Şimdi Ara

Sony Xperia S veya İphone 4S ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

4s Performans olarak Xperia S'i ezer

Yavaş ezsin

Tamam daha iyi diyebilirsin anlatırsında iyi taraflarını ama ezer ne demek ya

ve Ezer dediğin cihazda Xperia S işte bu yorumlar bilgisiz cahilce yorumlar yüzünden iphone ve kullanıcılarından nefret ediyorum

Ezer geçer, performans olarak yarışamaz demek oluyor, bende telefonu kullanmadan yorum yapan cahillerden nefret ediyorum.

S'in Widgetların çoğunda lag var, ev ekranı geçişlerinde takılma var , web tarayıcı desen iphone 4 le anca yarışır. Uygulamalar çok daha yavaş açılıyor

Daha ne sayayım ?

sıfır telefonda daha ıslemcı yenı yenı acıldıgı ıcın o laglar dogaldır. gel beim neoma bak gecıslerde ufacık lag varsa telefonu sana hedıye ederım. telefon kullandıkca acılır. bnm neomda bıle bu laglar yoksa bu telefon yenı yazılımıyla ve bu ram le cok daha hızlı olacaktır

• telefon kullandıkça mı açılır :) ayakkabıcı filan diilsiniz de mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

telefon kullandıkça mı açılır :) ayakkabıcı filan diilsiniz de mi :)

işlemciden bahsediyorum dikkat ettiysen sıfır işlemcinin daha iyi performans vermesi için biraz yorulması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

işlemciden bahsediyorum dikkat ettiysen sıfır işlemcinin daha iyi performans vermesi için biraz yorulması gerekir

arkadaşım bir aydır kullanıyor son yazılımıda yükledi hala menüde lag komasına giriyor.. İşlemcinin açılması için daha ne kadar yorulması gerekiyor
    işlemci kullandıkça açılır biraz yorulması gerekiyor diye bir saçmalık yok.. sen bunu kimden duyup nasıl inandın anlamıyorum..
    ayrıca iyi olmayan ve alan herkesin hayal kırıklığına uğradığı bu cihazı kullanmadığın halde neden ısrarla bu kadar koruyorsun laf kondurmuyorsun anlam veremiyorum

• Motormu bu kullandıkca açılacak hey yarabbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerstore

quote:

quote:

arkadaşım bir aydır kullanıyor son yazılımıda yükledi hala menüde lag komasına giriyor.. İşlemcinin açılması için daha ne kadar yorulması gerekiyor
    işlemci kullandıkça açılır biraz yorulması gerekiyor diye bir saçmalık yok.. sen bunu kimden duyup nasıl inandın anlamıyorum..
    ayrıca iyi olmayan ve alan herkesin hayal kırıklığına uğradığı bu cihazı kullanmadığın halde neden ısrarla bu kadar koruyorsun laf kondurmuyorsun anlam veremiyorum

hocam siz telefona laf atmak için ne yapacağınızı şaşırmışsınız. ben telefonu kullanmıo olabılırım ama 4 saat boyunca test ettim. merak ediyorumda telefonda catia mı kullanıosunuz? telefon bu ne beklıosunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam siz telefona laf atmak için ne yapacağınızı şaşırmışsınız. ben telefonu kullanmıo olabılırım ama 4 saat boyunca test ettim. merak ediyorumda telefonda catia mı kullanıosunuz? telefon bu ne beklıosunuz?

Hocam farkindaysan ben telefona bok atmak amacinda degilim sizin abarttiginiz sozlere cvp veriyorum çunku yanlis yonlendirmeler yapiyorsunuz.. Sen cihazi 4 saat kullanmissin ben 5 gun kullandim laglardan ve tarayici performansindan kafayi yedim.. İşlemci kullandikca acilir ne demek yaa ayakkabimi bu..

