Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola ilk inceleme ] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
33.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şimdi paran 1000 liraysa p olmaz garantili,arc s veya sola olur p ler 1400 lira arc s tasarım ve büyük ekranıyla sola ise yeni seri çift çekirdekli olması nfc teknolojisiyle farklı o yüzden önce telefonda ne aradığına karar vermen lazım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

hocam şimdi mp3 konusu kişiden kişiye değişir ben yeni nesil ipod nanomun sesinden hiç memnun değildim sattım :) Bu telefon da idare eder diyim tabi özel müzik telefonları dışında sese fazla yüklenmiyo firmalar ama yeterli ;)
    Mail konusunda ben şahsen gmail ve hotmail uygulamalarıyla idare ediyorum ama şirket mailleri için özel bi uygulama var mı net bi bilgim yok hocam ;)

Teşekkürler.
  • Beyler solayı ne kadara aldığınızı ve nerden aldığınızı yazarmısınız şimdiden teşekkürler
  • quote:

Hocam şimdi paran 1000 liraysa p olmaz garantili,arc s veya sola olur p ler 1400 lira arc s tasarım ve büyük ekranıyla sola ise yeni seri çift çekirdekli olması nfc teknolojisiyle farklı o yüzden önce telefonda ne aradığına karar vermen lazım ;)

hocam ar s şu anda hb de 888 lira sola 900 lira telden beklentim ise nette rahat dolaşmak, orda düzey oyunları rahatca oynayabilmek benim için en önelisi ise net üzerinden rahat film izleyebilmektir bu şartlar altında hangi telefonu almalıyım birde solanın bataryası çıkmıyormuş bu sorun olur mu ?
  • Hocam film büyük ekranda daha hoş olur,diğerleri hepsinde aşağı yukarı aynı performansda olur sanıyorum ama arc s tek çekirdek ;) Bataryası çıksa yedek pil taşır mısın onu düşün mesela ? Taşırım diyosan seçimin arc s olmalı :)
  • Arkadaşlar telefonda gif uzantılı dosyalar oynamıyor,ben alırken bu uzantıyı destekliyor diye hatırlıyordum ancak şu anda emin olamadım...Bu konu hakkında bilgisi olan ve ya aynı sorunu yaşayan biri varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Hocam film büyük ekranda daha hoş olur,diğerleri hepsinde aşağı yukarı aynı performansda olur sanıyorum ama arc s tek çekirdek ;) Bataryası çıksa yedek pil taşır mısın onu düşün mesela ? Taşırım diyosan seçimin arc s olmalı :)

yedek batarya raşımya alışkınım saten de oyun performansı olarak hangisi daha iyidir mesala su anda galaxy ace kullanıyorum film filan izlerken rahatsız etmiyo ama oyunlarda cok sorun cıkartıyor :D
  • Oyun için işlemci sola da daha iyi grafik işlemcileri hakkında pek bi bilgim yok hangisi iyidir bilemem ama sola ben de şuan sorunsuz :)
  • quote:

Oyun için işlemci sola da daha iyi grafik işlemcileri hakkında pek bi bilgim yok hangisi iyidir bilemem ama sola ben de şuan sorunsuz :)

sanırım son kararımı telefonları elime aldıktan sonra vercem yardım için teşekkürler hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahho96

Beyler solayı ne kadara aldığınızı ve nerden aldığınızı yazarmısınız şimdiden teşekkürler

vatan kayseri 796 tl 10 taksit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler solayı ne kadara aldığınızı ve nerden aldığınızı yazarmısınız şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanemmi

quote:

Bende kayseriden alcam. Teşhir hariç sıfır ürün stokları varmı kayseri vatanda?

• quote:

Orijinalden alıntı: kace00

quote:

Orijinalden alıntı: osmanemmi

quote:

Bende kayseriden alcam. Teşhir hariç sıfır ürün stokları varmı kayseri vatanda?

ben cuma günü telefon açtım ayıralım dediler ctesi gidip aldım

• ben internetten vatanın sitesine baktım %25 indirimde stokta yoktu daha doğrusu siteden ürünü silmişlerdi bugün baktım geri koymuşlar artık bi sonraki indirimi beklicez
  • quote:

ben internetten vatanın sitesine baktım %25 indirimde stokta yoktu daha doğrusu siteden ürünü silmişlerdi bugün baktım geri koymuşlar artık bi sonraki indirimi beklicez

bende aynen.. ne zaman olur acaba bi tahmininiz varmı arkadaşlar
  • 1-2 hafta içinde 25 indirim olur beklicez mecburen 100 tl avantajımız oluyo
  • telefoncularda nekadar enson kaça bırakıyolar hiç soranınız oldu mu?
  • arkadaşlar 2 sorum olacak
    1- sola da hdmi girişi var mı ?
    2- gps özelliği var mı? (program yükleyerek oluşturulan değilde telefonun kendi özelliği olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakal-x

arkadaşlar 2 sorum olacak
    1- sola da hdmi girişi var mı ?
    2- gps özelliği var mı? (program yükleyerek oluşturulan değilde telefonun kendi özelliği olarak)

1) yok
    2) var
  • teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.