Şimdi Ara

SONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SATIŞ FİYATIM; 1260 TL

Telefon yaklaşık 3 aylık ve sıfır değerinde hiç bir yerinde hasar, ezilme bükülme, çizilme veya başka bir şey yoktur. Telefonu aldığım gün sağlam bir kılıf aldım ve önüne kırılmaz cam yaptırdım.
    Ürün resmi Sony Türkiye garantilidir. Faturası ve garanti belgesi mevcuttur. Kutu içeriği eksiksizdir içerisinden çıkan kulaklık dahi hiç kullanılmamıştır.

Sony Xperia X 32 GB Beyaz modeldir. Harika bir cihaz olduğunu düşünüyorum alacak arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun diyorum. Aynı zamanda telefonu aldıktan 5 gün sonra aldığım / Sony MDR-XB50AP

Beyaz Kulakiçi Kulaklık (Sony Türkiye Garantili - Kutulu, Faturalı ve Garantili) da yanında ek olarak satılıktır.

Kutu İçeriği;
    Sony Xperia X 32 GB Beyaz
    Telefon Telefon kılıfı kapağı
    Telefon için yapılan kırılmaz cam
    Ekstradan almış olduğum extra bass kulaklığı
    Garanti belgesi
    Faturası Ve klasik kutu içeriği...

Ürünlerin bırakın kendisinde hasar çiziği kutularında dahi yoktur. Hepsi kutulu olarak gönderilecektir. Tüm illere alıcı ödemeli olarak, Kaskolu olarak gönderim yapabilirim.
    SONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIKSONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIKSONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIKSONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIKSONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIKSONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIKSONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIKSONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIKSONY XPERİA X 32 GB BEYAZ RENK 3 AYLIK + EXTRA BASS KULAKLIK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.