• Xperia S tabiki

Android İOS'u ezer geçer.
  • @ilkerstore
    hocam bok atmaya calısmıyorum dıosun ama su soyedıgıne kım ınanır? web tarayıcı gucu en iyi olanlardan birisidir xperia s. 4 çekirdekli one x den bıle hızlıyken hemde android 2.3 surumunu kullanırken.one x 4.0 ile gelıyor. bırde buna 4.0 gelnce ne olur kım bılır. sen bu lafı soyluyorsan ben senınle tartısmam bıle. bana dıosun ama ınsanları yanlıs yonlendıren sensin. al sana kanıtıhttp://www.youtube.com/watch?v=Pss7v45NJcM bence bu telefona bu kadar takıntılı olmanız piyasada ekran olarak (dğer özellikleri bellidir zaten) bır tek bu telefonun iphone nun ekranından daha ıyı olan telefon olmasıdır. hemde daha ucuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 29 Nisan 2012; 1:17:06 >
  • quote:

@ilkerstore
    hocam bok atmaya calısmıyorum dıosun ama su soyedıgıne kım ınanır? web tarayıcı gucu en iyi olanlardan birisidir xperia s. 4 çekirdekli one x den bıle hızlıyken hemde android 2.3 surumunu kullanırken.one x 4.0 ile gelıyor. bırde buna 4.0 gelnce ne olur kım bılır. sen bu lafı soyluyorsan ben senınle tartısmam bıle. bana dıosun ama ınsanları yanlıs yonlendıren sensin. al sana kanıtıhttp://www.youtube.com/watch?v=Pss7v45NJcM bence bu telefona bu kadar takıntılı olmanız piyasada ekran olarak (dğer özellikleri bellidir zaten) bır tek bu telefonun iphone nun ekranından daha ıyı olan telefon olmasıdır. hemde daha ucuza.

birincisi biz one x i tartişmıyoruz.. zaten one x inanılmaz hatalarla dolu bir telefon sitedeki inceleme videolarını izleyebilirsin.. yani xperia S'in daha stabil olması çok normal..
    ikincisi 2.3 sürümü 4.0 a göre daha stabil ve hızlı çalışan bir sürümdür.. xperia S'e 4.0 gelince uçacağını düşünme..
    üçüncüsü biz iphone 4s(5.1) ve xperia S'i karşılaştırıyoruz.. madem ikisini alıp sen karşılaştıramıyorsun youtube dan izle yada yorum yapma..
    son olarakta kusura bakma ama işlemci kullandıkça açılır diyen cahil biriyle ben hiç bir şey tartışmam..
    saygılar..

• quote:

quote:

@ilkerstore

birincisi biz one x i tartişmıyoruz.. zaten one x inanılmaz hatalarla dolu bir telefon sitedeki inceleme videolarını izleyebilirsin.. yani xperia S'in daha stabil olması çok normal..
    ikincisi 2.3 sürümü 4.0 a göre daha stabil ve hızlı çalışan bir sürümdür.. xperia S'e 4.0 gelince uçacağını düşünme..
    üçüncüsü biz iphone 4s(5.1) ve xperia S'i karşılaştırıyoruz.. madem ikisini alıp sen karşılaştıramıyorsun youtube dan izle yada yorum yapma..
    son olarakta kusura bakma ama işlemci kullandıkça açılır diyen cahil biriyle ben hiç bir şey tartışmam..
    saygılar..

one x in performansları bellidir siz kendınızı kandırın. burda one x tartısmıyoruz ben en ust telefon oldugu ıcın onunla kıyasladım. iphone 4s ile browser testi cıksın onuda yollarım merak etme...siz iphone culara ne soylesek boş... 4.0 2.3 ten daha stabil değilmiş :) he zaten daha ağır kalsın diye yenilenmeler yapılıyor :)

• @ilkerstore bu kez yalan yanlış konuştuğunu ıspatladım web browser benchmark test sonuçlarını soyluyorum. hepsi resmi sonuçlardır.
    iphone 4s:811 ms
    xperia s:536 ms gördüğün gibi xperia s daha hızlı. insanlara kendin uydurduğun bilgileri verme...
  • XPeriaS diyorum. Başka da bişey demiyorum.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Apple-iPhone-4S

inceleyin farkı görün. Ben sırf moda akımı diye Bluetooth'u olmayan, flash desteklemeyen bir telefona gidip 1500-2000tl vermem arkadaş. Benim görüşüm budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mave®ick -- 2 Mayıs 2012; 0:46:49 >
  • quote:

@ilkerstore bu kez yalan yanlış konuştuğunu ıspatladım web browser benchmark test sonuçlarını soyluyorum. hepsi resmi sonuçlardır.
    xperia s:536 ms gördüğün gibi xperia s daha hızlı. insanlara kendin uydurduğun bilgileri verme...

arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun yaa.. ben sana web browser sonuçlarında 4s daha iyi diye bir şey dedimmi? tarayıcı performansı çok daha iyi dedim.. ikisi arasındaki farkı ayırt edebilecek kadar beyne sahipsin herhalde?
    cahilliğini daha fazla reklam etmeden şimdi sen git kullandığın xperia neo nun işlemcisini biraz daha yor.. uçuracaksın onu eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mave®ick

XPeriaS diyorum. Başka da bişey demiyorum.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Apple-iPhone-4S

inceleyin farkı görün. Ben sırf moda akımı diye Bluetooth'u olmayan, flash desteklemeyen bir telefona gidip 1500-2000tl vermem arkadaş. Benim görüşüm budur.

evet mantıklı.
  • quote:

quote:

@ilkerstore bu kez yalan yanlış konuştuğunu ıspatladım web browser benchmark test sonuçlarını soyluyorum. hepsi resmi sonuçlardır.

arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun yaa.. ben sana web browser sonuçlarında 4s daha iyi diye bir şey dedimmi? tarayıcı performansı çok daha iyi dedim.. ikisi arasındaki farkı ayırt edebilecek kadar beyne sahipsin herhalde?
    cahilliğini daha fazla reklam etmeden şimdi sen git kullandığın xperia neo nun işlemcisini biraz daha yor.. uçuracaksın onu eminim

arkadaşım bu sonuçlar zaten doğal olarak tarayıcı performansına etki eder. oyun performansına değil. sen internette daha yavaş dedin xperia s in tepki süresi daha hızlı. bence kendi uydurduğun şeyleri geçiştirmeye çalışıyorsun. siz iphone cular ne zaman kazıklandıgınızı anlıcaksınız acaba

• quote:

quote:

iphone 4s imi satıp XPERIA S satın almış ve bir haftadan daha uzun bir suredir kullanan biri olarak saçmalamamanızı öneriyorum cahillik sorun degil ama sizdeki gibi baki kalınca ve at gözlüklerinizle hala iphone dan iyi bir telefon yok dedikce sorun ortaya çıkıyor...

apple nin iosu tamamen telefonu kurcalamayıp bozamasınlar diyerekten bir bilgisayar olmadan zil sesini bile degiştiremeyeceginiz bir telefon e haliyle kullanıcının elini kolunu bağlayıp kendi istekleri doğrultusunda özgürlügünü kısıtlayan bir işletim sistemi tabiki daha düzenli ve stabil olacaktır, ancak android özgürlüktür..

hem kendi 4s imden hemde su anda ev arkadasımın kullandıgı 4s den yola cıkarak diyebilirimki her iki telefonda kendince fazlasıyla yeterlidir.
    xperia s in ekran kalitesi kesinlikle ama kesinlikle 4s den daha iyi -342PPI ve 330PPI- öncki yorumlardan birindeki videoya göre yorum yapacak olursak eger daha xperia s ekranı kalitesinde bir angrybird cıkmamıştı buda yüksek kaliteli bir ekranda düşük kaliteli bir video izlemeye benzer, yan açılardan bakınca görüntüdeki bozulma xperia s de biraz daha fazla bunu kabul ediyorum ama bu durum 3-5 derecedir ki kimse telefonunu kucagına alıp, kız arkadasıyla film izlemiyor =)

tarayıcı hızlarına gelince xperianın ekranından dolayı web sayfasını daha kaliteli göstereceginden geçikmesi beklenecek bir olaydır ki benim karşılaştırmalarımda da başa baş hatta xperia daha hızlı bile diyebilirim ayrıca sunuda özellikle belirtmeliyimki bu ölçümleri yaparken xperiadaki flash özelligini kapatmalısınız eşit özellikte ölçümler olması açısından -ben kapatmadan ölçmeme rağmen sonuçlar böyleydi-...

lag sorununa filan gelince ilk defa kullanıma açılan telefon biraz daha agır olacak ve açlacaktır ki buda programların zamanla oturmasından sonra gececektir, kendi deneyimlerimden yola çıkarak önceleri xperiada açılışta biraz sorun yaşarken arka plandaki çalısan gereksiz programları engelledikten sonra 4s den daha hızlı açılıp bu sorun ortadan kalktı, buda su anda ki 1 sn yada 2 sn fark ile daha iyi, ki kimse 2 saniye geç açıldı diye telefon almamazlık etmez gereksiz bir tartışma konusu. neyse lag diyorduk henüz daha xperia s de kasma ile hiç karşılaşmadım..

