Haftasonu yükledim. Görsel olarak iyi gibi ancak batarya tüketimini artırdığı yönünde bazı izlenimlerim oldu. Ancak esas hayalkırıklığı Sony'nin kendine has bir kimlik yaratmaktan ziyade iphone karakteristik çizgilerini birebir almaya başlaması (ses açma işareti, wi-fi, bluetooth açma kapama bölgesi gibi).
quote:
Orijinalden alıntı: adigenes
Haftasonu yükledim. Görsel olarak iyi gibi ancak batarya tüketimini artırdığı yönünde bazı izlenimlerim oldu. Ancak esas hayalkırıklığı Sony'nin kendine has bir kimlik yaratmaktan ziyade iphone karakteristik çizgilerini birebir almaya başlaması (ses açma işareti, wi-fi, bluetooth açma kapama bölgesi gibi).
Bazi yerlerde aksine bataryanin iyilestirildigini daha uzun sure gittigini okumustum ne kadar dogru bilmiyorum.Ben sabah yukleyip sarj ettim.2 saate yakin telefon gorusmesi yaptim,sabahtan beri whatsapp kullaniyorum.Navigasyon kullandim biraz.Mesaj cektim baya.Yeni gelen uygulamalara falan baktim.Azicikta markette takildim.Batarya %60 da suan.Sanki biraz daha iyi.Bi yerde stamina modun geldigini okumustum ama bulamadim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: Mike Tyson
quote:
Bazi yerlerde aksine bataryanin iyilestirildigini daha uzun sure gittigini okumustum ne kadar dogru bilmiyorum.Ben sabah yukleyip sarj ettim.2 saate yakin telefon gorusmesi yaptim,sabahtan beri whatsapp kullaniyorum.Navigasyon kullandim biraz.Mesaj cektim baya.Yeni gelen uygulamalara falan baktim.Azicikta markette takildim.Batarya %60 da suan.Sanki biraz daha iyi.Bi yerde stamina modun geldigini okumustum ama bulamadim ben.
arkadaşlar stabil çalışmıyo bazı uygulamalar kendi kendine kapanıyor ve ya kilit açar açmaz kamera kendi kendine açılıyor batarya süresi kesinlikle uzadı ancak geri kalanlar beni tatmin etmedi ayrıca benim telefonum yurt dışı olduğu için yaklaık bir aydır kullanıyorum ...
quote:
Orijinalden alıntı: viper9
quote:
Orijinalden alıntı: Mike Tyson
quote:
arkadaşlar stabil çalışmıyo bazı uygulamalar kendi kendine kapanıyor ve ya kilit açar açmaz kamera kendi kendine açılıyor batarya süresi kesinlikle uzadı ancak geri kalanlar beni tatmin etmedi ayrıca benim telefonum yurt dışı olduğu için yaklaık bir aydır kullanıyorum ...
Aksine beni sasirtan nokta su oldu.Telefonum oldukca stabil.Whatsapp`i acarken cok kasardi.Kisi listesi gec gelirdi.Arayuzler arasi gecislerde takilirdi.Oyunlari acarken gec tepki verirdi.Ama simdi bunlarin hic biri yok.Kilit acarken kamera acilmasi falan da yok.Dun gece 1`e kadar whatsapp kullanimina ve mesaj cekmeye devam ettim.HD oyun da oynadim.Dun sabah doldurmustum bataryayi ve su an batarya %15`de.Batarya kesinlikle iyilestirilmis.Bence cok basarili bi guncelleme olmus.Sony guncelleme konusunda cok beceriksiz diyorlardi korkum vardi bu yuzden ama gayet basarili.Samsung Galaxy s2`ye ics`yi yukledigimde galaxy s3 gibi olur diye dusunurken gingerbreadden pek farki yoktu baya hayalkirikligi yasamistim.Xperia s`de de aynisi olur diye beklerken su an sanki Xperia z kullaniyorum.Bi telefonun tipi farkli.
Sarjim az once bitti.Baya iyi gitti.Sunu da soylemeyi unuttum.Wi-fi surekli acikti.