Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola ilk inceleme ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
33.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

sana 4 sorum olacak.
    1- Floating touch ile ilgili incelemeni yazarmısın?
    2- cama jelatin yapıştırsak sorun olurmu? bide sende jelatin varmıydı? (floating touch ı etkilemesi açısından)
    3- ekrana jelatin takmasak çizilirmi pantalonun cebinde
    4- akıllı nfc den (smarttagler) bahsedermisin

1-Çok kullanılabilir değil hocam sadece alt alta tıklama olan yerlerde onlar üzerinden geçişi sağlıyo ;)
    2-Zaten orj sony malı jelatin olduğunu sanmıyorum diğerleri de dokunmatiği etkilemiyo floating touchı da etkilemez heralde :) Kutudan jelatin çıkmıyo
    3-Ben neo kullandım bi sene bırak pantolono bi çok kez yere düştü ama çizik yoktu ekranda ;) Bunun da sağlam gibi ekranı çünkü çizilmeye karşı dayanıklı diye belirtilmiş ;)
    4-Smart tag lar da şöyle bişey ona yaklaştığında hangi araçların kapanıp hangilerinin açılıcağını belirliyosun tekrar elle uğraşmıyosun :) misal-- wifi aç gps aç ses kapa gibi bi ekleme yapıp onu sadece tutarak halledebiliyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

Hocam dediğiniz telefonları kullanmadım ki en ucuzu 1500 liradan başlıyo onlardan iyi olmalarını beklemem açıkçası iki katı fiyatları var sonuçta :) Ama tatmin edici düzeyde diyebilirim ;)

internetteki hi fi yorumlarını okuduğumda en iyi ses kalitesi galaxy s ve nexus olarak insanlar hemfikir olmuşlar. özellikle iphoneun ses kalitesinin çok da iyi olmadığını söyleyenler çoğunluktadır. ses üstüne önemli bir şöhreti olan Sony firmasının telefonları da iyi olmalıdır diye düşünürken geçen seneler sony arcı ilk çıktığında bir arkadaşım vasıtasıylaı test etmiştim ama beğenmemiştim ondan sordum , Ama sony zaten direk müzik üstüne usta olduğu için bu yeni modelinde de belki diğer rakiplerine nazaran özellikle müzik sesine çok daha ehemiyet göstermiştir diye düşündüm. ancak bir yerlerde test edip kendim fikir edinmeliyim.. tekrar teşekkürler güle güle kullan....

Valla xperia neoda da kulaklık performansı hiç iyi değildi hocam bu telefonu da henüz kaliteli bi kulaklıkla deneme fırsatım olmadı o yüzden net bi yorum yapamıyorum.. Denediğim de mutlaka yazarım ama ;)

• Merhabalar, bu telefonu almayı düşünüyorum da kamera benim için önemli, yorumlara baktım yeterli değil diyenler falan olmuş, geceleri flaş yeterli olmuyor mu kamera kalitesi nasıl karıncalı kalitesiz çekimler oluyor mu? Bir de yanında verilen kulaklığın ses kalitesi nasıl bass yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

Merhabalar, bu telefonu almayı düşünüyorum da kamera benim için önemli, yorumlara baktım yeterli değil diyenler falan olmuş, geceleri flaş yeterli olmuyor mu kamera kalitesi nasıl karıncalı kalitesiz çekimler oluyor mu? Bir de yanında verilen kulaklığın ses kalitesi nasıl bass yeterli mi?

Hocam telefondan ne beklediğinize bağlı 5mp için iyi bi kamerası var ama bi neo'nun kamerası kadar iyi değil tabiki de ;)
  • telefonla görüşme sırasında sesi nasıl ? kullandığım bir kaç sony ericsson telefonda bundan çektim.Çok az geliyordu onlarda ve otobüste konuşmak mesela imkansızdı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfbudak07

telefonla görüşme sırasında sesi nasıl ? kullandığım bir kaç sony ericsson telefonda bundan çektim.Çok az geliyordu onlarda ve otobüste konuşmak mesela imkansızdı :)

Onlar xperia serisi öncesiydi walkmanlerde falan çok tu :D w810un tek sevmediğim özelliğiydi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mstfbudak07

telefonla görüşme sırasında sesi nasıl ? kullandığım bir kaç sony ericsson telefonda bundan çektim.Çok az geliyordu onlarda ve otobüste konuşmak mesela imkansızdı :)

Onlar xperia serisi öncesiydi walkmanlerde falan çok tu :D w810un tek sevmediğim özelliğiydi :)

teşekkür ederim benim için çok önemli bir konu ve sıkıntısını çok çektim ve halen çekmekteyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

sana 4 sorum olacak.
    1- Floating touch ile ilgili incelemeni yazarmısın?
    2- cama jelatin yapıştırsak sorun olurmu? bide sende jelatin varmıydı? (floating touch ı etkilemesi açısından)
    3- ekrana jelatin takmasak çizilirmi pantalonun cebinde
    4- akıllı nfc den (smarttagler) bahsedermisin

