Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
47
Favori
254.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android 4 Güncellemesi Gelmiş Olabilir

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21036

12 Temmuz Sertifikalı bu haftasonu (veya pazartesi den sonra yayımlanır)

Veya bu hatayı farkettirdik! yeni güncelleme yayımladılar (android 2.3.7 de olabilir)

MÜJDE YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Beyler

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21036

Veya bu hatayı farkettirdik! yeni güncelleme yayımladılar (android 2.3.7 de olabilir)

MÜJDE YANİ

yine de telefonuma herhangi bir güncelleme yapmayı planlamıyorum ilk aldığım haliyle kullanıyorum çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

Beyler

MÜJDE YANİ

yine de telefonuma herhangi bir güncelleme yapmayı planlamıyorum ilk aldığım haliyle kullanıyorum çok memnunum

Tabi kimse zorlamıyo güncelleme yapın diye sizi

Ben deniyorum şimdi güncelliyorum bakalım ne olucak Android 4.0.4 mü acaba

• quote:

quote:

quote:

Beyler

MÜJDE YANİ

Hocam noldu güncellediniz mi?

• quote:

quote:

quote:

Beyler

MÜJDE YANİ

Güncelledinmi :D

• FLASH ATTIMYA TELEFONA GÜNCELLEMİYO HATA VERİYO

Talk.sonymobile.com linkini paylaşan arkadaş geri nasıl çevircez bu telefonu yardım etsin

Güncelleme sürümüne baktım 4.0.4 yazıyodu geri çevirirsem telefonu halledicez bakalım.
  • Android 4.04 çıktı mı şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz araştırdım daha yorum görmeden hayatta yüklemem tahminim 4.0.4 digil öle bişey yazdıgını görmedm ... bi tek sen digilsin hiç bi şekilde bişey yapmamış bi insan evladıda güncellemiyor diyehttp://talk.sonymobile.com/thread/45070?tstart=0 söyle bi konu açmış ... bakalım bi kaç güne bidaha deneriz
  • 4.0.4 daha cıkmamış bide bakdım telefonunuz güncel diyor ... sony galiba frimware uptade leri durdurmuş bi sürelik vede sanmıyorum 177 nin daha geldigini gelse cıkardı.

o gösterdiginiz 177. olan sertifikayı aldkları anlamına geliyor 1 haftay falan anca cıkar .. sony suan durdurmuş 564.ler güncellenmiyor daha ... benimde aklımı cıkardınız

araşdırmadan konuşmanızla =) ... neyse en kötü 4 gelincede flashlarız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertory -- 14 Temmuz 2012; 4:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem33m

Merhabalar. Ben de 1 haftalık Xperia U kullancısıyım :) Telefon Fransa'dan geldi.Önceki telefonum HTC Wildfire dı ve ondan sonra bu telefon bayağı iyi geldi :)
    ICS güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum.Eğer ICS yi sorunsuz çalıştırabilirse sanırım uzun bi süre telefon değiştirme ihtiyacı hissetmeyeceğim. Şu ana kadar telefonda rahatsız olduğum tek nokta hoparlör sesinin tatmin etmeyişi.

Bu hoparlör sesi derken müzik dinlerken mi yoksa telefonla konuşurken mi kullanılan hoparlör oluyor,müdür?
    Telefonla konuşurken kullandığımız o (kulak diyim artık) hoparlörün ses seviyesi nası brolar??Şu anda kullandığım telefonda bişe anlamıorm konuşurken,illallah ettirdi artık nalet şey !

Yeni alacaklar için telefonun bir kaç - yönlerini tekrar dile getireyim.

Telefon ile konuşurken kulağa gelen ses gayet tatmin edici. Ancak telefonun arkasındaki normal hoparlör sesi gerçekten berbat. Düşük ses + kalitesiz!!

