Şimdi Ara

Sony Xperia S veya İphone 4S ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 1 aydır telefon almayı düşünüyorum karar veremedim sizlerinde görüşünü almak istiyorum iphone 4S mi yoksa Sony Xperia S mi ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama teknik olarak bakarsak tabiki xperia s herturlu ıyı onu geçtim fiyatı da ıphone 4S egore çok iyi..ben en az 2000 tl olur dıyodum o tel.a
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama teknik olarak bakarsak tabiki xperia s herturlu ıyı onu geçtim fiyatı da ıphone 4S egore çok iyi..ben en az 2000 tl olur dıyodum o tel.a

Fiyat önemli değil bende iphone 3gs kullanıcısıyım fakat bi yere gidiyorum herkezin elinde iphone yani iphone un bi farklılıgı kalmadı bence. başka yorumu olan yokmu?
  • farklı olmak iyidir.. ben bu ara sony ye iyice sardım bilader
  • Almaniz gereken telefon Sony bence.Ozellikleri daha iyi.
  • Öncelikle o başlıktaki OR ne arkadaş.Türkçe mi Ingilizce mi bir karar verelim yazarkrn.Konuya gelirsek Xperia S bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheZion

Öncelikle o başlıktaki OR ne arkadaş.Türkçe mi Ingilizce mi bir karar verelim yazarkrn.Konuya gelirsek Xperia S bence.

Ben de tam onu yazacaktım. "or" ne arkadaş? "ya da", "veya" yerine "or" yazınca daha mı havalı duruyor, daha çok ilgi çekip daha çok yardım alacağını mı sanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 8 Nisan 2012; 1:48:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony telefonları çok kullanan yoktur. Yani farklı olur.
  • Kesinlikle İphone 4s..
    Donanım olarak xperia S daha iyi olabilir ama android hala stabil çalışan bir işletim sistemi olamadı ve her cihaza her update verilmiyor yani xperia S'i aldığın android sürümü ile uzun süreler kullanacaksın düzeltme güncellemeleri gelmeyebilir..
    İos herzaman stabil ve en hızlı çalışan işletim sistemidir ve uzun seneler updateleri kullanarak güncel ios işletim sistemini kullanacaksın.(örn: şuanda ios 5.1'i 3gs cihazlarda kullanılıyor.)

Bana sorarsan tek eksiği anroid özgürlüğü yok ama güncelleme almadıktan sonra o özgürlüğünde tadı yok
  • Tabiki xperia s tartışılmaz bile 12MP Otofokuslu, LED Flaşlı Sony Exmor R kamerası yeter daha iyisi yok. Ayrıca PlayStation sertifikası, PS Store vb. farklı uygulamaları.
    Android 2.3.7 Gingerbread sürümüyle geldi Ancak cihazın kutusunda bile Android 4.0′a güncellenebileceği ibaresi yer alıyor. Teknik özellikleri bakımından ı phone 4s in çok üstünde Haziranda ayında samsung sony gibi firmalar yeni modellerini çıkaracak dört çekirdekli yeni nesil bir çipsetle donatılmış ürünler. (4 çekirdek her çekirdeğinde 2.5 GHz'lik işlemci gücü kullanıyor Qualcomm uni yeni Snapdragon çipi gibi vs.) çok aceleniz yoksa ve fiyat da önemli değilse beklemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -cihan- -- 10 Nisan 2012; 22:45:02 >
  • ios farkıyla 4s
  • Internet icin ise 1280 * 720 cozunurluk ve daha buyuk ekran ile Xperia S, eglence icin ise 4S.
  • Or konusunda bende arkadaşlara katılıyorum burası New york değil :)

Telefon konusunda İP 4s bir ara model İP4 ile arasında pek fark yok yeni model çıkacak onun için bence bu model artık tercih edilmemeli Xperia S'e gelirsek
    Cihaz şahane herşeyi ile benimde bütcem yetse onu alacaktım ama yetmedi Sensation XE aldım yurt dışı cihaz ve Androidin stabilitesine gelince artık geride kaldı o konular 4.0 Güncellemesi ile çift çekirdekli cihazlarda sorun sıfır geçişler harika şu an bende bu sürüm ile kullanıyorum ve sorunsuz ve güncellemede gelecek en az iki sene sony zaten gösterdi ne kadar destek verdiğini Androide eski modelleri için bile güncellemeler gelecek bir güncellemede cihazı en az 1 sene güncel tutar

Benim önerim Xperia S
  • Arkadaşlar bu gün arkadaşım teknosadan xperia S aldı fiyatı 1540 tl.. Biraz inceleme ve benim 4s im ile kıyaslama şansım oldu..
    kesinlikle muhteşem bir telefon ama klasikleşmiş android arayüzü mevcut ve çok sıkıcı geldi bana :)
    4s den daha hızlı açılıyor daha yavaş kapanıyor. İnternet performansı 4s in baya gerisinde sayfalar çok geç açılıyor ama bunu ekranın büyüklüğüne ve çözünürlük farkına göre normal buluyorum.. menü gezinmelerinde yine 4s baya önde xperia S bazı menü açılışlarında yavaşlama ve bekleme gösteriyor buda kesinlikle ios farkını ortaya koyuyor..Oyun açılışlarında yine 4s e göre daha yavaş yükleniyor(Angry birds space ve asphalt 6 denendi).. 15 dklık inceleme ile 4s in çok daha iyi bir performansa sahip olduğunu söyleyebilirim ama xperia S kesinlikle daha şık ve gösterişli bir cihaz

Merak ettiğim konu ''kesinlikle xperia S'' diyen arkadaşlar kaç kere bu iki cihazı kullanmış ve neye dayanarak bunu söylüyorlar?

