Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
47
Favori
254.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc companion a güncelleme geldimi? gelince bi haber edin !
  • Bir türlü gps ayarlarını yapamadım. Gps sinyali bulamıyor telefon. Ne yapmam lazım?
    Ayrıca telefon güncelleme bulamıyor. 6.0.B.1.564 sürümü yüklü şu an. Sony'nin sorunlu olduğu için diğer güncellemeleri çekmiş olabileceği söyleniyor bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord-fattirik -- 31 Temmuz 2012; 12:33:16 >
  • Bu son yüklediğiniz ROM sinyal sorunu olmayan ROM değil mi arkadaşlar?
  • atrix vs u. FIGHT!
    atrixe göre +ları eksılerı nelerdir. Sırf kamera ve müzik kalitesı ıcın dusunuyorum ben. Ha bır de tasarım o şeffaf kısımdakı ısik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord-fattirik

Bir türlü gps ayarlarını yapamadım. Gps sinyali bulamıyor telefon. Ne yapmam lazım?
    Ayrıca telefon güncelleme bulamıyor. 6.0.B.1.564 sürümü yüklü şu an. Sony'nin sorunlu olduğu için diğer güncellemeleri çekmiş olabileceği söyleniyor bir bilginiz var mı?

hocam bende de aynı olay vardi üstünde katlr varken deneme üstün açık boş bi yerde bi bekle3 4 dk oluyor bnde oldu en azından hala olmuyorsa bi sıkıntı vardr derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: canerdemirmim

quote:

Bir türlü gps ayarlarını yapamadım. Gps sinyali bulamıyor telefon. Ne yapmam lazım?

hocam bende de aynı olay vardi üstünde katlr varken deneme üstün açık boş bi yerde bi bekle3 4 dk oluyor bnde oldu en azından hala olmuyorsa bi sıkıntı vardr derim ben

Hangi programı kullanıyorsun?

• quote:

quote:

quote:

Hangi programı kullanıyorsun?

igo

• quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

atrix vs u. FIGHT!
    atrixe göre +ları eksılerı nelerdir. Sırf kamera ve müzik kalitesı ıcın dusunuyorum ben. Ha bır de tasarım o şeffaf kısımdakı ısik.

bende iki tel arasında kalmıştım ama atrixin çıkış zamanı ve sadece oyun program performansının iyi olması vazgeçmemi sağladı yani xperia u nun tipi tasarımı bi kere müthiş o ışık bildirimler için bi program yklenıp ayarlanıyo yani şuan tel sessizde ve ekran altta kalack seklde masaya kydum düşün biri mesej atınca bn kırmızı renk ayrladığım için sen bakasıya kadar yanıp sönüyor ve cafedefelan loş ortamda herksn dikkati telde oluyor snra biri arayınca yine sessizde dşün teli ozamanda tema rengi yanıp sönuyor bu normal ozellği zten bundan snra sen acmazan eger yine progrm seyesnde ayrlagn renk yanıp sönerek sana cevapsız çağrı bıldırımı yapıyor ben buna hayran kaldım zaten kamre kalıtesi bu fiyattaki tüm tellerden iyi benim düşüncem bu

• Selam arkadaslar, telefonu almak ıcın su anda ındırım beklıyorum teknolojı marketlerde kampanya kolluyorum, gozune carpan denk gelen olursa burda paylasabılır mı lutfen.. Bır de telefon bıldıgım kadarıyla yenı bır telefon sızce ındırım kovalamak mantıklı mı? Yanı kampanyaya falan denk gelır mıyım acaba yoksa bosuna mı beklıyorum? Bır de teknosa saturn gıbı magazalarda hala satılmıyor, acaba oralarda ne zaman satılmaya baslar? Cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

atrix vs u. FIGHT!

bende iki tel arasında kalmıştım ama atrixin çıkış zamanı ve sadece oyun program performansının iyi olması vazgeçmemi sağladı yani xperia u nun tipi tasarımı bi kere müthiş o ışık bildirimler için bi program yklenıp ayarlanıyo yani şuan tel sessizde ve ekran altta kalack seklde masaya kydum düşün biri mesej atınca bn kırmızı renk ayrladığım için sen bakasıya kadar yanıp sönüyor ve cafedefelan loş ortamda herksn dikkati telde oluyor snra biri arayınca yine sessizde dşün teli ozamanda tema rengi yanıp sönuyor bu normal ozellği zten bundan snra sen acmazan eger yine progrm seyesnde ayrlagn renk yanıp sönerek sana cevapsız çağrı bıldırımı yapıyor ben buna hayran kaldım zaten kamre kalıtesi bu fiyattaki tüm tellerden iyi benim düşüncem bu

yani evet ki 1 gb ram var ics yok. Kaba ve u'ya göre ultra kaba. Donanım her şey degıl sanırım ki kamera onemlı

• quote:

Orijinalden alıntı: allyjhan

Selam arkadaslar, telefonu almak ıcın su anda ındırım beklıyorum teknolojı marketlerde kampanya kolluyorum, gozune carpan denk gelen olursa burda paylasabılır mı lutfen.. Bır de telefon bıldıgım kadarıyla yenı bır telefon sızce ındırım kovalamak mantıklı mı? Yanı kampanyaya falan denk gelır mıyım acaba yoksa bosuna mı beklıyorum? Bır de teknosa saturn gıbı magazalarda hala satılmıyor, acaba oralarda ne zaman satılmaya baslar? Cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

