Şimdi Ara

Sony Xperia XA inceleme videosu 'Tüm detayları mercek altında' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu Sony hala olayın ciddiyetinin farkında değil

• son dönemlerde yorumlar siliniyor ve silinene yorumlar için uyarı'da gelmiyor, çok üzücü bir durum hiç bir şeyi kaldıramıyorsunuz gibi eleştiri olsun komik paylaşım olsun, telefona geliyorum alınıcak gibi değil..

• Sony Xperia XA Ultra'yı da inceler misiniz lütfen , teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: casperfriendly

Dürüst olmak gerekirse, tasarımı beğenimi kazandı.
    Telefon ısınıyor hem de 48 dereceler falan demişsin Erdi.

Aaaa, lütfen. Öyle şeyler demeyelim.

Mediatek ısınmıyor diye iddia eden, hatta ağır! testlerden geçen kişiler var.
    Onlardan iyi mi bileceksin...
  • Sırf tasarımı için alınır.

• telefonun ederi 799.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Telefon ısınıyor hem de 48 dereceler falan demişsin Erdi.

Aaaa, lütfen. Öyle şeyler demeyelim.

Mediatek ısınmıyor diye iddia eden, hatta ağır! testlerden geçen kişiler var.
    Onlardan iyi mi bileceksin...

adam throttling sorunu yaşamadım, throttling koruması beklediğimden iyi çıktı diyor sen telefon 48 derece oluyor diyorsun. telefonu kim yaptı sony mi mediatek mi? seni bu forumda adam yerine koyanda kabahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler917 -- 23 Ağustos 2016; 3:36:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone SE % 60.8
    iPhone 6s Plus % 67.7
    iPhone 6s % 65.6
    iPhone 5s % 60.8

Galaxy J7 % 72.3
    Galaxy S7 % 72.1
    Galaxy Note5 % 75.9
    Galaxy A5 % 72.5

Xperia XA % 71.8
    Xperia XA Ultra % 76.6
    Sony Xperia X % 69.6

One M9 % 68.9
    One M8 % 66.7
    HTC 10 % 71.1

LG G5 % 70.1
    LG G4 % 72.5
    LG V10 % 70.8

% 71.8 ile % 72.5 arasındaki fark beni çok rahatsız eder mi diyorsunuz?

Bırakın bu lafları. Kimsenin ekranı, çerçeveyi taktığı yok. Marka önemli olan. Marka satın alıyorsunuz. Telefon alanların çok küçük bir kısmı dışında herkes marka bağımlısı. Yoksa Sony olmuş, Lenovo olmuş, Apple olmuş önemli değil. Popüler olanı alırsınız.

S3 on milyonlar satar çünkü. S3 mini dediğimiz çöp bile ( ki genelde çöp kelimesini kullanmam ama bu gerçekten çöptü ) milyonlarca sattı. Çünkü üstünde Samsung yazıyordu. Hala öyle. s7 Edge iyidir hoştur j2 alırsın ama. Çünkü marka algısıdır. Apple aynı malı yeni adla sürer piyasaya on milyonlar satar. Marka alıyorsun çünkü. Ayfonun olacak.

Fazla mı oldu kusura kalma ama sen gayet güzel alınabilirsin. Çünkü seni anlattım.

Markaların istediği gibi kullanıcı olmayın, markalar kullanıcının istediği gibi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

iphone SE % 60.8
    iPhone 6s Plus % 67.7
    iPhone 6s % 65.6
    iPhone 5s % 60.8

Galaxy J7 % 72.3
    Galaxy S7 % 72.1
    Galaxy Note5 % 75.9
    Galaxy A5 % 72.5

Xperia XA % 71.8
    Xperia XA Ultra % 76.6
    Sony Xperia X % 69.6

One M9 % 68.9
    One M8 % 66.7
    HTC 10 % 71.1

LG G5 % 70.1
    LG G4 % 72.5
    LG V10 % 70.8

% 71.8 ile % 72.5 arasındaki fark beni çok rahatsız eder mi diyorsunuz?

Bırakın bu lafları. Kimsenin ekranı, çerçeveyi taktığı yok. Marka önemli olan. Marka satın alıyorsunuz. Telefon alanların çok küçük bir kısmı dışında herkes marka bağımlısı. Yoksa Sony olmuş, Lenovo olmuş, Apple olmuş önemli değil. Popüler olanı alırsınız.

S3 on milyonlar satar çünkü. S3 mini dediğimiz çöp bile ( ki genelde çöp kelimesini kullanmam ama bu gerçekten çöptü ) milyonlarca sattı. Çünkü üstünde Samsung yazıyordu. Hala öyle. s7 Edge iyidir hoştur j2 alırsın ama. Çünkü marka algısıdır. Apple aynı malı yeni adla sürer piyasaya on milyonlar satar. Marka alıyorsun çünkü. Ayfonun olacak.

Fazla mı oldu kusura kalma ama sen gayet güzel alınabilirsin. Çünkü seni anlattım.

Markaların istediği gibi kullanıcı olmayın, markalar kullanıcının istediği gibi olsun.

dedikleriniz coğunlukla doğru hocam yalnız sony de atladiginiz bir nokta var oda sanal tuşlarin ekrandan yer kaplaması.. coğu kişininde şikayeti bu zaten hocam..

• alt bara yerleştir iştir sanal butonları tam malsın sony micisoftun yolunda hızla ilerle.

• İşte tasarım bu.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sony ile alakam yok ama nasıl bir saçmalamaktır bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu firmaları anlamak zor buna göze hoş gelen bir ekran çerçeve tasarımını koyup orta sekmentten satışa koyuyorsun amiral gemisi diye çıkarttığın telefonlara böyle şık bir tasarım yapmayıp 3 katı fiyatına satıyorsun ilginç değil mi?

• Bütçeniz yeterliyse Z5'e bakın, aksi takdirde XA da yeterli bir telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY NİN MEŞHUR KESKİN HATLARINA NOLDU ARKADAN HTC 816 GİBİ OLMAMIŞ TASARIMI KESKİN HATLI SONY ÇOK DAHA GÜZEL VE İLGİ ÇEKİCİ

• arkadaş ne kapasitif tuşmuş kardeşimde note 5 var bana göre kulllanışsız elim sanal tuşları arıyor.birde aşagıdaki misafir mal kardeşim diğer markaların kusurlarınıda yazda seni adam sanalım ben sonyle mutluysam sana ne yemek düşer sen düşün.sony kullanıcılarına fanboy diyen kendisi ne oluyorsa artık. bundan sonraki telefonumda sony olacak benim etrafımda bir sürü samsung yada iphone var zaten belki sonyin 10 katı ilgimi çekmiyor

• "Video bulunamadı" hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

"Video bulunamadı" hatası veriyor

Merhaba,

Herhangi bir sorun görünmüyor, tekrar deneyim derim.

Teşekkürler.
  • Bu telefonun fiyatı 1000 liranın altında olmalıydı. Ama işte sony kafası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 23 Ağustos 2016; 23:21:02 >
  • XA Ultra incelemesi bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.