Lanet olsun şu güncelelmeyi keşke yapmasaydım. Gittiğim hiç bir yerde sağlıklı çekmiyor lanet alet zaten evde de wifiye bağlanmıyor. Gayrettepe, 4.levent, tekirdağ, bozcaada, çanakkale kısaca marmara çevresinde bir çekiyor bir çekmiyor. Çekmediği zamanda sanmayın düşük çekiyor, HİÇ çekmiyor ŞEBEKE YOK diyor.

Telefon ile sağlıklı müzik dinleyemiyorsunuz ses düşük seviyede ayrıca dışarıda yürürken telefon çalınca(tabi çekerse) duyamıyorsunuz,
    Telefon ile görüşme ve mesaj atamıyorsunuz bir çekiyor bir çekmiyor,
    Telefon wifiye bağlanmıyor + şebeke olmayıncada doğal olarak mobilden de internete giremiyor, Mesela şu anda wifiye bağlanamıyorum,
    Telefon ile multitasking olarak pek bir uygulama açamıyorsunuz ram yetmiyor,
    Telefonun gpu su zayıf,
    Telefonun pili çabuk bitiyor diyebiliriz,
    Telefonun menüsünde belleğe bağlı takılmalar mevcut, çünkü uygulama açtıkca ram dolar, çeşitli ram boşaltıcı uygulamalar yüklemeye mahkumsunuz, yada telefonu kapatıp açın.
    Telefon resim çekerken bile ısınıyor.
    Telefonu bilgisayara bağlamak için üniversiteyi bitirip bilgisayar mühendisi olmanız gerekiyor, telefonu bilgisayarın görmesi için baya uğraşacaksınız,
    Tatlı tatlı yemenin acı acı ... vardır derler, 1 dakiklalık hd video 50 ile 150 mb arasında değişiyor. Bu nedenle sürekli bellek yetersiz yiyip hangi uygulamayı silsem diye düşünebilirsiniz.

+++
    1.si telefonun hoparlör sesi duymak için oldukça yeterli,duymadıgım hiç olmadı ama hoparlör yeterli kalitede digil o konuda haklısın
    2.çekme sorunu frimware ile alakalı telefon hatalı digil sonynin yazılımcılarının hatası
    3.wifi olayının ayarı bi yolu var düzgünce arastırırsan bulabilirsin
    4.telefonda neler yapıyosunda ram yetmiyor ? cok merak ettm ben opera,müzikçalar,facebook,whatzapp,tweetter acıp denedm hc bi sıkıntı cıkarmadı
    hatta whatapp kullanırken fruit nijjadan cıkıp yazı yazıyorum takıldıgını görmedm ,, büyük oyundan cıkıp bişey acmaya kalkarsan bilemem ama normal kullamda oldukça
    yeterli
    5.gpusu oldukça iyi sonuc veriyor bunu nasıl test ettin yorumladın merak ettm .. yada beklentin s3 e kafa tutmasımıydı
    6.pil yogun kullanımda 1günü rahat cıkarıyor ... mesajlasma konusma vs internette gezinme gibi ... sürekli oyun oynarsan orasını bilemem
    7.telefon resim cekerken ısınmıyor ! eminim hatta ben fruit ninjanın yeni versiyonunu oturup 1 saat oynadıgımda ısınma görmedm diyebilirm
    8.si bilgisayarı pc compation a baglayamamak için .. cahil olmak gerekiyor (net) herseyi dogru düzgün anlatıyor okuması yazması olanlar yapabilir ...
    9.su telefonda film mi cekiyosun ?

