Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canerdemirmim

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Dead trigger adlı oyunu i̇ndirmenizi tavsiye ederim. Oyun başarılı yapılmış ve xperia u da sorunsuz, hiçbir takıma olmadan çalışıyor. Üstelik ücretsiz. :)

arkadasm bgn grdm marketten telle uyumlu degl ddı .
    sen nasl we nerdn ındrdn acaba

tamamdr pcye bgladgmda skıntı gctı heycnla bklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yandaki deklansör tuşuyla bir türlü çekim yapamıyorum.bir kez bastıgımda ufak yeşil yuvarlak cıkıyor ama fotografi çekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chinablue

Arkadaslar yandaki deklansör tuşuyla bir türlü çekim yapamıyorum.bir kez bastıgımda ufak yeşil yuvarlak cıkıyor ama fotografi çekmiyor

tuş ıkı asmalı once odaklar snra ceker braz dahs sert basp deneyin bende çalışıyor

• Bence dokunmatik modu ayarlamak daha iyi çünkü tuşa sert basıcam derken telefon titriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerdemirmim

quote:

Orijinalden alıntı: chinablue

Arkadaslar yandaki deklansör tuşuyla bir türlü çekim yapamıyorum.bir kez bastıgımda ufak yeşil yuvarlak cıkıyor ama fotografi çekmiyor

tuş ıkı asmalı once odaklar snra ceker braz dahs sert basp deneyin bende çalışıyor

Aynen.bıraz bastırdim tuşu çekti

• turkcell orjinal romu var mı bılen acıl atsın .?
  • Bana ACİL TURKCELL ROM LAZIM BEYLER

FLASHLAMIŞTIM ŞU TURKCELL ROM LAZIM

GÜNCELLEME CIKICAK 7 GÜN SONRA GÜNCELLEMEM LAZIM ESKİ SÜRÜME DÖNMEM GEREKİYO
  • sony müşteri hizmetlerini aradım ve buraya yazdığım sorunu onlarada anlattım ve bana dedikleri duvar kağıdı seçerken alttakı led ışığın değişmemesi normal değil dediler birkaç işlem önerdiler yaptım olmadı artık telefonu aldığım yere götürecem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guano

sony müşteri hizmetlerini aradım ve buraya yazdığım sorunu onlarada anlattım ve bana dedikleri duvar kağıdı seçerken alttakı led ışığın değişmemesi normal değil dediler birkaç işlem önerdiler yaptım olmadı artık telefonu aldığım yere götürecem..

Kendin söylüyorsun "duvar kağıdı seçerken" yani sadece resimlere baktığında renk anlık değişir onun dışında duvar kağıdındaki renk tonuna göre değişmez.. Kalıcı olarak sadece ana sayfadayken tema tuşuna basarak değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Orijinalden alıntı: Guano

sony müşteri hizmetlerini aradım ve buraya yazdığım sorunu onlarada anlattım ve bana dedikleri duvar kağıdı seçerken alttakı led ışığın değişmemesi normal değil dediler birkaç işlem önerdiler yaptım olmadı artık telefonu aldığım yere götürecem..

Kendin söylüyorsun "duvar kağıdı seçerken" yani sadece resimlere baktığında renk anlık değişir onun dışında duvar kağıdındaki renk tonuna göre değişmez.. Kalıcı olarak sadece ana sayfadayken tema tuşuna basarak değiştirebilirsin.

kesinlkle sdce tema ile sabt ısık ayarlanıyor galerıden resmlere grncede resıme gre renk veryor o sdce o anlk grsel bsey zaten tel ozellgnde ddgnz sey yq eğer ne renk istıyorsanız temaya girin ayarlayın once sonrada ıstedgnz dubar kagıdnı secn ve o renkte o dvar kagıdı kalıcak zaten

• Yarın almayı düşünüyorum ama son karar siz verin istedim

• arkadaşlar herkese kolay gelsin

sim kartımdaki numaralı telefon a nasıl aktaracağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekomanya

arkadaşlar herkese kolay gelsin

sim kartımdaki numaralı telefon a nasıl aktaracağım ?

rehbere gr secenek e bas ve içe aktar gbı bı secenek var ordan sanırım

• arkadaşlar telefona rom atarken (flashtool ile bu hata çıkıyo

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi

nasıl halledebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

arkadaşlar telefona rom atarken (flashtool ile bu hata çıkıyo

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi

nasıl halledebilirim ?

dostum durumn acıl farkettm rom hakkında hc fkrım yok malesf genelde kmse cesrt edemyo snrım benm gbi umarım yardımına biri yetişir

• @JohnLord

Telefon yeni olduğu için kimse yardımcı olamıyor sanırım, garantiye yollasan yapmazlarmı acaba?
  • Yapamıyorum lanet olsun ne eski romu nede yeni romu kurabiliyorum hiç birisi kurulmuyo

kaldım ortada mal gibi xda da üyeliğim vardı şifremi unuttum mailde gelmiyo yenisini almak için konu açamıyorum

ne yapıcam ya
  • Herkese merhaba öncelikle. Telefonu alalı 2 gün oluyor. Şu an herhangi bir rom kurmayı veya root yapmayı düşünmüyorum ancak telefonun içinde yüklü gelen turkcell programlarını ve gereksiz diğer programları kaldırmak istiyorum. Birkaçını kaldırmayı bir türlü beceremedim. Var mı bildiğiniz bir yöntem acaba? Şimdiden teşekkürler herkese..
  • ilk sony telefonumda telefonu güncelliyeceğim nasıl yedekliyeceğiz pc compenion dan yedeklemeyegiriyorum oradan telefonu yedekleye giriyorum ileri diyorum 2. sayfada dedikleri olmuo bendedahili depolama birimi bağlandı yazıyor bunu kapatamıyorum yardım lütfen beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Yapamıyorum lanet olsun ne eski romu nede yeni romu kurabiliyorum hiç birisi kurulmuyo

kaldım ortada mal gibi xda da üyeliğim vardı şifremi unuttum mailde gelmiyo yenisini almak için konu açamıyorum

ne yapıcam ya

ilk hangi rom u atarken sorun cıkdı?

birde sana kım bu rom varken pc companıonla güncelleme yapamıycagını söyledi? oyle bişey yok yani benim bildiğim su kurdugumuz romlada guncelleme alabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertory -- 25 Temmuz 2012; 19:58:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.