Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
22
Favori
101.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ouzqan

yazılım onarımını xperia companion uygulaması ile yapıyorsunuz. Ama yazılım onarımı ile en son sürüm yüklenir.

Siz 7.1.1 yüklemek istiyorsanız flashtool kullanmalısınız.

Alıntıları Göster
    anladım hocam peki senin telefon x compact mı ...x compactsa 8.0 mı 8.0 sa yazılımsal hiç bir sorunun yok mu
  • asderwet11 A kullanıcısına yanıt
    Ben x compact kullanmıyorum hocam. 8.0 ile ilgili pek şikayet görmedim çoğu forumda.

• Kargo dahil 5 Euroya aldım.Türkiyede orjinali 200 tl.Elime ulaşınca tekrar yorum yaparım.

• Beyler zamanında nokia kullanır severdim.
    Bir ara sony kullanmak istedim alamadım.
    Şimdi GM 5D var.
    Kaliteli firmalar bir bir gittiler Türkiye'den ve eski popülerliği düştü bu beni üzüyor.
    Ekleme nokia eski kalitesi yok bence :/
  • Dostlar, 1000 TL ye 2.el garantili, kutulu Xperia X Compact satiliyor. Ilan aklima yatti. Bakalim kontrol ederken bir sorun gormezsem cihazi almayi dusunuyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-garantili-full-kutulu-faturali-beyaz-renk-32-gb-x-compaq-686269804/detay/

Kontrol ederken nelere dikkat edeyim, ne tavsiye edersiniz ?
  • Daha gelmedi ,bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Dostlar, 1000 TL ye 2.el garantili, kutulu Xperia X Compact satiliyor. Ilan aklima yatti. Bakalim kontrol ederken bir sorun gormezsem cihazi almayi dusunuyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-garantili-full-kutulu-faturali-beyaz-renk-32-gb-x-compaq-686269804/detay/

Kontrol ederken nelere dikkat edeyim, ne tavsiye edersiniz ?
    Şarj olabiliyor mu bak, Tüm kameralarını test et, youtube aç ekrana ve sese bak. Telefon et rahat konuşuluyor mu ona bak..

• Cihaza çok alıştım ben yav. Keyfi değiştirmem daha uzun bir süre ama başına bir iş gelse yerine alacak birşey yok. Bırak 4.5 inchi, 5.5 inch kategorisinde bile makul donanım + pil ömrü olan doğru düzgün telefon yok piyasada.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Mi9 se düşünüyorum ben boyut açısından ama onda da hem kulaklık çıkışı yok hem de orta seviye işlemci var ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyank

usb söketi arızalanmıştı bakırköy kvk ya verdim kısa sürede tamir oldu ama telefonu teslim aldığımda kamera camında iç tarafda yoğun parmak izi bırakılmıştı hemen tekrar verdim arka kapağı değiştirip vermişlerdi bunda da bir miktar parmak izi vardı iç tarafda, çok belirgin değil diye umursamadım. birde arka kapağı takarken kapak içine conta gibi birşey takılıyor sanırım onu da iyi takamadıklarını düşünüyorum çünkü teknik servisten sonra gece foto çekimlerinde flaş patlayınca fotoğrafın kenarından yeşilimsi ışık çıkıyordu yani parlama yapıyor ve kapağın flaşın hizasındaki üst kısmından hava sızıyor yani sim kapağını çıkarıp telefonun içine üfleyince çok rahat hava sızıyor ordan böyle işçilik işte ben memnunum diyemiycem
    Benim de geçenlerde şarj olmadi telefon fakat şarj aleti ve usb girişinde gözle görülür bir bozukluk yoktu. Nete baktığımda Sony bu sorun için telefonu yeniden başlatmayı öneriyor ve gerçekten de ise yaradı.
    Telefonu şarj olmayıp da soket bozuldu mu diye kaygılanan arkadaşlar için bir not olsun Önce bu yöntemi denesinler.

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu boyutta ve batarya olarak başka bi seçenek yok eğer bozulursa cihaz, nasıl başka cihaza gecicez bilmiyorum

• 1500 liraya sıfırını almayı düşünüyorum, ne dersiniz? küçük olması en büyük etken. sony kalitesi, stereo hoparlör vs beni al diyor.
    zamanla yavaşlama oluyor mu cihazda? işlemcisinden çekiniyorum. keşke xz1 compact olsaydı türkiye'de onu alsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivert

1500 liraya sıfırını almayı düşünüyorum, ne dersiniz? küçük olması en büyük etken. sony kalitesi, stereo hoparlör vs beni al diyor.
    zamanla yavaşlama oluyor mu cihazda? işlemcisinden çekiniyorum. keşke xz1 compact olsaydı türkiye'de onu alsaydım.
    Sen de sanirim benimle ayni ilani gordun :)) Hepsiburada ne n11 de markaclup diye bir satici Xperia X Compact satisa sunmus
    www.hepsiburada.com
    Sony Xperia X Compact (Sony Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sony-xperia-x-compact-sony-turkiye-garantili-pm-HB0000019BA4

Pek guvenemedim ben, dukkaniniz var ise cihazi gorebilir miyiz diye yazdim ama cevap veren olmadi. Olurda alirsaniz goruslerinizi bizimle paylasir misiniz.

