Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
47
Favori
254.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozaman %90 hat acık digil tesekkürler hallettiriyim hat 12 senelik normaldir :D 3g yide nerdeyse hiç kullanmam ama merak işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertory

Ozaman %90 hat acık digil tesekkürler hallettiriyim hat 12 senelik normaldir :D 3g yide nerdeyse hiç kullanmam ama merak işte

Eh hocam 12 sene dile kolay Eğer mobil internet kullanmayacaksan pili harcamaktan başka bir işe yaramıyor zaten ama, aklında bulunsun.
  • Arkadaslar Flastool ile rom attigmizda turkcell uygulamalrdan kurtuldgmz zaman yani garanti gidiyor mu
  • iyi akşamlar bu güncelleme sırasında "usb kablosunu telefona takarken ses kısma düğmesine basılı tutun" işini bir türlü beceremedim bu sekmenin sonrasına

geçemiyorum acaba bir püf noktası mı var?
  • dostum normal kasa"da ses kisma varya ona basacaksin sonrada USByi takacaksin ama birakmayacaksin. Altta kledte isik yanacak sönecek sonra zaten progranm buluyor otomatik olarak güncellemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar Flastool ile rom attigmizda turkcell uygulamalrdan kurtuldgmz zaman yani garanti gidiyor mu

hayır gitmiyor benim verdiğim linkten rom indirip xda dan bakabilirsin nasıl yapıldığına

sonra turkcell uygualamarından kurtulup telefonu pc ye bağlayıp normal güncelleme yapabilirsiniz
  • quote:

dostum normal kasa"da ses kisma varya ona basacaksin sonrada USByi takacaksin ama birakmayacaksin. Altta kledte isik yanacak sönecek sonra zaten progranm buluyor otomatik olarak güncellemeyi

teşekkürler bende aynen senin dediğin gibi yapıyorum zaten, neyseki bir kaç denemeden sonra algıladı program belkide benim usb port ile ilgili bir sorunum vardır
  • Hacılar tel'den memnun musunuz ???? Alınır mı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

Hacılar tel'den memnun musunuz ???? Alınır mı yani

Ben memnunum. Son güncelleme de zaten birçok kişinin sorunlarını giderdi. Şimdilik yazılımsal bir sorun gözükmüyor. Telefonun fiziksel özellikleriyse yeterli zaten. Şekli şemalinede harika :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım desteği ve performansıda gayet güzel
  • Allahını seven cevap versin güncellemeyi nasıl yaptınız telefon kontrol ediliyor derken telefon kapanıyor ve bağlantı kesildi yazısı cıkıyor biri anlatabilir mi * bide on kamera sadece skype tango gibi programlar için mi yoksa gorüntlü konusmada yapılıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

Orijinalden alıntı: mertory

Ozaman %90 hat acık digil tesekkürler hallettiriyim hat 12 senelik normaldir :D 3g yide nerdeyse hiç kullanmam ama merak işte

Eh hocam 12 sene dile kolay Eğer mobil internet kullanmayacaksan pili harcamaktan başka bir işe yaramıyor zaten ama, aklında bulunsun.

Dostum whatzapp ı cok kullanıyorum başkada face e falan telefondan bakmam kolay kolay cok sıkılmadıkça, bi whatzapp twitter habertürk uygulaması dısında bakdıgım hç bişey yok :D ,2g sürekli acık whatzappdan dolayı :D

• arkadaşlar teli yenı aldım ama bir türlü bloototh dam muzik yollayamadım nasıl yollayacağımı bulamadım yardımcı olucak yada olmayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanne D'Arc

arkadaşlar teli yenı aldım ama bir türlü bloototh dam muzik yollayamadım nasıl yollayacağımı bulamadım yardımcı olucak yada olmayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

göndermek istediğiniz öğenin üzerine geldiğinizde üş dokunmatik tuşun en sağındaki tuşa basarak paylaş diyin ve bluetooth ile paylaş diyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 5 Ağustos 2012; 12:28:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukuletta

Allahını seven cevap versin güncellemeyi nasıl yaptınız telefon kontrol ediliyor derken telefon kapanıyor ve bağlantı kesildi yazısı cıkıyor biri anlatabilir mi * bide on kamera sadece skype tango gibi programlar için mi yoksa gorüntlü konusmada yapılıyor mu

tamam zaten öyle demesi lazım telefonu int hızına göre 15-20 dk da kontrol ediyor
  • Arkadaşlar telefonu güncelleştirdim fakat hala android 2.3 görünüyor. 4'e nasıl yükseltiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

Allahını seven cevap versin güncellemeyi nasıl yaptınız telefon kontrol ediliyor derken telefon kapanıyor ve bağlantı kesildi yazısı cıkıyor biri anlatabilir mi * bide on kamera sadece skype tango gibi programlar için mi yoksa gorüntlü konusmada yapılıyor mu

tamam zaten öyle demesi lazım telefonu int hızına göre 15-20 dk da kontrol ediyor

telefon kapanınca baglantı koptu diyo. kapatıp acın 5 sn kapatıp acın diyo sonra tekrar aynı sey oluyo güncelleme tel kapalıyken mı yapılcak tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

telefon kapanınca baglantı koptu diyo. kapatıp acın 5 sn kapatıp acın diyo sonra tekrar aynı sey oluyo güncelleme tel kapalıyken mı yapılcak tesekkur ederim

• Telefonun özelliklerinde görüntülü görüşme var diyor fakat ben bulamadım. Marketten bir program yükleyin demeyin. Orjinalinde var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantemiz

Telefonun özelliklerinde görüntülü görüşme var diyor fakat ben bulamadım. Marketten bir program yükleyin demeyin. Orjinalinde var mı?

evet var, tango adli programi indirin ve goruntulu konusma yapin
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.