Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
SATIŞ FİYATIM; 1260 TL
Telefon yaklaşık 3 aylık ve sıfır değerinde hiç bir yerinde hasar, ezilme bükülme, çizilme veya başka bir şey yoktur. Telefonu aldığım gün sağlam bir kılıf aldım ve önüne kırılmaz cam yaptırdım. Ürün resmi Sony Türkiye garantilidir. Faturası ve garanti belgesi mevcuttur. Kutu içeriği eksiksizdir içerisinden çıkan kulaklık dahi hiç kullanılmamıştır.
Sony Xperia X 32 GB Beyaz modeldir. Harika bir cihaz olduğunu düşünüyorum alacak arkadaşa da şimdiden hayırlı olsun diyorum. Aynı zamanda telefonu aldıktan 5 gün sonra aldığım / Sony MDR-XB50AP
Beyaz Kulakiçi Kulaklık (Sony Türkiye Garantili - Kutulu, Faturalı ve Garantili) da yanında ek olarak satılıktır.
Kutu İçeriği; Sony Xperia X 32 GB Beyaz Telefon Telefon kılıfı kapağı Telefon için yapılan kırılmaz cam Ekstradan almış olduğum extra bass kulaklığı Garanti belgesi Faturası Ve klasik kutu içeriği...
Ürünlerin bırakın kendisinde hasar çiziği kutularında dahi yoktur. Hepsi kutulu olarak gönderilecektir. Tüm illere alıcı ödemeli olarak, Kaskolu olarak gönderim yapabilirim.