarla çoğulacak buraları bana kalırsa almasınlar bu modeli yazık yanii o paraya cihaza koydukları teknolojı % 70 şi eski teknolojı yani verilen verilecek paralara acıyorum ama tabiki zevk meselesiii bluetooth 2.1 koymuşlar elalem dediğim apell htc bluetoth 4.0 kullanıyor zaten bunlarında kameraları sağlam müzik kısmıda sağlam htc ve apell yeni jenarasyon işlemciler kullanırken sony ıkı yıl önceki işlemcilerini kullanıyor heralde sepettekı kalanları bedavaya aldı sony artık beni cezbetmiyor diğerlerinden ayırmıyorrrr
  • quote:

tekrarlıyorum bu telefon 1500 üstünde çıkarsa ellerinde kalır çok daha iyi altarnatifleri var yani millet bunu alıcağına ayfon glaxys2 htc felan alır 1700 veren 1888TL de verir

1 yıldan fazladır piyada olan telefonların özelliklerini geriden takip ederek koyduğu için fiyatıda makul tutsun bi zahmet ve bu kadar altarnatifi olan rakibi olan bi alanda uçmasalar iyi olur zaten pek kullanıcıları yok

HTC SENSATION
    HTC Sensation XE
    HTC SENSATION XL (vatanda WOWEE ONE SPEAKER HEDİYELİ)
    SAMSUNG Galaxy S II
    LG P940 Prada
    LG P920 Optimus
    HTC RHYME
    SONY ERICSSON XPERIA ARC
    SONY ERICSSON XPERIA ARC S
    Apple iPhone 4S 16GB
    Apple iPhone 4
    Samsung Galaxy Note N7000
    Samsung Galaxy Nexus

Rakibi çok da rakiplerinin de pek güzel modeller çıkardığı söylenemez. Htcnin arayüzü çok fazla bellek harcıyor, Sonynin timescape daha optimize. Lg android guncellemelerinde sorun çıkartıyor, cihazlara güncelleme vermiyor. Samsung desen hep aynı tasarım, hiç begenmiyorum, Sony tasarım olarak üstün. Android severler ios'e girmez bana göre, onlara göre özgür os öncelik, iosin kısıtlamalarına katlanamazlar.

Bence Sony zaten makul fiyatlarda sundu cihazları. Turkiye'ye bakarak yorum yaptın, dogrudur fakat; bu Sonynin suçu değil, ülkemizdeki fırsatcıların suçu. Avrupa fiyatları gayet makul seviyede. Yine söylüyorum, biraz bekleyin, acele etmeyin. Cihazın fiyatı alınabilir seviyeye geldiğinde alırsınız.

• quote:

Xperia U da transparan kemer ekrandaki rengin yoğunluğuna göre renk değiştiriyor.S te böyle birşey yok değil mi?

Yok
    Bu yeni Xperia'lar çok ilginç
    En alt model U'da şeffaf bölüm renk değiştiriyor diğerlerinde yok(çok önemli bişey değil gerçi)
    P'de alüminyum kasa var en üst modelde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 12 Mart 2012; 21:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN7843

vayyy be yakında x peria alanlarla çoğulacak buraları bana kalırsa almasınlar bu modeli yazık yanii o paraya cihaza koydukları teknolojı % 70 şi eski teknolojı yani verilen verilecek paralara acıyorum ama tabiki zevk meselesiii bluetooth 2.1 koymuşlar elalem dediğim apell htc bluetoth 4.0 kullanıyor zaten bunlarında kameraları sağlam müzik kısmıda sağlam htc ve apell yeni jenarasyon işlemciler kullanırken sony ıkı yıl önceki işlemcilerini kullanıyor heralde sepettekı kalanları bedavaya aldı sony artık beni cezbetmiyor diğerlerinden ayırmıyorrrr

Rakipleri dört çekirdek islemcili modeller cıkartıyor da ne oluyor. Hangi uygulama kullanacak o dört çekirdeği? Telefon bu yahu, pc almıyorsunuz. Çift çekirdek uzunca bir süre yeter. Sony doğru zamanlamayla gidiyor bence. Şunu da belirteyim, Sony tasarımlarıyla her yıl farklı olmayı başarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xperia s & galaxy s2 ekran karşılaştırması

• quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

xperia s & galaxy s2 ekran karşılaştırması

Bazı resimlerde S2 çok yapay gösteriyor, Xs gerçeği neyse o gibi gösteriyor. Fakat Xperia S'te de renk tonlamalarında tuhaflık.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.