Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 4 Mart 2012; 14:51:38 >
  • Bu telefonun türkiyeye geliş tarihi neydi arkadaşlar ? Yani hangi ay içerisinde gelebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

Bu telefonun türkiyeye geliş tarihi neydi arkadaşlar ? Yani hangi ay içerisinde gelebilir ?

Nisan ayı içerisinde kesinlikle Türkiyede olacak
  • Cumartesi günü Marmara Forum Satürn' gittim oradaki personelin söylemiyle 2-3 hafta içinde gelecek dedi. Fiyat içinse belirsiz dedi.
  • heyecan gittikçe artıyor özellikle fiyatı merak konusu oldu iyice ... süpriz yapıp 1400den aşağı bi fiyatta bekliyoruz
  • Normalde firmalar stok eritmeye başlamaları gerekir. Sony arc s halen 1300 civarında bir fiata satılıyor, neo ve neo v de bir takım indirimler mevcut. Acaba s,p ve u modelleri geldiğinde mi indirime girecekler. Ya s,p ve u çok yüksek fiyattan satımaya başlanacak böylece arc ve arcslerde stok eritilecek, ya da ikisi bir arada satılmaya devam edilecek. Ancak mantıken sonynin ericssonu almasından sonra ericsson imzalı modellerin üretimini durdurması gerek diiye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ben artık xperia s i bekleyemiyorum :)) sabır kalmadı . Yurtdışı sitelerinden sipariş etsek güvenlimidir? Türkiyeye kargo gelebilirmi gümrükte takılırmi? Gelse pasaport kaydı yapmak kolay bu işlerde başka sıkıntı oluyor mu? Forumda yurtdışından getirtebilecek olan varsa istanbul içi eldende satın alabilirim yeterki bir ay beklemeyeyim artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam en sağlıklısı böyle gibi bu aralar gelen bi yakınım olsa almanyadan felan hiç tereddüt etmeden getirtirim ama malesef gelen giden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

Arkadaşlar ben artık xperia s i bekleyemiyorum :)) sabır kalmadı . Yurtdışı sitelerinden sipariş etsek güvenlimidir? Türkiyeye kargo gelebilirmi gümrükte takılırmi? Gelse pasaport kaydı yapmak kolay bu işlerde başka sıkıntı oluyor mu? Forumda yurtdışından getirtebilecek olan varsa istanbul içi eldende satın alabilirim yeterki bir ay beklemeyeyim artik..

istanbuldaysan doğubanka gidip baksana.
    yurtdışı sitelerden postayla getirtemessin.postayla telefon getirtmek yasak.anca yurtdışından biri gelirse yolcu beraberi getirebilir.
  • birileri satışa başlamış 11 mart teslim diyor.ön ödeme yok diyor.nakit ve elden teslim.1600TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 5 Mart 2012; 14:41:06 >
  • Yahu bekleyin biraz daha birkaç haftaya kalmaz forumun ikinci el bölümüne düşer en geç. Bende sabırsızlanıyorum ama az kaldı 1 ay daha beklemişsin ne olur.
  • Arkadaşlar yurtdışından ürün alımlarında garanti olmuyor. Eğer 1 yıllık uluslararası garanti alırsanız da çok para.

Bu arada 1600 TL ye getirtiliyorsa en az 1800 TL ye de Türkiye'de satılır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Yahu bekleyin biraz daha birkaç haftaya kalmaz forumun ikinci el bölümüne düşer en geç. Bende sabırsızlanıyorum ama az kaldı 1 ay daha beklemişsin ne olur.

Fiyatı nasıl olacak acaba ? 1500 TL ve altı olsa süper olur ya , 1500 TL üstü gelirse iphone alabilirim onun yerine, android 'e 1500 üstü vermeyi planlamadım henüz

• Eveet dayanamadım ve kuzene siparişi geçtim Yurtdışından getirtmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama telefonsuz kaldım ve bir işe girişmiş bulundum hayırlısıyla. Merak edenler vardır hangi siteden baktı bilmiyorum ama Avusturya fiyatı 464 € dedi.Çoktur azdır size kalmış.Umarım memnun kalırım.
  • onun pasaportuna kaydedersin olur biter mantıklı olmuş :D biz bekliyoruz
  • 1080 TL güzel fiyatmış hayırlı olsun
  • Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ancak şöyle bir sorun var. Getiren kişi dayımın arkadaşı olacak uçakla mı otobüsle mi getirir bilmiyorum. Onun pasaportuna kaydettiremem büyük ihtimal ama dedemler mayısta Amerika'dan gelecekler. Dedemin pasaportuna kaydettirsem sorun çıkar mı telefon Avusturya'dan pasaport sahibi Amerika'dan gelmiş kayıt yapamıyoruz demesinler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Arkadaşlar ben artık xperia s i bekleyemiyorum :)) sabır kalmadı . Yurtdışı sitelerinden sipariş etsek güvenlimidir? Türkiyeye kargo gelebilirmi gümrükte takılırmi? Gelse pasaport kaydı yapmak kolay bu işlerde başka sıkıntı oluyor mu? Forumda yurtdışından getirtebilecek olan varsa istanbul içi eldende satın alabilirim yeterki bir ay beklemeyeyim artik..

yurtdışı sitelerden postayla getirtemessin.postayla telefon getirtmek yasak.anca yurtdışından biri gelirse yolcu beraberi getirebilir.

İstanbuldayim ama doğubanktan da alınmaz ben Satürn'den Grey ürün falan bile almaya çekiniyorum 2 haftaya grey ürünler gelir 4haftaya da Sony garantili gelir..isteyen arkadaş sanada hayırlı olsun gelir gelmez deneyimlerini bekliyoruz paylaşım bizimle :)) siyahım isterdin beyazmi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

İstanbuldayim ama doğubanktan da alınmaz ben Satürn'den Grey ürün falan bile almaya çekiniyorum 2 haftaya grey ürünler gelir 4haftaya da Sony garantili gelir..isteyen arkadaş sanada hayırlı olsun gelir gelmez deneyimlerini bekliyoruz paylaşım bizimle :)) siyahım isterdin beyazmi

hem çekiniyorum diyosun hemde ''Forumda yurtdışından getirtebilecek olan varsa istanbul içi eldende satın alabilirim yeterki bir ay beklemeyeyim artik..'' diyorsun....nasıl oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ancak şöyle bir sorun var. Getiren kişi dayımın arkadaşı olacak uçakla mı otobüsle mi getirir bilmiyorum. Onun pasaportuna kaydettiremem büyük ihtimal ama dedemler mayısta Amerika'dan gelecekler. Dedemin pasaportuna kaydettirsem sorun çıkar mı telefon Avusturya'dan pasaport sahibi Amerika'dan gelmiş kayıt yapamıyoruz demesinler ?

2 yıl içinde başka telefon kayıt ettirilmemişse sorun çıkmaz. Ancak getirteceğin telefon Türkiye'ye giriş yaptıktan bir süre sonra kapanacaktır. Mayısa kadar beklersen kayıtta sorun çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.