Şimdi Ara

Sony Xperia S veya İphone 4S ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerstore

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

quote:

quote:

quote:

@ilkerstore bu kez yalan yanlış konuştuğunu ıspatladım web browser benchmark test sonuçlarını soyluyorum. hepsi resmi sonuçlardır.
    iphone 4s:811 ms
    xperia s:536 ms gördüğün gibi xperia s daha hızlı. insanlara kendin uydurduğun bilgileri verme...

arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun yaa.. ben sana web browser sonuçlarında 4s daha iyi diye bir şey dedimmi? tarayıcı performansı çok daha iyi dedim.. ikisi arasındaki farkı ayırt edebilecek kadar beyne sahipsin herhalde?
    cahilliğini daha fazla reklam etmeden şimdi sen git kullandığın xperia neo nun işlemcisini biraz daha yor.. uçuracaksın onu eminim

arkadaşım bu sonuçlar zaten doğal olarak tarayıcı performansına etki eder. oyun performansına değil. sen internette daha yavaş dedin xperia s in tepki süresi daha hızlı. bence kendi uydurduğun şeyleri geçiştirmeye çalışıyorsun. siz iphone cular ne zaman kazıklandıgınızı anlıcaksınız acaba

Sen neden anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsun..web browser sayfayi bulma hizini ölçer..sayfayi yukleme hizini değil..kafana bunu yaz birseyin ne oldugunu bilmedende yorum atma..
    Ayrica ben iphonecu degilim ayni zamanda galaxy nexus da kullaniyorum..
    Son olarakta iphone alan hicbir zaman kaziklamaz..(örnek olarak benim 6 ay once aldigim 4s'i suan ayni fiyata hatta belki kar ederek Turkiyede hemen yarin alici bulup satabilirim ama nexus u nerdeyse yari fiyatina ve cok zor satarim)

iphone sayfayı bulmadan mı yüklüyor? arkadaş 10 ay once 3gs aldı 1200 tl ye daha 14 ay garantili çiziksiz satmak istio biz 500 tl zarara razıyız 700 e sat bana 50 tl komısyon vereyım 1 aydır satamıoz. nasıl sen yarın satıcan merak ettim. 3gs konusundada ciddiyim 700 e alıcı bul yuzde 7 komısyon vercem o kadarda net konusuyorum.

hala küçük beynin anlamamış yaa.. sayfayı daha yavaş bulduğu halde daha hızlı yüklüyor yani anladın..gerçi işlemci kullandıkça açılır diyen birinden bunları anlamasını bekleyerek çok büyük beklentiler içine girmiş hissediyorum kendimi..
    arkadaşında seninle aynı beyine sahipmiş demekki 3gs e o parayı vermiş
    6 ay önce İngiltereden 680 dolara (1200tl) aldığım 4s'i bugün 1300tl ye sitede ilan açsam kapışılır
    hadi şimdi kendi çapında eğlen sana beyin bedava

küçük beyinliyim ama mantıksız değilim allahın ergeni seni. seninle sidik yarıştırmıcam burda daha yavas bulup daha hızlı yuklemek nedir? bulamadıgını nasıl yukluyor yapay zekamı? hadi şimdi mantığınıda al git (boşuna kolunu yorma artık engellendin yazsanda görünmez bende )

• eğer internet vb. işler için alıyorsanız xperia s ama eğer oyun performansı üstün olsun diyorsanız şuan en güçlü grafik işlemci iphone 4s te
  • bencede xperia s android kullanıcıları için güzel bir cihaz internette gezinmesi ekranın büyüklüğünden dolayı daha güzel asvalt 6 ve fifa oynadım sıcaklık 44 C gördüm buda iyi gibi....ama şahsen iphone alışınca ve büyüklüğü taşınabilirliği zor kıldı ve satmaya karar verdim... aslında tamda sorunsuz bulmuştum..
  • İphone 4s sahibiyim,yakın zamanda da iphoneyi eşime verip sony xperia s alacağım, 4s kendini kanıtlamış bir marka bu yüzdende fiyatı aşırı yüksek yani verdiğimiz paranın yarısını elma işaretine veriyoruz aslında,İOS müthiş bir işletim sistemi kısa ve öz,ama iphonenin açıüı cok özellikle bu cihazda özel bir yükleme yapmamaya calışıyorum çünkü applenin güvenlik açığı cok,bir kaç kez imessengerden bana başkalarının yazışmaları geldi ayrıca değişik fotoalbümleride tlefonuma geldi buda beni korkuttu telefon komple revizyondan geçti...

Sony e gelirsek gerek ekran gerek ram vs olarak iphone yi 5e katlayacak bir cihaz 4s in sadece tek artısı ios olsa gerek kısacası şu zamanda sony 1400 lirayken iphoneye 2 bin vermek haram olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

teknik olarak 4s öndedir. kamera olarak bilmiyorum ama 4s'te çok iddialı idi kamerada.

işlemci ve gpu olarak 4s daha güçlüdür.

diğer konular zevkinize kalmış

Hadi anladım gpumolarak 4s daha iyi ama nasıl işlemci daha iyi olur nasıl kamera iddialı olur 4s de 8mp xperia s de 12 mp lik bir kamera yer almakta hiçmi düşünmedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk-er

quote:

teknik olarak 4s öndedir. kamera olarak bilmiyorum ama 4s'te çok iddialı idi kamerada.

Hadi anladım gpumolarak 4s daha iyi ama nasıl işlemci daha iyi olur nasıl kamera iddialı olur 4s de 8mp xperia s de 12 mp lik bir kamera yer almakta hiçmi düşünmedin

işlemcide saat hızı performansı belirlemez. biri Cortex a8 mimarili diğeri A9.

kamerada megapixel adı üstünde ne kadar çözünürlükte çekebildiğini gösterir.

düşünmesi gereken ben değil sizsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk-er

quote:

1.5 GHZ'nin %40 ını OP system yiyor zaten Ayrıca yıl olmuş 2013 Hala kameranın MP'sine bakan var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.