İndirim olması için önce teknoloji marketlere gelmesi lazım, bizde bekliyoruz, Turkcell rom'lu satın almaktansa yaz sonuna kadar dahi bekleyebilirim. Kampanya illa ki olacaktır, örneğin Sola da aynı zamanda çıktı satış fiyatı onun 900TL, geçen hsonu Vatan'da 796TL idi. Geldiği zaman yeni olmasına rağmen güzel bir indirimle alma şansımızı yüksek buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

quote:

Orijinalden alıntı: allyjhan

Selam arkadaslar, telefonu almak ıcın su anda ındırım beklıyorum teknolojı marketlerde kampanya kolluyorum, gozune carpan denk gelen olursa burda paylasabılır mı lutfen.. Bır de telefon bıldıgım kadarıyla yenı bır telefon sızce ındırım kovalamak mantıklı mı? Yanı kampanyaya falan denk gelır mıyım acaba yoksa bosuna mı beklıyorum? Bır de teknosa saturn gıbı magazalarda hala satılmıyor, acaba oralarda ne zaman satılmaya baslar? Cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

İndirim olması için önce teknoloji marketlere gelmesi lazım, bizde bekliyoruz, Turkcell rom'lu satın almaktansa yaz sonuna kadar dahi bekleyebilirim. Kampanya illa ki olacaktır, örneğin Sola da aynı zamanda çıktı satış fiyatı onun 900TL, geçen hsonu Vatan'da 796TL idi. Geldiği zaman yeni olmasına rağmen güzel bir indirimle alma şansımızı yüksek buluyorum.

O zaman ben de o sekılde dusunıım, su an sanırım sadece gold da satılmakta, hepsıburada.com da ındırım yapacaga benzemıyor. Teknolojı marketlerde ne zaman satısa sunulur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Güncelleme yaptığınızda Sony companion üzerinden

güncellemenin indiği klosöre girin

ftf dosyası olacaktır, turkcell dosyasıdır turkcell romlu olan.

bu avrupada çıkan sony xperia u nun güncelleme dosyasıdır (en son paylaştığım link) flashboot üzerinden sony companion görevi görmektedir

root atarsanız karışmam, bu ne roottur ne bootloader kilidini kırmaktır sadece avrupa romunu Türkiye'de kullanmaktır

güncellemeyi yaptim telefonu actzim sadece sürüm degisime olmus birde videoda herhangi bir tikanma sezmedim turkcell uygulamalari mevcut. PC comp.üzerinden indigi roma ftf dosyasina nasil ulasiyoruz onu yapamadim bir türlü.....

biraz daha aciklarsan sevinirm. yada facene bakarsan :)

• Ağustos oldu daha gelmedi mi güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: The Avengers

Ağustos oldu daha gelmedi mi güncelleme

Sony de çalışanlarda insan, onlarında uykuya ihtiyacı var
  • Beyler xperia u video izlerken bir anda gitti :S ekran kırmızı çizgilerle doldu yamuldu acayip şeyler oldu gittim tim'e verdik garantiye en aşa 20 güne gelir diyorlar.Ben telefonu alalı 20 gün oldu zaten :S birebir değiştirme hakkımız varmış nasıl kulllanabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnnOzcn

Beyler xperia u video izlerken bir anda gitti :S ekran kırmızı çizgilerle doldu yamuldu acayip şeyler oldu gittim tim'e verdik garantiye en aşa 20 güne gelir diyorlar.Ben telefonu alalı 20 gün oldu zaten :S birebir değiştirme hakkımız varmış nasıl kulllanabiliriz ?

aynı sorun servisten geldikten sonra tekrarlanırsa ve 30 iş günü içinde gelmesse diye biliyorum
  • selamlar

arkadaşlar benim telefondada gün içinde hat gitme sorunu var acaba servise göndermelimiyim yoksa ıcs güncellemesini mi beklemeliyim karar veremedim ?

rom işlerinden çok iyi anlamam ama yukarıda bazı arkadaşlar garanti ile ilgili problem olup olmayacağını sormuş internette gezinirken gözüme aşağıdaki linkteki yazı çarptı

belki fikir verir.

http://shiftdelete.net/sonyden-android-severleri-uzecek-haber-38867.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleven11

selamlar

arkadaşlar benim telefondada gün içinde hat gitme sorunu var acaba servise göndermelimiyim yoksa ıcs güncellemesini mi beklemeliyim karar veremedim ?

rom işlerinden çok iyi anlamam ama yukarıda bazı arkadaşlar garanti ile ilgili problem olup olmayacağını sormuş internette gezinirken gözüme aşağıdaki linkteki yazı çarptı

belki fikir verir.

http://shiftdelete.net/sonyden-android-severleri-uzecek-haber-38867.html

Hattın vodafone mu? Aynı şey güncelleme sonrasında bende de oldu. Ama sonradan öğrendim ölen saatlerinde vodafone'da bir problem yaşanmış. Sürekli hatlar gidip gelmiş. Tesadüf olmuş yani.

• Telefonu kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum..

Telefonun Avantajları ve dezavantajları nelerdir?Sıkıntı yaratan bir telefon mu ?
    Şu an alma aşamasındayım yorumlarınızı esirgemeyin..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.