Ben de X compact in beyazini bende arastiriyorum. 2. el buldum bi tane, hem sahibinden de hemde letgo da ilan vermis birisi. Telefonu inceleyecegim saglamsa ve birazda indirim yaparlarsa ikinci alacam gibi https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-beyaz-xperia-x-compact-691122143/detay/

• Awsful kullanıcısına yanıt
    evet markaclub diye bi satıcı. bu zamana kadar sıfır açılmamış ürün kalır mı? 3 senelik telefon sonuçta ben de şüpheliyim. piyasada böyle küçük kompakt başka model de yok. s10e var ama onun da ön kamerası çok can sıkıcı bi yerde.
  • quote:

evet markaclub diye bi satıcı. bu zamana kadar sıfır açılmamış ürün kalır mı? 3 senelik telefon sonuçta ben de şüpheliyim. piyasada böyle küçük kompakt başka model de yok. s10e var ama onun da ön kamerası çok can sıkıcı bi yerde.
    Marcaclub in sattigi diger urunlere baktim, baska eski cihazlarda satiyorlar. Eger kesin almaya karar verirseniz bi Sony Turkiye yi arayin bence, ilanda Sony Turkiye garantili yaziyor o yazilan garanti gercek mi.

Kompakt model olarak ben Iphone SE kullaniyorum, X compact i ikinci telefon olarak dusunuyorum. s10e guzel, ben kamerasina cok takilmadim ama o fiyat verilmez ona.(Son vergilerden sonra fiyati belki yukselir belki duser o da ayri bi muamma)

• quote:

1500 liraya sıfırını almayı düşünüyorum, ne dersiniz? küçük olması en büyük etken. sony kalitesi, stereo hoparlör vs beni al diyor.
    Stereo hoparlör olsa ne olacak, dışarıya verdiği ses zaten çok kısık hocam. Yani bu durumu kriterlerinizden çıkartın. Bununla birlikte, 2 yıldır kullanıyorum ve en sıkıntı duyduğum nokta arka kasasının çizik içinde kalması. Boyut açısından alternatif telefon olarak mi9se düşünüyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Marcaclub in sattigi diger urunlere baktim, baska eski cihazlarda satiyorlar. Eger kesin almaya karar verirseniz bi Sony Turkiye yi arayin bence, ilanda Sony Turkiye garantili yaziyor o yazilan garanti gercek mi.

Kompakt model olarak ben Iphone SE kullaniyorum, X compact i ikinci telefon olarak dusunuyorum. s10e guzel, ben kamerasina cok takilmadim ama o fiyat verilmez ona.(Son vergilerden sonra fiyati belki yukselir belki duser o da ayri bi muamma)

Alıntıları Göster
    marcaclub dan aldım ben bugün cihazı.. cihaz bugün elime ulaştı, herhangi bir anormallik yok. orjinal kutusunda geldi, şu an güncellemeleri yapıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krsd.zn -- 27 Mayıs 2019; 19:34:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krsd.zn

marcaclub dan aldım ben bugün cihazı.. cihaz bugün elime ulaştı, herhangi bir anormallik yok. orjinal kutusunda geldi, şu an güncellemeleri yapıyorum :)

Alıntıları Göster
    Ben markaclup a pek guvenemedim. Adamlara n11 den yazdim, cevap vermediler. Mail attim, cevap vermediler.

letgo dan buldugum ilandaki arkadas ile gorustum, telefonu ikinci el aldim. Bakalim Xperia X compact i seversek ileride ust modellerini sifir olarak aliriz ;)
  • ekranın sağ tarafında güç tuşunun hafif üzerinde siyah renk belli belirsiz bir gölgelenme başladı, daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu ?

ekran görüntüsü aldığımda belli olmuyor, en belirgin gri arkaplan üzerinde görünüyor

garantim 30 haziranda bitiyor, ailemin yanına yaz tatiline geldim fatura ise kendi evimde, bu şekilde izmir içinde garantiye verebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freebird5406 -- 14 Haziran 2019; 0:9:13 >
  • freebird5406 F kullanıcısına yanıt
    Garanti için faturaya gerek yok. Sistemden bakıyorlar garanti durumu için(kvk için yapıyorum bu yorumu)

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.