1-Çok kullanılabilir değil hocam sadece alt alta tıklama olan yerlerde onlar üzerinden geçişi sağlıyo ;)
    2-Zaten orj sony malı jelatin olduğunu sanmıyorum diğerleri de dokunmatiği etkilemiyo floating touchı da etkilemez heralde :) Kutudan jelatin çıkmıyo
    3-Ben neo kullandım bi sene bırak pantolono bi çok kez yere düştü ama çizik yoktu ekranda ;) Bunun da sağlam gibi ekranı çünkü çizilmeye karşı dayanıklı diye belirtilmiş ;)
    4-Smart tag lar da şöyle bişey ona yaklaştığında hangi araçların kapanıp hangilerinin açılıcağını belirliyosun tekrar elle uğraşmıyosun :) misal-- wifi aç gps aç ses kapa gibi bi ekleme yapıp onu sadece tutarak halledebiliyosun.

peki sen şuanda jeletin kullanıyomusun ve çizik oluştumu hiç

• Kullanmıyorum hocam neo da bi sene boyunca kullanmadım ama hiç çizik olmadı :) bunun kenarları toz girer gibi duruyo buna bulursam alıcam ama;)
  • quote:

Kullanmıyorum hocam neo da bi sene boyunca kullanmadım ama hiç çizik olmadı :) bunun kenarları toz girer gibi duruyo buna bulursam alıcam ama;)

gittigidiyorda satılıyo bunun için. ama ekran çizilmiyecekse jelatin alma derim. ben galaxy gio kullanıyorum jelatin yamuk ve kalın :D (düz yapıştırdım ama üretim hatası)
  • Ankamall'daki Sony Center'da telefonu sordum, fiyatına 1149 lira dediler.
    Niye pahalı dedim, nerede ucuz ki dedi, Avea 890 liraya satıyor dedim, bilemeyeceğim dedi.
    Hocam bir de siz nereden aldınız, kaça aldınız? Ve en önemlisi içerisinden herhangi bir operatöre ait uygulama çıktı mı? Son olarak, ayarlardan baktığınızda RAM miktarı (size kalan) ne gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yabansı -- 23 Temmuz 2012; 0:07:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

Ankamall'daki Sony Center'da telefonu sordum, fiyatına 1149 lira dediler.
    Niye pahalı dedim, nerede ucuz ki dedi, Avea 890 liraya satıyor dedim, bilemeyeceğim dedi.
    Hocam bir de siz nereden aldınız, kaça aldınız? Ve en önemlisi içerisinden herhangi bir operatöre ait uygulama çıktı mı? Son olarak, ayarlardan baktığınızda RAM miktarı (size kalan) ne gözüküyor?

Hocam ben İstanbul forumdan aldım 899 tl ye ;) Hiç bi operatörün rom u yok üzerinde olsa almazdım zaten :) Ram miktarı kurulan çalışan programa göre değişir hocam valla ben aktif olarak kullandığım için hotmail,whatsapp yandexshell gibi bi çok uygulama açık oluyo bu haliyele 95 mb görünüyo ama hiç bi kasma olmadı henüz ;)

• Cevaplar için sağol. :)
  • bugün avea ile konuştum 1200 tl dedi. pazarlıkla 1100 tl dedi. dedim hepsiburadadan alırım. yok orada yazılım eksikliği falan filan uydurdu tartıştık biraz
  • Onlar artık neye tutturursak gitsinci olmuşlar hocam :) Ayıp ya hem modelden anlama hem fiyatından bunlara güvenip ordan telefon alanlar var...
  • 1100 tl 1200 tl bu Telefona Vericeqime Xperia P alırım 1250 ' ye istanbulbilişimden 12 taksit peşin fiyatına daha iyi :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewildash -- 23 Temmuz 2012; 19:54:39 >
  • quote:

Onlar artık neye tutturursak gitsinci olmuşlar hocam :) Ayıp ya hem modelden anlama hem fiyatından bunlara güvenip ordan telefon alanlar var...

aynen hocam. sony magazalarında maximum karta 12 taksit yapıyorlar mı? birde fiyat düşer mi beklemeli miyim ? artık zor tutuyorum kendimi
  • Kızılay'da bir Avea mağazasına sordum, 1100 liraya veriyoruz dedi. İnceleyebilir miyim dedim, açılmıyor dedi. Kilit tuşuna basılı tuttum, inceledim; bir şey diyemedi tabi. Bir şey söylemeden çıktım sonra. Xperia U da var, içinde Turkcell ROM yok dedi, onu açıp incelemedim. İleride bir kampanya olacak, onu bekliyoruz; fiyatı düşecek dedi Avea'daki eleman Xperia Sola için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

bugün avea ile konuştum 1200 tl dedi. pazarlıkla 1100 tl dedi. dedim hepsiburadadan alırım. yok orada yazılım eksikliği falan filan uydurdu tartıştık biraz

Yuh afedersiniz.
    Avea getirdiği telefonu günlerce rafa koyamadı bide 1100-1200 fiyat çekmişler.
  • @waspsich dostum sarj durumu nedir oturmaya basladı mı? Diger bi konuda sarjın gitmeyeceginden bahsediyorlar. Su olayı detaylı bi sekilde incelermisin. Tek sıkıntı bu gibi gozukuyo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.