Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat 13 14 saat gıdıyo

• rahat 13 14 saat gıdıyo

• Dead trigger adlı oyunu i̇ndirmenizi tavsiye ederim. Oyun başarılı yapılmış ve xperia u da sorunsuz, hiçbir takıma olmadan çalışıyor. Üstelik ücretsiz. :)

• arkadaşlar xperia u da hangi gps navigasyon programını kullanıyorsunuz
    ayrıca gps programları için ücret ödemek gerekiyor mu bilgilendirirseniz sevinirim
  • Chrome yüklemeye çalıştım android marketten "Bu öğe Sony Ericsson ST25i cihazınızla uyumlu değil." diyor. Ne alaka?
  • Arkadaşlar merhaba ,
    Telefonu alalı 5 gün oldu. İlk gün direkt telefonu açıp şarja taktım 10 saat kadar. Çıkardım ve günde iki kere şarj ediyordum. İnanılmaz sinirlerim bozulmuştu. Ama şimdi düzeldi günden güne şarjı az gitmeye başlıyor gerçekten telefonun
    Isınma sorunu oldugunu düşünmüyorum. Kamera başarılı fakat ses konusunda yetersiz kalmış Sony.
    ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR ; WİFİ !
    Abi bağlanmıyor bağlantı kesiliyor neden oluyo anlamıyorum. Telefonu aç kapa yapsamda düzelmiyor ara sıra baglanıyor ama çok nadiren. Bu sorunun çözümü yok mu beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Prafoll

Arkadaşlar merhaba ,
    Telefonu alalı 5 gün oldu. İlk gün direkt telefonu açıp şarja taktım 10 saat kadar. Çıkardım ve günde iki kere şarj ediyordum. İnanılmaz sinirlerim bozulmuştu. Ama şimdi düzeldi günden güne şarjı az gitmeye başlıyor gerçekten telefonun
    Isınma sorunu oldugunu düşünmüyorum. Kamera başarılı fakat ses konusunda yetersiz kalmış Sony.
    ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR ; WİFİ !
    Abi bağlanmıyor bağlantı kesiliyor neden oluyo anlamıyorum. Telefonu aç kapa yapsamda düzelmiyor ara sıra baglanıyor ama çok nadiren. Bu sorunun çözümü yok mu beyler

Her telefonu alan konuya girip içindeki döküyor

Sendeki sorunlar tüm güncelleme yapanlarda var, 1 - 2 hafta içinde çıkacak olan güncelleme ile yaşadığın yazılımsal sorunlar çözülecek

• Güncellemenin cikmasini dört gözle bekliyorum :) Bütün telefonlara cikti HTC ONe X One S Samsung Xperia Ray,neo neo v arc arc s :d artik gelsin güncelleme :d
  • Ağustos ayının başında 2.3.7 güncellemesinin iyileştirilmiş hali gelicek

Aralık sonu, ocak başı gibi Android 4.0.4 2013 2. Çeyrekte ise android 4.1 jelly bean işletim sistemine kavuşucak telefonumuz
  • telefonuun içinde de yazan bilgilerde telefonu her gün yeniden baslatmanın yararı var diyor. yani gece yatmadan kapatırsanız sabah actıgınızda daha iyi bir performansla karsılasırsınız
  • arkadaşlar xperia u aldım fakat telefonu aldığımda duvar kağıdına göre alt led ışığı değişiyordu ama artık hangi duvar kağıdını koyarsam koyayım led ışıgı değişmiyor sabit kalıyor bunu nasıl halledebilirim telefonu kurcaladım ama bulamadım :( bilen varsa yardımcı olabılırmi acaba
  • Telefonda masaüstündeyken en sağdaki dokunmatik tuşa bas, orada temadan istediğin rengi seçebilirsin.

• temaların renk değişiminde sorun yok fakat duvar kağıdı seçtiğimde resime göre led ışığının değişmesi gerekiyordu fakat duvar kağıdı seçtiğimde bir önceki temanın ışığı kalıyor duvar kağıdına göre led ışığı değişmiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Chrome yüklemeye çalıştım android marketten "Bu öğe Sony Ericsson ST25i cihazınızla uyumlu değil." diyor. Ne alaka?

Chrome sadece ICS ve üstü sürümlerde uyumlu diye biliyorum.
  • Bugün Ankamall'daki TİM'de kısa bir süre telefonu inceleme imkanı buldum. RAM kullanımına bakmak istedim ama hiç Android kullanmadığım için bulamadım, sinirlenip bıraktım. Telefon çok hoş duruyor ama şu SAR değeri çok kötü.

Sony Center'da da Xperia Sola ucuz olur dedim; 1149 lira dediler.
    Niye o kadar pahalı dedim, nerede ucuz ki dedi. Avea'da 890 liraya satılıyor dedim, bilemiyorum dedi. Xperia U da daha gelmemiş, ne zaman geleceği hakkında bilgileri yok.
  • temaların renk değişiminde sorun yok fakat duvar kağıdı seçtiğimde resime göre led ışığının değişmesi gerekiyordu fakat duvar kağıdı seçtiğimde bir önceki temanın ışığı kalıyor duvar kağıdına göre led ışığı değişmiyor :(

yokmu bu soruna yardım edebilecek olan :(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guano

temaların renk değişiminde sorun yok fakat duvar kağıdı seçtiğimde resime göre led ışığının değişmesi gerekiyordu fakat duvar kağıdı seçtiğimde bir önceki temanın ışığı kalıyor duvar kağıdına göre led ışığı değişmiyor :(

Masaüstüne resim koyunca zaten ışık değişmezki, ışık sadece resimlere baktığında değişir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guano

temaların renk değişiminde sorun yok fakat duvar kağıdı seçtiğimde resime göre led ışığının değişmesi gerekiyordu fakat duvar kağıdı seçtiğimde bir önceki temanın ışığı kalıyor duvar kağıdına göre led ışığı değişmiyor :(

Masaüstüne resim koyunca zaten ışık değişmezki, ışık sadece resimlere baktığında değişir.

Tam onu yazıcaktım 3 yorumda aynısını anlatmaya çalışmış arkadaş

Telefonun ekranına tıklıyoruz temalara tıklayıp istediğimiz rengi seçiyoruz sonra ana ekrana gelip üstüne tıklıyoruz duvar kağıdı seç-değiştir

seç istediğini tekrar (IŞIK DEĞİŞMEZ)

• quote:

Dead trigger adlı oyunu i̇ndirmenizi tavsiye ederim. Oyun başarılı yapılmış ve xperia u da sorunsuz, hiçbir takıma olmadan çalışıyor. Üstelik ücretsiz. :)

arkadasm bgn grdm marketten telle uyumlu degl ddı .
    sen nasl we nerdn ındrdn acaba

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.