Saygılar..

• quote:

Merak ettiğim konu ''kesinlikle xperia S'' diyen arkadaşlar kaç kere bu iki cihazı kullanmış ve neye dayanarak bunu söylüyorlar?

Saygılar..

Cihazı arkadaşım 1.5 hafta önce aldı benim cihazımla karşılaştırdığımda ( (ıphone 4s ) etkilendiğimi söleyebilirim .Sizin yaptığınız incelemede bende bulundum öncelikle daha hızlı açılması söz konusu değil ıphone 4 s daha hızlı açılıyor Örnek youtube karşılaştırma videolarında izleyebilirsin Gelelim internet hızına, hız sadece telefona bağlı olarak değil kullandığınız operatörün 3g çekim alanına, bulunduğunuz adresteki sinyal gücüne vb. durumlara göre farklılık gösterir. Bu arada firmalaların ilk çıkan cihazları genelde sorunlu oluyor malesef. Yeni sürümleri ile yaşanan sorunlar en aza indiriliyor.Karşılaştırma için aşağıdaki linkden detaylı bilgi alabilirsiniz.
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Apple-iPhone-4S

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerstore

Arkadaşlar bu gün arkadaşım teknosadan xperia S aldı fiyatı 1540 tl.. Biraz inceleme ve benim 4s im ile kıyaslama şansım oldu..
    kesinlikle muhteşem bir telefon ama klasikleşmiş android arayüzü mevcut ve çok sıkıcı geldi bana :)
    4s den daha hızlı açılıyor daha yavaş kapanıyor. İnternet performansı 4s in baya gerisinde sayfalar çok geç açılıyor ama bunu ekranın büyüklüğüne ve çözünürlük farkına göre normal buluyorum.. menü gezinmelerinde yine 4s baya önde xperia S bazı menü açılışlarında yavaşlama ve bekleme gösteriyor buda kesinlikle ios farkını ortaya koyuyor..Oyun açılışlarında yine 4s e göre daha yavaş yükleniyor(Angry birds space ve asphalt 6 denendi).. 15 dklık inceleme ile 4s in çok daha iyi bir performansa sahip olduğunu söyleyebilirim ama xperia S kesinlikle daha şık ve gösterişli bir cihaz

Saygılar..

Xperia S daha yeni çıktı bir güncelleme verilip halledilebilir belki. Bu birazda işletim sistemiyle alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -cihan-

quote:

Saygılar..

Cihazı arkadaşım 1.5 hafta önce aldı benim cihazımla karşılaştırdığımda ( (ıphone 4s ) etkilendiğimi söleyebilirim .Sizin yaptığınız incelemede bende bulundum öncelikle daha hızlı açılması söz konusu değil ıphone 4 s daha hızlı açılıyor Örnek youtube karşılaştırma videolarında izleyebilirsin Gelelim internet hızına, hız sadece telefona bağlı olarak değil kullandığınız operatörün 3g çekim alanına, bulunduğunuz adresteki sinyal gücüne vb. durumlara göre farklılık gösterir. Bu arada firmalaların ilk çıkan cihazları genelde sorunlu oluyor malesef. Yeni sürümleri ile yaşanan sorunlar en aza indiriliyor.Karşılaştırma için aşağıdaki linkden detaylı bilgi alabilirsiniz.
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Apple-iPhone-4S

Benim incelememde 4s bi iki sn. daha geç açıldı. (xperia s'de android son sürüm yüklüydü)
    İnternet performansına gelirsek wi-fi ile denendi ve modeme iki cihaz dışında herhangi bir cihaz veya makine bağlı değildi.
    Verdiğin linkte sadece kağıt üstünde bir kıyaslama mevcut. Dediğim gibi donanım olarak xperia S çok önde olabilir ama yüklü olan işletim sistemi onu stabil olarak kullanamadıktan sonra hiçbir önemi yok bunun.
    Senelerdir android kullanıyorum ama hiçbir zaman ios kadar stabil olabileceğine inanmıyorum..

• Konuya bir bakmanızı öneririm:
    Sony Xperia S - Özellikleri

Bence kesinlikle Sony Xperia S almalısınız. Son günlerin farklı ve gözde telefonu olacaktır.
  • Sony Xperia S tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerstore

Kesinlikle İphone 4s..
    Donanım olarak xperia S daha iyi olabilir ama android hala stabil çalışan bir işletim sistemi olamadı ve her cihaza her update verilmiyor yani xperia S'i aldığın android sürümü ile uzun süreler kullanacaksın düzeltme güncellemeleri gelmeyebilir..
    İos herzaman stabil ve en hızlı çalışan işletim sistemidir ve uzun seneler updateleri kullanarak güncel ios işletim sistemini kullanacaksın.(örn: şuanda ios 5.1'i 3gs cihazlarda kullanılıyor.)

Bana sorarsan tek eksiği anroid özgürlüğü yok ama güncelleme almadıktan sonra o özgürlüğünde tadı yok

hocam 2 hafta once turkcelden xperia s alındı. 3 gun once guncelleme aldım. yani guncellemeler gayet hızlı. ve ıcs 4.0 geldıgı zaman telefonun performansı dahada artacaktır. bu yuzden kesınlıkle xperia s.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.