Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
48
Favori
254.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu satsam kaç lira eder acaba? Ics gelincede kim bilir ne sorunlar olucak

Telefon cebimde açık duruyor bi çıkartıyorum şebeke yok diyor. Telefonu açıp kapamak lazım yeniden çekmesi için. Yani şu anda cebimde duran bir takoz görevi görüyor...
  • git bir telefoncuya okut 500-600TL arası satabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Telefonu satsam kaç lira eder acaba? Ics gelincede kim bilir ne sorunlar olucak

Telefon cebimde açık duruyor bi çıkartıyorum şebeke yok diyor. Telefonu açıp kapamak lazım yeniden çekmesi için. Yani şu anda cebimde duran bir takoz görevi görüyor...

Bence şimdi satmanız pek akıl karı olmaz. Size tavsiyem güncellemeyi beklemeniz. Eğer bu güncellemede de sorunlar devam ederse -ki edeceğini de düşünmüyorum, gözardı edemezler bu sorunları- o zaman satarsınız. Birkaç haftaya çıkar sanırım güncelleme.
  • Dediğin gibi yapıcam, güncelleme ile çözülecek bir kaç sorun dışında süper bir telefon.
  • Canlar bede sola alıcam da oyun performansı nasıl bu telefonun yüksek donanım oyunlarda kasma var mı fifa nfs gibi oyunlarda ram sıkıntı yaratıyor mu ? lütfen cevaplarınızı bekliyorum
  • arkadaslar bugün bır sorunla karsılastım galerıye gırdgm ve vıdeo ızledgm zmn cıktıgımda hata verıyor kapanmaya zorla dıyor nedır bu sorun nasıl halledebılırım.. DH androıd surumunu yukledm ve haatayı almya basladım sıldm fakat hatayı yıne almya basladım nasıl halledebılırım bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Canlar bede sola alıcam da oyun performansı nasıl bu telefonun yüksek donanım oyunlarda kasma var mı fifa nfs gibi oyunlarda ram sıkıntı yaratıyor mu ? lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Xperia U konusuna Sola hakkında bir şeyler yazdığım için özür dileyerekten;
    Xperia Sola hakkındaki tüm (performans açısından) testlere buradan ulaşabilirsiniz: Xperia Sola test
    Ancak Xperia U'nun Sola'dan daha performanslı olduğu bu test sonuçlarına bakarak söylenebiliyor. Yine de karar sizin.
    RAM konusunda da arkadaşların bahsettiği gibi oyunlarda sıkıntı yaşanmıyor.Ancak oyunlardan çıkıldığında kısa süreli telefonun toparlanması sürüyor.Bu da RAM kaynaklı. İnternetteki inceleme videolarına bakarak Xperia U'nun Max Payne, GTA 3 gibi oyunları sorunsuz çalıştırdığı görülüyor. Sola da büyük ihtimalle öyle olacaktır. :)

• arkadaşlar ICs bir an önce gelmesi lazım telefonda video izledim cektıgım video ilk 5 sn vs video gelmedı ses var goruntu yok sonra bırden geldı gerı geldım anasayfaya ve tema vs hersey gıtmıs sıyah arka plan var sadece kapattm actım duzeldı BOX.com uygulaması yuklemıstım 50GB ıcın ondan sonra bı tekduzelık oldu gıbı sıldım sarjı da %15deydı bu arada galıba box.com ve sarjdan yapıyor olabılır kaldırdım bı kac tane ızledım sorun yok eger yarında yaparsa aldıgım yere gıdıp vercem yenı cıhaz talep etcem ya da artık ne yaparlar bılmıorm
  • arkadaşlar maalesef aynı sorun devam edip duruyor anlamadım gitti şimdi de bu video oynatılamıyor diyor acaba güncelleme yapsam mı yoksa gidip versem mı aldıgım yere
  • cihazı kapatıp acıtgımda sorun duzelıyor fakat bellı bır zaman sonra yıne aynı hatayı alıyorum :S:S sarjım & acaba sarj az dıye mı böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerek...???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

cihazı kapatıp acıtgımda sorun duzelıyor fakat bellı bır zaman sonra yıne aynı hatayı alıyorum :S:S sarjım & acaba sarj az dıye mı böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerek...???

Hocam benim şu anki telefonum şarjı az olduğunda ne video oynatır, ne oyun oynatır.Belki sizinki de böyle bir şeydir. Yapmanız gereken şarja takıp sorunun devam edip etmediğini belirlemek.Eğer ediyorsa hemen aldığınız yere götürün ya da ürünün ayıplı çıkmasından dolayı tüketici hakem heyetine başvurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınızda sorun var sanırım kurcalamadan aldığınız yere götürmelisiniz. Ama yazılımsal birşeyde olabilir. Güncelleme yapmadıysanız ics gelene kadar"hiç yapmayın", son güncelleme ile beraber cihaz telefon olmaktan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 17 Temmuz 2012; 12:42:42 >
  • Sarjdayken video vs oynatıyor cihaza güncelleme vs yapmadm bugün biraz daha oynicm eger aynı hatayı verirse kutusuna atıp gidip konuscam

• Eskiden solda gece çekim modu vs kısayolu çıkıyordu şimdi kayboldu? Menüden ayarlayabiliyorum ama kısayol çok iyi oluyordu. Video çekerken çıkıyor resim çekerken çıkmıyor

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi

Nasıl soldaki boşluğa kısayol ekleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 17 Temmuz 2012; 23:54:37 >
  • Sony Ericsson Neo V alıcam Satıp Deli Ediyo Telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Eskiden solda gece çekim modu vs kısayolu çıkıyordu şimdi kayboldu? Menüden ayarlayabiliyorum ama kısayol çok iyi oluyordu. Video çekerken çıkıyor resim çekerken çıkmıyor

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi

Nasıl soldaki boşluğa kısayol ekleyebilirim?

Boş alana basılı tut yap birşeyler :D
  • Sayın Burak YAZAR,

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorununuzla ilgili olarak,

Kısıtlı miktarda müşterimizden gelen şikâyetler üzerine Android™ 2.3.7 sürümüne sahip Xperia™ U, Xperia™ P, Xperia™ sola ve Xperia™ GO model telefonlarının network operatörü seçimi ( network ağına bağlanamama) problemini telefonunuzu yeniden başlatarak çözebilirsiniz.

Network (Ağ) operatörü seçim konusunda problem yaşayan kullanıcılarımızın Ağustos ayının başında yayınlayacağımız yeni Android™ 2.3.7 güncellemesini edinerek sorunlarını çözebileceklerini bildirmek istiyoruz.

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 5 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,

Berk DENİZOĞLU Sony Xperia Müşteri Hizmetleri

www.sonymobile.com email: questions.tr@support. sonymobile.com telefon: +90 212 473 77 77

Sinyal sorunu olan yaşadı ;-)

• Demek ki Sony farkına vardı ve çözüm üretti. Hayırlı olsun kullanan arkadaşlara. İnşallah başka sıkıntılar çıkmaz yapılacak güncellemede.

• Doğru söylüyor sony, telefonu yeniden başlatınca düzeliyor bağlanamama sorunu, ama bir kaç dakika sonra tekrar kopuyor orası ayrı

Ağustos ayının başında 2.3.7 sürümüne hata güncellemesi gelecek yazıyor, Ee hani 4.0 ICS??
  • 4 falan yok daha bazı arkadaşlar kafasına göre yazdı çizdi :) daha bekleriz 4ü

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.