Şimdi Ara

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.154
Cevap
47
Favori
254.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır turkcell gün içinde bir bakıyorum accuweather bilgi alamıyor sonra kendimi başka bir telefondan arıyorum ulaşılamıyor kapatıp açtığımda bu sorun ortadan kalkıyor.
  • Merhaba arkadaşlar, bugün yeni güncellememiz geldi. Telefonun derleme sürümü şu anda 6.0.B.3.184 olarak gözüküyor.
    Bu sürüm en son çıkan ve sinyal gitmesine sebep olan güncellemeden sonra çıktı ve o sorunları ortadan kaldırdı. Sabah saatlerinde yaptım ve şu anlık hiçbir sorun yok. Xda'da da sorun belirtilmedi. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.

Sony Xperia U Kullananlar kulübü ve Yardım merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 1 Ağustos 2012; 20:39:40 >

• Bende bugün yükledimde ne gibi değişiklik oldu bu güncelleme geleli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Avengers -- 2 Ağustos 2012; 2:13:37 >
  • arkadslar alalı bır saat oldugum xperia u cıhazına sony px companion ile baglandıgımda yazılım guncellemesı geldı guncelleme yaparken yarıda kesıldı we hata werdı. sımdı telefonu acma tusuna basıorum sony yazan ılk acılma ekranı gelıo we oylece kalıo telefon acılmıo.. lutfen yardım edın.. tekrar tekrar guncelleme yapmaya calıstım olmadı.(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut414

arkadslar alalı bır saat oldugum xperia u cıhazına sony px companion ile baglandıgımda yazılım guncellemesı geldı guncelleme yaparken yarıda kesıldı we hata werdı. sımdı telefonu acma tusuna basıorum sony yazan ılk acılma ekranı gelıo we oylece kalıo telefon acılmıo.. lutfen yardım edın.. tekrar tekrar guncelleme yapmaya calıstım olmadı.(

Driver lar tam yüklenmemis olabilir

• ıste tekrar yuklenmıo

• Arkadaşlar bu telefonu en uygun fiyata taksitle nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Avengers

Bende bugün yükledimde ne gibi değişiklik oldu bu güncelleme geleli

Basit bir iki hata düzeltme oldu ama ondan da önemlisi bundan önce yayınlanan güncelleme tam bir faciaydı, onu düzeltti bu güncelleme dostum. Önceki sayfalarda da var, o güncellemeyi kuranların telefonları mp3 player'a döndü bir süreliğine. Telefon sürekli şebeke sinyalini kaybediyordu, o ortadan kalktı şimdi. Sorunsuz gibi görünüyor bu. XDA Forumda da şikayet eden yok.
  • Telefonu açılmayan arkadaş

https://www.facebook.com/galatasarayjohannes ekle halledeyim,

ben flashtool ile sinyal sorunu olan güncellemeyi silip eski sürüme dönmüştüm ve burdan bir kaç arkadaş çok biliyolarmış gibi Garanti dışı kalır güncelleme yapamazsın birdaha felan demişlerdi onlara çok iyi bir kapak olucak resim

buyrun :)

• Eylük sonunda Android 4 Gelicek Ağustos Sonunda Xperia P için Android 4 Gelicek

2013'ün 2. çeyreği gibi de Jelly Bean Güncellemesi Alıcazzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Eylük sonunda Android 4 Gelicek Ağustos Sonunda Xperia P için Android 4 Gelicek

2013'ün 2. çeyreği gibi de Jelly Bean Güncellemesi Alıcazzz

2013 2. çeyreğini bulmaz sanırım. Çok uzun bir süre 2013 2. çeyreği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 3 Ağustos 2012; 0:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Telefonu açılmayan arkadaş

https://www.facebook.com/galatasarayjohannes ekle halledeyim,

ben flashtool ile sinyal sorunu olan güncellemeyi silip eski sürüme dönmüştüm ve burdan bir kaç arkadaş çok biliyolarmış gibi Garanti dışı kalır güncelleme yapamazsın birdaha felan demişlerdi onlara çok iyi bir kapak olucak resim

buyrun :)

kardeşim kusura bakma da sende ... vay orjinal rom nerde vay o nerde diye kırınıyordun bende sana demişdm ... flashtoolla atsanda bulur diye :D onu bunu bırakda

ne güzel geldi güncelleme keyfini sürelim

• YENİ güncellemede bende 3g calısmıyor hala ? sizde durum nedir bi yazın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertory

YENİ güncellemede bende 3g calısmıyor hala ? sizde durum nedir bi yazın ?

Gayet düzgün bir şekilde çalışıyor dostum. Hangi derlemedesin sen şu an?
  • Arkadaşlar telefonumun şarjı çok az gidiyor. Sadece!! 3g açıkken %100 bırakıyorum geceden. Sabah bakıyorum 8 saat geçmiş şarj % 78 olmuş. 2g de yapıyorum %4 azalıyor. Ayrıca hat da da kopmalar yaşanıyor. şuan yeni güncellemeyi indiriyorum. yüklenince inş. düzelir. Sizin şarjınız ne kadar gidiyor.
  • Ha bir de gece alarmı kuruyorum şarj % 50 sabah bakıyorum tel kapanmış. :( Bazen de Şarj % 15 de uyarı veriyor tel kapanıyor. Bazen %10 da bazen de %5 de kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

6.0.B.3.184 deyim 3g bende açıkda olmayabilir hattım cok eski türkcell mobil i çalınan telefonumda aveada kullanıyordum ondan olma ihtimali nedir acaba?
  • wcdma ya alınca hattıda görümüyor acaba önceki attıgım flashtanmıdır *
  • quote:

wcdma ya alınca hattıda görümüyor acaba önceki attıgım flashtanmıdır *

Bende flash atmıştım ama çalışıyo 3g
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

6.0.B.3.184 deyim 3g bende açıkda olmayabilir hattım cok eski türkcell mobil i çalınan telefonumda aveada kullanıyordum ondan olma ihtimali nedir acaba?

Hattın açık değildir dostum 3G'ye, açıksa da telefonu tamamen sıfırla, Sony Update Service ile güncelle, çünkü ROM'da bilinen bir sorun yok bununla ilgili. Sorun devam ederse garantiye gönderebilirsin telefonu.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.