Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola ilk inceleme ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
33.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @waspsich dostum sarj durumu nedir oturmaya basladı mı? Diger bi konuda sarjın gitmeyeceginden bahsediyorlar. Su olayı detaylı bi sekilde incelermisin. Tek sıkıntı bu gibi gozukuyo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

Onlar artık neye tutturursak gitsinci olmuşlar hocam :) Ayıp ya hem modelden anlama hem fiyatından bunlara güvenip ordan telefon alanlar var...

aynen hocam. sony magazalarında maximum karta 12 taksit yapıyorlar mı? birde fiyat düşer mi beklemeli miyim ? artık zor tutuyorum kendimi

Hocam bonusa 9 taksit yaptırdım ben 12 yapıyodu ama düz olsun dedim... Maximuma kaç yapıyolar bakmadım ama bi çok karta taksit vardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kace00

@waspsich dostum sarj durumu nedir oturmaya basladı mı? Diger bi konuda sarjın gitmeyeceginden bahsediyorlar. Su olayı detaylı bi sekilde incelermisin. Tek sıkıntı bu gibi gozukuyo..

Hocam şarj şuan için sıkıntı görünüyo ama ben bi iki hafta sonra tam durumu belli olur diye düşünüyorum neo da öyle oldu çünkü şarj konusu ;) Şuan için ekran parlaklığı % 60-70 wi-fi yada 3g sürekli açık günlük yaklaşık 50 sms ve whatsapp msjı yarım saat civarı internet bi yarım saat civarı da oyun ile 8-10 saat rahat...
  • quote:

quote:

@waspsich dostum sarj durumu nedir oturmaya basladı mı? Diger bi konuda sarjın gitmeyeceginden bahsediyorlar. Su olayı detaylı bi sekilde incelermisin. Tek sıkıntı bu gibi gozukuyo..

Hocam şarj şuan için sıkıntı görünüyo ama ben bi iki hafta sonra tam durumu belli olur diye düşünüyorum neo da öyle oldu çünkü şarj konusu ;) Şuan için ekran parlaklığı % 60-70 wi-fi yada 3g sürekli açık günlük yaklaşık 50 sms ve whatsapp msjı yarım saat civarı internet bi yarım saat civarı da oyun ile 8-10 saat rahat...

dostum birde parlaklığı en aza indirip denermisin ne kadar gidecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

quote:

quote:

Hocam valla o kadar düşük ışıkla dayanamam sanırım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

quote:

quote:

Hocam valla o kadar düşük ışıkla dayanamam sanırım :)

bi denesen güzel olacak :D ben gio yu öyle kullanıyorum 3 gün gidiyor. ama sony i öyle kullanmıyacam. sadece kıyaslama yapmak için dedim

• valla güneşte mesaj falan okunmuyo öyle hocam :)
  • quote:

valla güneşte mesaj falan okunmuyo öyle hocam :)

güneşte bende okuyamıyorum ama parlaklığı arttıran widget ı koydum güneşe çıkınca ordan açıyorum hemen :D evdeyken falan parlaklığı azaltıp denersen on numara olur :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

quote:

Onlar artık neye tutturursak gitsinci olmuşlar hocam :) Ayıp ya hem modelden anlama hem fiyatından bunlara güvenip ordan telefon alanlar var...

aynen hocam. sony magazalarında maximum karta 12 taksit yapıyorlar mı? birde fiyat düşer mi beklemeli miyim ? artık zor tutuyorum kendimi

Hocam bonusa 9 taksit yaptırdım ben 12 yapıyodu ama düz olsun dedim... Maximuma kaç yapıyolar bakmadım ama bi çok karta taksit vardı...

galaxy w mi sola mı kararsızım tavsiyen nedir

• w tek çekirdek sola çift çekirdek ekran konusunda sola her türlü daha iyi... Geri kalanların çoğu göreceli zaten ;)
  • başkan ben şu an neo kullanıyorum satıp sola almayı düşünüyorum kamera neo ya göre iyi mi kötümü ikisi arasında bi karşılaştırma yapsak hangisinin kamera daha iyii.. neo 8mp-sola5mp
  • quote:

