Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola ilk inceleme ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
33.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde xperia rayimi sattıktan sonra telefon arayışı içerisindeyim. fakat sola maalesef sınıfta kalıyor. parasını hak edecek bir cihaz değil bana göre. çift çekirdekten ve yeni bir seri olması dışında hiç bir artısı yok. özellikle kamera konusunda rayin gece çekimi baya baya iyiydi.

bu telefonun ilk çıktığında 1100 tl civarından 800tlye gerilemesi ise sonye olan güveni sarsıyor. bu kadar kısa sürede 300 tl düşmesi hayli garip. maalesef ace 2 bu cihazdan üstün. tasarım olarak da öyle hoş gelmedi. yeni tasarım olması ve yeni olması herkese güzel geliyor. onun dışında tırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

geçenlerde xperia rayimi sattıktan sonra telefon arayışı içerisindeyim. fakat sola maalesef sınıfta kalıyor. parasını hak edecek bir cihaz değil bana göre. çift çekirdekten ve yeni bir seri olması dışında hiç bir artısı yok. özellikle kamera konusunda rayin gece çekimi baya baya iyiydi.

bu telefonun ilk çıktığında 1100 tl civarından 800tlye gerilemesi ise sonye olan güveni sarsıyor. bu kadar kısa sürede 300 tl düşmesi hayli garip. maalesef ace 2 bu cihazdan üstün. tasarım olarak da öyle hoş gelmedi. yeni tasarım olması ve yeni olması herkese güzel geliyor. onun dışında tırt

dostum telefon bir kaç kazıkçı dükkan hariç heryerde 899 tlden girdi piyasaya 1100 den falan düştüğü yok yani ayrıca telefon ray e göre çok ama çok seri bir cihaz ekranı daha büyük ayrıca güncelleme olarak önü açık bir cihazdır sen milleti yanlış yönlendirme burda

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

quote:

geçenlerde xperia rayimi sattıktan sonra telefon arayışı içerisindeyim. fakat sola maalesef sınıfta kalıyor. parasını hak edecek bir cihaz değil bana göre. çift çekirdekten ve yeni bir seri olması dışında hiç bir artısı yok. özellikle kamera konusunda rayin gece çekimi baya baya iyiydi.

dostum telefon bir kaç kazıkçı dükkan hariç heryerde 899 tlden girdi piyasaya 1100 den falan düştüğü yok yani ayrıca telefon ray e göre çok ama çok seri bir cihaz ekranı daha büyük ayrıca güncelleme olarak önü açık bir cihazdır sen milleti yanlış yönlendirme burda

fiyatını haketmiyor dostum. fakat daha düşecektir fiyatı. düştüğünde fiyatına göre iyi olabilir. cihazı 3-5 ay kullananlar alıp deneyebilir. uzun süreli kullanılacak bir cihaz gibi gelmedi bana. yeni xperia serilerinden sadece xperia s tatminkar.

biliyorsunuz ki yeni xperiaların küçük detayla dışında tip olarak aynılar. xperia s'i canlı görme fırsatım oldu bayide. bu tasarım sola büyüklüğünde güzel ama xperia s için tam bir takoz gibi durmakta.

dikdörtgen ve köşeli tasarımı telefon büyük olduğunda göze hiç hoş gelmiyor.

ve genel eleştirim: sony maalesef mümkün olmasına rağmen şebeke üzerinden görüntülü görüşmeye izin vermiyor. bu modelde ise ön kameraya bile yer vermemiş.

bunlar benim düşüncelerim. telefonun özellikleri tatminkar gelebileceği kullanıcılarda vardır elbet. fakat bence fiyatının düşmesini beklesinler derim.

herkese iyi günler, iyi bayramlar dilerim şimdiden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

quote:

fiyatını haketmiyor dostum. fakat daha düşecektir fiyatı. düştüğünde fiyatına göre iyi olabilir. cihazı 3-5 ay kullananlar alıp deneyebilir. uzun süreli kullanılacak bir cihaz gibi gelmedi bana. yeni xperia serilerinden sadece xperia s tatminkar.

biliyorsunuz ki yeni xperiaların küçük detayla dışında tip olarak aynılar. xperia s'i canlı görme fırsatım oldu bayide. bu tasarım sola büyüklüğünde güzel ama xperia s için tam bir takoz gibi durmakta.

dikdörtgen ve köşeli tasarımı telefon büyük olduğunda göze hiç hoş gelmiyor.

ve genel eleştirim: sony maalesef mümkün olmasına rağmen şebeke üzerinden görüntülü görüşmeye izin vermiyor. bu modelde ise ön kameraya bile yer vermemiş.

bunlar benim düşüncelerim. telefonun özellikleri tatminkar gelebileceği kullanıcılarda vardır elbet. fakat bence fiyatının düşmesini beklesinler derim.

herkese iyi günler, iyi bayramlar dilerim şimdiden.

bak dostum fiyatını haketmiyor diyorsun fakat o fiyatta o özelliği başka verebilecek tek telefon samsung galaxy ace 2 dir buna rağmen sola ace 2 den ekran ,malzeme kalitesi ve işlemci olarak öndedir yani şuan o fiyatta alınabilecek en iyi telefondur bana kalırsa xperia pnin fiyatı 1000 tl nin altına düşünçeye kadar alınabilecek en iyi telefondur xperia p ne zaman 1000 tl nin altına düşer o da meçhul tabi ...saygılar hayırlı bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 18 Ağustos 2012; 17:20:26 >

