Şimdi Ara

Sony Xperia XA inceleme videosu 'Tüm detayları mercek altında' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel inceleme, XA Ultra'yı da inceleyin lütfen. XA ve XA Ultra'da parmak izi okuyucusu koysalar ölürlerdi sanki. Çok madah bir özellik olduğundan değil ama insanlar artık yeni aldıkları telefonlarda bu özelliğin olmasını istiyor. Bu kadar süper tasarımların üzerine gitmeli Sony, gene bu tasarımda 5.5 inch parmak izi okuyuculu bir model bekliyoruz kendisinden IFA'ya şurda 1-2 hafta bişey kaldı. Yeni telefonlar geliyor Sony'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 24 Ağustos 2016; 5:14:10 >
  • Dün dayanamayıp yorum yazmıştım ama silinmiş sanırım. Alıntı yaptığım yorum tamam ama en azından benim yorumum kalabilirdi diye düşünüyorum
  • Oyun incelemesinde çalan müziğin adı nedir acaba ?
  • Genel olarak baktığımda Huawei G8 daha mantıklı bir seçenek duruyor ilk aklıma gelen olarak. Alınası bir telefon olmamış. O batarya hiç olmamış. 3000 mah altı alınmaz. Şu an 3000 mah bataryalı telefon koullanıyorum (ascend G7) 5.1 sürümünde 8 saat gördüm en az 4.5 saat sıkı kullanımda. Bu cihaz normalde benim en düşük süremi verecek ki hoş değil.

Ölü gözümde. Alanı yadırgamam ama asla ve asla tavsiye etmem.

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Leğen mi ? leğenden kasıtınız Samsung ise Samsung leğen üretmeyi bırakalı çok oldu (LG kullanıyorum Samsung fanı değilim) bir S7 Edge, Note7 tasarımlarına bakın birde Sony'e. Sony markasını seviyor güveniyor olabilirsiniz ama göz var izan var.
    1500'e çok daha iyi telefonlarda var ayrıca kronik sorunlarını saymazsak 2k ekran sd808 işlemci daha iyi kamera LG G4 var, fullhd samoled ekran sd615/eynos7850 3gb ram 3300mah batarya Galaxy A7 2016 var, eğer ki garanti önemli değil ise sd820li Xiaomi mi5 bile alınabiliyor kısacası bu fiyata alınacak en son telefon Xperia XA olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryası tam bir rezalet sadece 3 gün kullandım öğle vakti şarjı bitiyor beyler haberiniz olsun.

• Abi bu muzik nedir ya Bir an telefon incelemesi degil de gercek kesit izliyorum sandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat araliginda hicbir telefon daha iyi performansli degil kesinlikle nerden bu kaniya ulastiniz bilmiyorum,verdigi fps degerleri daha yuksek olamazdi,bu oyun performansi bu fiyat araliginda yok

• Sony Xperia XA Ultra için de inceleme isteriz
  • Arkadaşlar eski sony xperia m kullanıcısıydım daha sonra telefon değişikliği yapmak istediğimde boyutundan doşayı mecburen ıphone 5s almak zorunda kaldım malum Androidden iosa geçiş yapmak benim için kabusa dönmüştü ben telefonu değil telefon beni kullanıyor gibi hissettim ve onu satıp tekrar sonye dönmek istedim xa aldım hayatımın hatası ses kalitesi denen birşey yok en yüksek sesi bile duymakta zorluk çekiyorum kamera görüntüleri zaten çok düz çektiğiniz fotoğraflara yakınlaştığınızda hiçbirşey anlamıyorsunuz rsunuz klavye berbat swiftkey kullanıyorlar tahmin hep duruyor. Şarj desen akşam üstünü zor ediyorum (ki hiç bi sosyal medyam yok sadece whatsap ve arada sahibinden kullanımı) gece karanlıkta ışığın kendi kendine artıp eksildiğini farkediyorum gündüz anlamıyorum sildiğim fotoğraflar galeriye bazen geri geliyor. Kendisinde Ses kaydetme not defteri gibi bi uygulama yok farklı program indirirseniz öyle kullanabilirsiniz. Daha fazla bi yükleme yapmadığım için kasma problemiyle karşılaşmadım ama zorlasam olur gibime geliyor o izlenimi verdi çünkü. Kamera uzun süre kullanımda donuyor ekran okumuyor çıkamıyorum zaman zaman. Telefonla uğraşırken eğer çağrı gelirse kayboluyor ekranı yine okumuyor bi triplere giriyor. Kenar kabında soyulmalar hemen başladı. Benim tavsiyem almamanız yönünde bu paraya yazık gerçekten. Sonycilere sesleniyorum en az siz kadar sonyciyim herkese çok överdim beni üzende bu zaten sony m kadar olamamış bi telefon eski kalite yok yani arada o kadar fiyat farkı varken o tadı bana verememesi ben sonye geri döncem diye yanıp tutuşurken böyle bişeyle karşılaşmak moralimi bozdu eskiden kullankpta aldanmayın xa olmamış yapamamışlar görüntüsü hoş ama dışı seni içi beni meselesi :) (sonynin başka modelini alsaydın iyiydi falan diyecekler olabilir görüntüsünü beğendim boyut olarak kaba bi telefon olmamalıydı ve bütçem en son 1300dü)

• En samimi duygularımla söylüyorum ki, 5 para etmez. 1 yıl olmadı daha alalım 5 kez garantiye gitti. cihazı 2 kez sıfırı ile değiştirdiler ama yine problemler devam ediyor. 2 Kez sıfırı ile değişen cihazda sorunlar devam ediyorsa ben bunu kronik bir hataya bağlarım. Ekran sararması, 3.5 dk lık video izlerken bile patlama derecesine gelmesi, sarjı %100 den hiç kullanmadan %50 ye düşmesi 2 saat içerisinde, HD video özelliği var ama kullanamıyorsun, garantiden dönüşüsünde kasası açık geldi. 1 Yıldır 15 er günden toplamda 3 ay telefonsuz kaldım. Gerçekten ama gerçekten fotoğraf çekmek için almıştım güzel çekiyor diye oda 2 ay sonra kalitesini kaybetti onu bile düzeltemediler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.