Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola ilk inceleme ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
33.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baytar26

quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-basak-iletisim-den-sifir-2-yil-garantili-sony-xperia-sola-105288845/detay

Arkadaşlar bu dükkana gidip almayı düşünüyorum telefonu, bende htc wildfire s var takas + para olarak yapmayı düşünüyorum.

Neyse benim asıl merak ettiğim dahili hafızası 8 gb kullanıcı için 5 gb yazıyor. HTC'de ise 512 mb dahili hafıza diyor ama sadece 117MB 'tını kullanabiliyorum uygulamalar için.

Sola'da bu durum nasıldır? Diğer özellikler zaten aşağı yukarı aynı vs vs vs hafızaya öncelik veriyorum uygulama yükleyip kullanma açısından. Wildfire S'de ise facebook twitter yüklüyorsun üçüncü bir program yüklemek sıkıntı oluyor atıyorum.

Cevaplarınızı bekleyeceğim alın der misiniz? Saygılar.

Depolama ayarlarına girdiğimde dahili depolama birimi 3.98 GB, Telefon belleği ise 1.39 GB olarak gözüküyor. Ayrıca 32 GB'a kadar micro sd kart takabiliyorsunuz sanırım, micro sd girişi var.

Yani bu demek oluyor ki 2gb'a yakın uygulama hafızası var telefonda.

Hmmm almadan önce bir şekilde telefonu bulup incelemeliyim.

• quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-basak-iletisim-den-sifir-2-yil-garantili-sony-xperia-sola-105288845/detay

Arkadaşlar bu dükkana gidip almayı düşünüyorum telefonu, bende htc wildfire s var takas + para olarak yapmayı düşünüyorum.

Neyse benim asıl merak ettiğim dahili hafızası 8 gb kullanıcı için 5 gb yazıyor. HTC'de ise 512 mb dahili hafıza diyor ama sadece 117MB 'tını kullanabiliyorum uygulamalar için.

Sola'da bu durum nasıldır? Diğer özellikler zaten aşağı yukarı aynı vs vs vs hafızaya öncelik veriyorum uygulama yükleyip kullanma açısından. Wildfire S'de ise facebook twitter yüklüyorsun üçüncü bir program yüklemek sıkıntı oluyor atıyorum.

Depolama ayarlarına girdiğimde dahili depolama birimi 3.98 GB, Telefon belleği ise 1.39 GB olarak gözüküyor. Ayrıca 32 GB'a kadar micro sd kart takabiliyorsunuz sanırım, micro sd girişi var.

Hayır yalnış anlamışsınız. Telefon belleği kullanıcıya sunulan 1.97gb yani sizde 117mb olan budur. Ayrıca dahili depolama diye bir alan daha var bunu telefonun kendi içinde sabit sd kart gibi düşünebilirsin bu da 3.98gb. Bu alana telefon belleğindeki uygulamaları taşıyabilirsin sıkıntı yok. 5.95gb ediyor toplam, kullanıcıya sunulandır bu yalnız. Aslında sistemin kullandığıyla toplam 8gb. Tabi sd kart da kullanırsanız film videolar için extra kulllanım alanınız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

quote:

quote:

quote:

Hayır yalnış anlamışsınız. Telefon belleği kullanıcıya sunulan 1.97gb yani sizde 117mb olan budur. Ayrıca dahili depolama diye bir alan daha var bunu telefonun kendi içinde sabit sd kart gibi düşünebilirsin bu da 3.98gb. Bu alana telefon belleğindeki uygulamaları taşıyabilirsin sıkıntı yok. 5.95gb ediyor toplam, kullanıcıya sunulandır bu yalnız. Aslında sistemin kullandığıyla toplam 8gb. Tabi sd kart da kullanırsanız film videolar için extra kulllanım alanınız olur.

Tamam hocam anladım

Teşekkürler. Düşüncelerim arasında.

• sonunda karar verdim ve xperia sola aldım :) 4 aylık temiz cihaz..500tl garantili sonycenter faturalı :))
  • xperia sola nın hiç bir şekilde bataryasını değiştiremiyor muyuz ?
  • bu telefonun bataryası çıkmıyormu bataryası ölünce telefonuda çöpe mi atacaz
  • sizce sola yı almak için bu siteye güvenebilirmiyim hemde bu sitede kırmızı da varhttp://www.aksarayiletisim.com/?urun-478-Sony-Xperia-Sola-MT27i-Paralel-ithalat-Garantili--SiYAH-.html&ref=akakce&v=1.66.6
  • Herkese Merhaba

Ben 7 aydan beridir Sony Sola Marka cep telefonu kullanıyorum. Genel anlamda güzel telefon parasına göre ama iki tane canımı sıkan problemi var.

1. Telefonun şarjı, akşam yatmadan önce veri trafiği, wifi vb. şarj yiyen özellikleri devre dışı bırakıyorum ve telefon şarj durumu %100
    sabah kalktığımda telefonun şarj durumuna bakıyorum :%80 ile % 83 düşmüş .