Orijinalden alıntı: snn_grcn

başkan ben şu an neo kullanıyorum satıp sola almayı düşünüyorum kamera neo ya göre iyi mi kötümü ikisi arasında bi karşılaştırma yapsak hangisinin kamera daha iyii.. neo 8mp-sola5mp

Hocam neo çok daha iyi kamera konusunda ben abime verdiğim için sola aldım solanın işlemcisi,grafik işlemcisi,ekranı daha iyi neo dan ama kamera konusunda neo bariz önde ;)
  • waspsich hocam selam,
    öncelikle hayırlı olsun.
    Ben de aldım sola fakat ilk akıllı telefon kullanışım. Çok hakim değilim.
    Şu android versiyonuyla ilgili bir şey danışmak istiyorum.

Bildiğin gibi Android sürümü 2.3.7 . Bunu biz güncelleyeip android 4 yapabiliyor muyuz.
    Güncelleme denedim Pc Companion ile ama güncelleme yok diyor.

Teşekkür şimdiden.
  • hocam henüz 2012 xperialardan sadece xperia s için geldi ics diye biliyorum ama yakın zaman da sola içinde kullanıma sunulur bizde kullanmaya başlarız ama önce bi deneyenlerin yorumlarına bakmak lazım çünkü ics çok performanslı değildi neo da ben jb güncellemesini bekliyorum merakla o nedenle :)
  • quote:

hocam henüz 2012 xperialardan sadece xperia s için geldi ics diye biliyorum ama yakın zaman da sola içinde kullanıma sunulur bizde kullanmaya başlarız ama önce bi deneyenlerin yorumlarına bakmak lazım çünkü ics çok performanslı değildi neo da ben jb güncellemesini bekliyorum merakla o nedenle :)

Teşekkürler hocam.
    Bi arkadaşım neo v kullanıyor onda android 4 var galiba onun için kafam karıştı.
    jb yi de ilk defa sende duydum şimdi.
    Öğrencez zamanlar.
    telefon teknolojisine geç kaldım, biraz geriden takip ediyorum galiba :)
  • solo nun ekranı xperia x gibi çizilmeyen ekran mı acaba? bide ace 2 nin ekranından daha mı iyidir cevap yazarsanız sevinirim..
  • Sola nın ekranı scratch resistance yani çizilmeye dayanıklı bi ekran bahsettiğiniz xperia modelini bilmiyorum ama hocam xperia x diye bi model duymadım ;) Ayrıca ace 2 yi de hiç incelemedim :)
  • Merhaba,

1- Telefonu mp3 çalar taşımamak için almak istiyorum. Ipod Nano 8 gb var ama tedirginim kötü ses çıkışı olmasından. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
    2- İş maillerine bakmak için kullanıcam. Microsoft Outlook olayı nasıl oluyor? Akıllı telefon konusunda biraz cahilim :-)

Şimdiden Teşekkürler.
  • hocam şimdi mp3 konusu kişiden kişiye değişir ben yeni nesil ipod nanomun sesinden hiç memnun değildim sattım :) Bu telefon da idare eder diyim tabi özel müzik telefonları dışında sese fazla yüklenmiyo firmalar ama yeterli ;)
    Mail konusunda ben şahsen gmail ve hotmail uygulamalarıyla idare ediyorum ama şirket mailleri için özel bi uygulama var mı net bi bilgim yok hocam ;)
  • arkadaşlar bende kararsız kaldım arc s mi p mi yoksa sola mı karar veremedim bu telefonlardan hangisi daha iyidir yardımcı olursanız sevinirim
    bütcem 1000 tl civarı ama bu kadar para vermişken kötü bi telefonda almak istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.