Genel olarak sen bu telefonu sat :D Bu kadar memnun olmayan görmedim bi telefondan insanlara yanlıs izlenim bırakıyorsun bence mükkemmel bir f/p ürünü bu yüzden
    bu kadar savundum kusura bakma kendi kullanımımda gördügüm kötü özellkler

1.Sonynin dünya capında,test etmdn sinyal hatalı rom cıkarmasına çok şaşırdım gercekden başka bi firmada oldugunu duymadım etmedm direk telefonukullanamıyosunuz
    2.Verilen kulaklık cok dandik , neoda kulakiçi verilmişdi bu kulaklıga 10000 basardı ...vede bu telefonda desteklenmiyor o kulaklk . bn müzk dinlemeyi sevdigimden pro
    kulaklık almışdm onla verdigi ses yeni müzik çalar arayüzü ile çok çok çok iyi !
    3.Kamera inşallah yazılım ile düzelir ... bi neoyla cekdigim resimlere bakıyorum bi bunla cekdiklerima 8le 5 arasında daglar kadar fark var .. ama yazılımda düzelicek gibi
    geliyor . kamera hiç titretmeye gelmiyor
    4.alt ışık yazılımla kişiselleştirilebilmeli ... hep pavyon gibi gezmeye alışamadım hoş duruyor ama ..geceleri bazen gereksiz ilgi cekiyor

• Daha üst düzey bir telefon almak istediğim için xperia u model cihazımı satmaya karar verdim 10 günlüktür ilgilenen arkadaşlar pm gönderebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertory

4.0.4 daha cıkmamış bide bakdım telefonunuz güncel diyor ... sony galiba frimware uptade leri durdurmuş bi sürelik vede sanmıyorum 177 nin daha geldigini gelse cıkardı.

o gösterdiginiz 177. olan sertifikayı aldkları anlamına geliyor 1 haftay falan anca cıkar .. sony suan durdurmuş 564.ler güncellenmiyor daha ... benimde aklımı cıkardınız

araştırmadan konuşmakmı ?

dün telefonla kafayı yiyodum ben!

rft dosyası indirip sistem dosyalarının kaynaklarına kadar baktım
    177 sürümünü indirdim ama nasıl atıcam bulamadım

xda dan indirdim

flashla atılmıyo image dosyası

350 mb android 4 geliyo

1 hafta içinde düşer sony companiona ama

flashladım ben telefonu ilk bundan kurtulmam lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertory

4.0.4 daha cıkmamış bide bakdım telefonunuz güncel diyor ... sony galiba frimware uptade leri durdurmuş bi sürelik vede sanmıyorum 177 nin daha geldigini gelse cıkardı.

araştırmadan konuşmakmı ?

dün telefonla kafayı yiyodum ben!

rft dosyası indirip sistem dosyalarının kaynaklarına kadar baktım
    177 sürümünü indirdim ama nasıl atıcam bulamadım

xda dan indirdim

flashla atılmıyo image dosyası

350 mb android 4 geliyo

1 hafta içinde düşer sony companiona ama

flashladım ben telefonu ilk bundan kurtulmam lazım

Hocam bayadır bu konuda takılıyorum.Daha almadaım telefon ama böle giderse U değil de Neo V alıcam yada hiç almıcam.
    Üğğğ.Hevesim kaçtı..

• Resmi ics ile sorunlar çözülecektir. Bekleme şanzınız var ise ics sürümü gelince kullanıcı deneyimlerine bakarak karar vermelisiniz.
  • Ben xda a da öyle bişey bulamadım göremedim kusura bakmayın eger link atarsanız yardımcı olurum =) öle bişey daha gözükmüyor ... 4.0.4 diye yazılı bişey göremedm

merak ettm atın linkini lütfen bu kadar araştırdıysanız bizde yararlanalım ...

• İngilizce zayıf galiba :) bi tek ics gelince düzelir yazıyor. digerinde de nasıl manual uptade yapıldıgı yazıyor :D bi digerinde ise ics ile ilgili bişey yok ...
  • Ben gidince mesajlar yavaşlamış.
  • Konuşulacak birşey kalmadı, ics bekliyor herkes.
  • aynen :D durumlar suan da böyle benim anladıgım sony rom dagıtımını durdurmuş su anda güncelleme falan yapılmıyor :D alıcaz ics yide hayırlısıyla :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.