Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reliq

Eskiden solda gece çekim modu vs kısayolu çıkıyordu şimdi kayboldu? Menüden ayarlayabiliyorum ama kısayol çok iyi oluyordu. Video çekerken çıkıyor resim çekerken çıkmıyor

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi

Nasıl soldaki boşluğa kısayol ekleyebilirim?

ılk defa böyle bıseyı sende gördüm... telefonda hatalı sürüm mü var su anda dostum?

Buldum cozumu : telefonun altındakı 3 dokunmatik tusdan en sagdakıne basıp menuye gır. ordakı ogelere basılı tutunca oraya aktarılabılıyor.. aynı telefona wıdget tasır gbı tasıyabılırsın menuden basılı tutup seçtiklerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertory -- 18 Temmuz 2012; 17:29:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertory

quote:

Eskiden solda gece çekim modu vs kısayolu çıkıyordu şimdi kayboldu? Menüden ayarlayabiliyorum ama kısayol çok iyi oluyordu. Video çekerken çıkıyor resim çekerken çıkmıyor

ılk defa böyle bıseyı sende gördüm... telefonda hatalı sürüm mü var su anda dostum?

Buldum cozumu : telefonun altındakı 3 dokunmatik tusdan en sagdakıne basıp menuye gır. ordakı ogelere basılı tutunca oraya aktarılabılıyor.. aynı telefona wıdget tasır gbı tasıyabılırsın menuden basılı tutup seçtiklerini.

Son sürüm(hatalı) var. Tatile gittiğimizde bol bol resim falan çekiyordum bir baktım bir ara kaybolmuş o kısayol

Edit: Çözüm için teşekkürler.

Bide xperia u kullananlara birşey sorucam: kamera açıkken kapatınca kamerayı telefondan çok düşük sesde "tık" diye bir ses geliyormu? Duymak için kamerayı tam kapatırken kulağınızı telefona yaklaştırın.

Bende kamerayı kapatınca böyle bir ses geliyor telefondan, sorun olacağından şüpheleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 18 Temmuz 2012; 17:33:30 >

• quote:

quote:

quote:

Son sürüm(hatalı) var. Tatile gittiğimizde bol bol resim falan çekiyordum bir baktım bir ara kaybolmuş o kısayol

Bide xperia u kullananlara birşey sorucam: kamera açıkken kapatınca kamerayı telefondan çok düşük sesde "tık" diye bir ses geliyormu? Duymak için kamerayı tam kapatırken kulağınızı telefona yaklaştırın.

Bende kamerayı kapatınca böyle bir ses geliyor telefondan, sorun olacağından şüpheleniyorum.

o sorun değil o an merceği kapatıyo şarj engelliyo kullanılan programlardan bakabilirsin sistem kaynağı felan

• acaba ICS ye güncellersek performans artışı olur mu veya ne seviyede olur ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajun

acaba ICS ye güncellersek performans artışı olur mu veya ne seviyede olur ????

İcs ağustosun sonunda temmuzun başında gelicek ağustos başında 2.3.7 performans artış güncellemesi gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

quote:

quote:

o sorun değil o an merceği kapatıyo şarj engelliyo kullanılan programlardan bakabilirsin sistem kaynağı felan

benim calınan neodada o cıt sesi geliyodu ön kameraya falan gecince . kapatırken falan normal bişey olmaz

• Daha 4.0 ne zaman geleceği belli değil, bide 4.0 gelince bir sürü update daha geçirir ics, ardından jelly bean bekle. 2013 sonlarına anca jelly bean görürüz herhalde
  • bnde dun aldim yeni surumu yok mu .

• quote:

Daha 4.0 ne zaman geleceği belli değil, bide 4.0 gelince bir sürü update daha geçirir ics, ardından jelly bean bekle. 2013 sonlarına anca jelly bean görürüz herhalde

Jelly Bean Güncellemesini Almıycak Telefon

Ancak Custom Romlarla Gelicek,

İşlemcisini Sony Ericsson Ürettiği İçin Detaylar Verilmediği İçin (işlemci hakkında)

Custom Romlarla Bile Gelmeyebilir

• quote:

İşlemcisini Sony Ericsson Ürettiği İçin Detaylar Verilmediği İçin (işlemci hakkında)

NXT serisi olduğu için Xperia S,P, U ve Sola aynı güncellemeleri alacakmış ve güncellemeler içinde Jelibon da var. :)
  • Evet nxt serisi cihaz ve doğal olarak çıkacak. Bu telefonun çift çekirdeğine 60 fps da çalışan jelibon iyi gider, tereyağı gibi akar sayfalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

quote:

NXT serisi olduğu için Xperia S,P, U ve Sola aynı güncellemeleri alacakmış ve güncellemeler içinde Jelibon da var. :)

Bana gelen mail bu şekildeydi bunu aktardım
  • ıkı gun once tımden aldım 2.3.7 surumuyle geldi su ana kadar hıc bır sorun yok cok guzel bır cihaz ıcs surumuyle daha da ıyı olur ayrıca turkcellın uygulamarını root atmadan ana menuden sıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: sukuletta

ıkı gun once tımden aldım 2.3.7 surumuyle geldi su ana kadar hıc bır sorun yok cok guzel bır cihaz ıcs surumuyle daha da ıyı olur ayrıca turkcellın uygulamarını root atmadan ana menuden sıldım

Silinmiş gibi gözüksede arkaplanda daima ram tüketiyor. Ram miktarına bakarak bunu anlayabilirsiniz.
  • tek problemım samsungdakı gıbı gorev yonetıcısı yok programlarla da kapatsan bıle gerı acılıyo ama cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: sukuletta

tek problemım samsungdakı gıbı gorev yonetıcısı yok programlarla da kapatsan bıle gerı acılıyo ama cok memnunum

Mt task killer auto indir otomatik kapatıyo açtığın programları rami boşaltıyo ve sende tıklayıp kapatabiliyosun
  • onu bunu bilmemde mobile bravia engine muazzam bişeymiş fotoğrafın kalitesini 10a katlıyo
  • tekrar acılıyo

• bu gun sim kartı gormedi arkadaslar task killer tarzı programından oldıgınu dusunuyorum sızce ne olabilir
  • Normal kullanımda şarjınız kaç saat gidiyor? Ben sabah 6'da şarjdan çekiyorum akşam 10'da %10'un altına düşmüş oluyor telefon. Arka aydınlatma sadece güneş altında açık, 3g kapalı, wifi kapalı. Ekran normalde %50; aydınlatma açıkken %70 batarya yiyor. Fazla gibi geldi bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichise -- 21 Temmuz 2012; 1:04:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.