• d
  • Merhaba arkadaşlar,
    Xperia modellerinde ibb trafik kameralarını izleyebileceğimiz program varmı?
  • arkadaşlar bende yeni aldım sola ve bazı sorularım var 1 güncelleme olacakmı 4.0 gelecekmi bu tele gelecek diye aldım hala güncelleme yok 2 acık uygulamaları kapatma gibi bi özelliği yokmu telin bi türlü anlayamadım sanki herşey acık kalıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris8775

arkadaşlar bende yeni aldım sola ve bazı sorularım var 1 güncelleme olacakmı 4.0 gelecekmi bu tele gelecek diye aldım hala güncelleme yok 2 acık uygulamaları kapatma gibi bi özelliği yokmu telin bi türlü anlayamadım sanki herşey acık kalıyor yardımcı olursanız sevinirim

Güncelleme gelicek sertifika çıktı 1-2 hafta içinde 4.0 çıkar ilerde 4.1 de alacak açık programları ayarlar > uygulamalar > çalışan hizmetlerden istediğin uygulamaları kapatabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar bende yeni aldım sola ve bazı sorularım var 1 güncelleme olacakmı 4.0 gelecekmi bu tele gelecek diye aldım hala güncelleme yok 2 acık uygulamaları kapatma gibi bi özelliği yokmu telin bi türlü anlayamadım sanki herşey acık kalıyor yardımcı olursanız sevinirim

Hocam android zaten kendi kendine açar gerekli programları uğraşma bence :) Misal bi hotmail programı wifi veya 3 g açık olduğunda gelen maili göstermek için sürekli açıktır ama kullanıldığından daha az ram tüketerek yani bi nevi beklemeye alınmış (uyku modu) gibi ;) yada ekrandaki widgetları kapatırsan yaptığı işlem sapıtabilir ;)
  • cok sağolun arkadaşlar cvplar için ben artık güncelleme elsin istiyorum hiç sevmedim bu 2.3 müydü neyse içindeki hiç rahat dğl kullanımı gelsede kurtulsak
  • Arkadaşlar kardeşim için Xperia U alacaktım fakat ek hafıza imkanı olmadığı için vazgeçtim ama öte yandan da Sola'da ön kamera yokmuş sanırım? Sola ile U arasındaki farkları söyleyebilir misiniz +/-'ler şeklinde.. Cevaplarınıza göre hangisini alacağıma karar vereceğim.
  • bugun aldım . gold-teknosa-vatan-istbilisim-darty hic birinde yok burdaki fiyatları 800 küsürlerder.. saturnde buldum 100 lira fazlayla..değdi mi yesss :D.. 10gundur araştırdım..bilerek magazaları gezdim ordaki elemanlarada sordum ace2 ? htc one v? sola mı die hepsi sola dedi ..telefonun sadece loş ışıkta kamera iyi performans vermıyor ..ama normal ışıkta hd.. hele bide 3d foto cok iyi be . muzık ve videoların kalitesi hakkında birşey soylemıyorum SONY diyorum :))
  • beyler alarmın sesini nerden degistircem bunu bulamadım ama yardım plss :D varsayılan yazıyor kapalı tik'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikemoon

beyler alarmın sesini nerden degistircem bunu bulamadım ama yardım plss :D varsayılan yazıyor kapalı tik'i

tarz ayarlarının yanındaki tiki kaldırırsan alarm sesini değiştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw hallettim ve bir sorum daha var .. 5 ekran secenegi sunuyor bu bana ben bunu nasıl 1 yapabilirim cok denedım ekranı sıkıştırıncaa genel bakış die bi sekme acılıo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikemoon

eyw hallettim ve bir sorum daha var .. 5 ekran secenegi sunuyor bu bana ben bunu nasıl 1 yapabilirim cok denedım ekranı sıkıştırıncaa genel bakış die bi sekme acılıo :S

Orasını 1 ekrana indirmeniz mümkün gözükmüyor.Eğer orası size rahatsızlık veriyorsa en çok kullandığınız uygulamaları oraya alın böylece 2.menü ekranına geçmenize gerek kalmaz
  • arkadaşlar sola ya hd video atıp izlemeye çalışan arkadaş varmı ben deniyorum hangi videoyu attıysam kasıyor donarak izliyorum hd olunca kaldırmıyor ya benimkindemi sorun var yoksa orjinali mi böyle telin orjinali böle ise ben kaldırır atarım bu telefonu ya 1000lira ver hd oynatmasın bende nokia c6-01 vardı herşeyi kaldırıyordu video falan süperdi
  • quote:

arkadaşlar sola ya hd video atıp izlemeye çalışan arkadaş varmı ben deniyorum hangi videoyu attıysam kasıyor donarak izliyorum hd olunca kaldırmıyor ya benimkindemi sorun var yoksa orjinali mi böyle telin orjinali böle ise ben kaldırır atarım bu telefonu ya 1000lira ver hd oynatmasın bende nokia c6-01 vardı herşeyi kaldırıyordu video falan süperdi

720p olarak sorun çıkartmadı bende ama 1080 denemedim onda biraz kasabilir.Benim şuanki pc bile 720 izlerken arada kasıyor
  • hocam hangi proğramla izliyorsunuz bende her şekilde kasıyor ya anlamadım gitti ayrıca gıcık oldum
  • quote:

hocam hangi proğramla izliyorsunuz bende her şekilde kasıyor ya anlamadım gitti ayrıca gıcık oldum

MX Player kullanıyorum yükledikten sonra yeniden deneyin eğer yine donuyorsa yada seste problem varsa sağ üst tarafta sw diye bir buton var ona tıklayın kod çözücülerden yazılımsal kod çözücüyü deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.