%100 şarjda bıraktığım halde , birçok uygulama kapalı olduğu halde, hiç telefon açılmayıp kurcalanmadığı halde , sadece bekleme modunda 7ila 8 saat arsında %100 den %83 e düşmesi düşündürücü !

2.büyük problemi vodafone ve sola has birşey çekme ve sinyal problemi;

telefon açık sinyal çekim gücü normal göründüğü halde beni arayanlar ulaşamıyor veya ben aramak isteğimde aramıyor.

uçak modunu açıp ve tekrar kapatıp veya komple telefonu açıp kapattığınızda düzeliyor.

sorunu internet araştırdım. bir sürü sony sola ve vodafone olanlarda aynı problem var. Forumlarda tartışılan. ve problem Turkcell ve Aveada yok.

Bu problemin nedeni siz yer değistirdiğinizde yani örnek evden işe gittiğinizde telefonun sinyal aldığı baz istasyon değişiyor . baz istasyon değiştiğinde telefon ekranında problem görünmüyor sinyal çekim gücü normal görünüyor ama her baz istasyon değişdiğinde otomatik olarak operatörü günceleyemiyor telefon
    bu sebebden biri sizi aradığında ulaşamıyor. Eğer yine uçak modu açıp kapatırsanız normale dönüyor.

• Bu arada şebeke sinyal ve çekmeme ili ilgili geniş bir sayfa oluşmuş bu forumda !! aşağıdakide linki

http://forum.donanimhaber.com/m_64462091/mpage_1/key_/tm.htmm
  • Bu şebeke problemi u da da var sanırım
    Hala çözüm getirilemedi bu yüzden almak istemiyorum bu telefonu bir sony hayranı olduğum halde
  • Arkadaşlar samsung s advance ve sola arasında kaldım hangisi alınır bu fiyata tarafsız olarak cevap verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

Arkadaşlar samsung s advance ve sola arasında kaldım hangisi alınır bu fiyata tarafsız olarak cevap verir misiniz?

her bakımdan advance alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

Arkadaşlar samsung s advance ve sola arasında kaldım hangisi alınır bu fiyata tarafsız olarak cevap verir misiniz?

ön kameraya ihtiyacın yoksa sola al varsa advance al
  • arkadaşlar ayda 44 lira taksitle bu cihaz alınır mı ?
    24 ay avea taahüt

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaSolaKampanyasi
  • Arkadaşlar bu telefonu yeni aldım üzerindeki sürüm 2.3.7 henüz yazılım güncellemesi yapmadım. Smart tag olayına GPS eklemek istiyorum ama gelen seçenekler arasında gps yok. Telefonun gps'sini açıp yapıyorum ama bir türlü gps bağlantısını menüde göremedim. Tanıtım videosunda gps var.
  • Ben 2 gün önce aldım ama ecolayzer i hala bulamadım sesini yükseltmek için yardım ederseniz sevinirim.
  • 2008 yılında itibaren bir çok android sistemli telefon kullandım ilk telefonum samsung galaxy i9500 idi. Ekran kalitesi çok iyi olmasına karşılık o yıllarda google market e izin verilmiyordu. Fakat o yıllarda android kullanmanın ayrıcalığını sağlıyordu. Ardından Samsung galaxy ace kullandım. Harika bir telefondu ama bir kaç uygulama kurunca tıkanmalar meydana geliyordu. Viber, instagram gibi yüksek ram gerektiren programları açmakta zorlanıyordu. Yani hem iyi hem de kötü yanları vardı. Daha sonra Sony Xperia Sola alalım dedik. 3 aylık kullanıcısıyım ve bu telefon hakkındaki yorumum ekşisözlükte yazılmış şu entry ile tamamen paralellik göstermektedir :http://eksisozluk.com/entry/33787894
    Yani telefonun hiç bir artısı olmamasının yanında aşırı yavaşlık ve stabilite noksanlığı gibi sorunlar nedeniyle beni zıvanadan çıkartmıştır. Gelen çağrıları cevaplayamaz oldum. Hadi cevapladık diyelim alo sesimi duyurmam 5 saniye sürüyor. Fotograf çekip yollamak en iyi ihtimalle 3.5 dakika?!
    Kimseye önermiyorum. O paralara alınabilecek diğer ürünlere yönelmenizi tavsiye ediyorum. 600 - 700 lira para vereceğiz gelen aramayı cevaplayamayacağız, mesaj atamayacağız, olur olmadık yerlerde tıkanmalar yaşayacağız. Böyle bir şey olamaz. Nokia Lumia ile arasında kalmıştım; keşke onu alsaydım. Neyse içimi döktüm gidiyorum. Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android_mi? -- 13 Temmuz 2013; 14:54:07 >

• Merhaba arkdaslar Tarih 29,07,2013 ve solaya tercih edebileceğim bir telefonn cıktımı piyasaya fiyat aynı sola gibi olanından Sağolun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan0798

Merhaba arkdaslar Tarih 29,07,2013 ve solaya tercih edebileceğim bir telefonn cıktımı piyasaya fiyat aynı sola gibi olanından Sağolun şimdiden

GM Discovery veya S3 Mini aynı fiyat aralığına giren telefonlardır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.