kamera gps konusuna girmek istemiyorum, cünkü fotografla ilgilenen fotograf makinesi, aracında uzun sürel gps kullacaklarda gider gps cihazı alır, ancak xperia s kamera olarak 4s den daha iyi olduguna hem fikirim, gps ler ise normal bir insanın ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilecek kalitede ki androidde bedavaya kullanabileceginiz navigasyon programları cabası =)

Xperia s in en büyük eksi si ise ısınma problemi biraz zorlayınca işlemleri telefon baya ısınıyor buda insanın içini tedirgin ediyor, ancak 4s de böle bir sorun yoktu rahatlıkla bir kaç saat oyun oyanabiliyordum 4s de..

androidin ram yeme sorununa gelince ise 4s de 512 mb, xperia s de ise 1 gb ram oldugunu düşünürsek bu farklılıkta ortadan xperia avantajı ile kalkar.

neyse sonuç olarak her iki telefonda tavsiye edilebilecek türden iyi kaliteli telefonlar, biri digerini ezerr gecer havada yer lik bir durum yok, android özgürlügünü 4s den biraz daha donanımsal olarak iyi bir telefonda düşününce xpera s bence tercih edilmeli..

edit: imladan dolayı kusurumuz olduysa affola..

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım bu sonuçlar zaten doğal olarak tarayıcı performansına etki eder. oyun performansına değil. sen internette daha yavaş dedin xperia s in tepki süresi daha hızlı. bence kendi uydurduğun şeyleri geçiştirmeye çalışıyorsun. siz iphone cular ne zaman kazıklandıgınızı anlıcaksınız acaba

Sen neden anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsun..web browser sayfayi bulma hizini ölçer..sayfayi yukleme hizini değil..kafana bunu yaz birseyin ne oldugunu bilmedende yorum atma..
    Ayrica ben iphonecu degilim ayni zamanda galaxy nexus da kullaniyorum..
    Son olarakta iphone alan hicbir zaman kaziklamaz..(örnek olarak benim 6 ay once aldigim 4s'i suan ayni fiyata hatta belki kar ederek Turkiyede hemen yarin alici bulup satabilirim ama nexus u nerdeyse yari fiyatina ve cok zor satarim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen neden anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsun..web browser sayfayi bulma hizini ölçer..sayfayi yukleme hizini değil..kafana bunu yaz birseyin ne oldugunu bilmedende yorum atma..
    Son olarakta iphone alan hicbir zaman kaziklamaz..(örnek olarak benim 6 ay once aldigim 4s'i suan ayni fiyata hatta belki kar ederek Turkiyede hemen yarin alici bulup satabilirim ama nexus u nerdeyse yari fiyatina ve cok zor satarim)

iphone sayfayı bulmadan mı yüklüyor? arkadaş 10 ay once 3gs aldı 1200 tl ye daha 14 ay garantili çiziksiz satmak istio biz 500 tl zarara razıyız 700 e sat bana 50 tl komısyon vereyım 1 aydır satamıoz. nasıl sen yarın satıcan merak ettim. 3gs konusundada ciddiyim 700 e alıcı bul yuzde 7 komısyon vercem o kadarda net konusuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iphone sayfayı bulmadan mı yüklüyor? arkadaş 10 ay once 3gs aldı 1200 tl ye daha 14 ay garantili çiziksiz satmak istio biz 500 tl zarara razıyız 700 e sat bana 50 tl komısyon vereyım 1 aydır satamıoz. nasıl sen yarın satıcan merak ettim. 3gs konusundada ciddiyim 700 e alıcı bul yuzde 7 komısyon vercem o kadarda net konusuyorum.

hala küçük beynin anlamamış yaa.. sayfayı daha yavaş bulduğu halde daha hızlı yüklüyor yani anladın..gerçi işlemci kullandıkça açılır diyen birinden bunları anlamasını bekleyerek çok büyük beklentiler içine girmiş hissediyorum kendimi..
    arkadaşında seninle aynı beyine sahipmiş demekki 3gs e o parayı vermiş
    6 ay önce İngiltereden 680 dolara (1200tl) aldığım 4s'i bugün 1300tl ye sitede ilan açsam kapışılır
    hadi şimdi kendi çapında eğlen sana beyin bedava

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.