Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
26
Favori
128.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler 4-lif. Cepte taşıma sorun olur mu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepe sığıyor sorunsuz ben herhangi bir kılıf kullanmıyorum kılıf kullanacak arkadaşlar için cebe yine sığar ama belli edecektir kendisini muhtemelen

• Xa Ultra mı iyidir C5 Ultra mı? İkisinide denedim sanki C5 Ultra nın ön kamerası ve tasarımı daha güzel gibiydi..
  • 4-lif 4 kullanıcısına yanıt
    cok kötü o zaman :( 2.5 saat ekran suresi verir olamaaaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenperest

Xa Ultra mı iyidir C5 Ultra mı? İkisinide denedim sanki C5 Ultra nın ön kamerası ve tasarımı daha güzel gibiydi..

XA ULTRA varken eski seri C5 almak bence mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenperest

Xa Ultra mı iyidir C5 Ultra mı? İkisinide denedim sanki C5 Ultra nın ön kamerası ve tasarımı daha güzel gibiydi..
    Ben acayip yoğun internet ve telefon kullanan biriyim. 1 günü rahat çıkarıyor. Daha ne? Olmadı 20 TL lik power bank almak çok mu? Zor. Nedir bu kadar şarj takıntısı. Zaten hızlı şarj özelliği de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 9 Ağustos 2016; 18:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

cok kötü o zaman :( 2.5 saat ekran suresi verir olamaaaz :(

İki buçuk saati geçti ekran açıklığı :) hala %22 şarjım var günü kurtardı full ekran parlaklığı ve yoğun internet kullanımında ortalama akıllı telefon günü kurtarıyor.

%1 kalınca ekran süresi görüntüsü atarsanz sevınırım
  • %1 değil ama %2de ekran resmi alabildim

Sony Xperia Xa Ultra

• quote:

Orijinalden alıntı: mrlovalova23

merhaba arkadaşlar. xa ultra aldım.mobil veriyi açınca şebeke gidiyor sonra yine geliyor gdip duruyor.2 simdede denedim aynı. acaba son güncelleme yüzündenmi oldu yoksa telefonmu bozuk yine

Muhtemelen sizin telefon bozuk. Hemen değiştirin aldığınız yerden.
    cok az ya 3 saat ben 700tllık tlfnda 5 saat alıyrm o da aynı işlemcı 3 gb ramli üzüldm su an cok almk ıstyrdum
  • fotoğrafta yazan 2s 49d nedir? kalan mı? yoksa 100den 0'a kadar geçen süre mi?
  • Ekranın gün %100 şarjdan %2 ye kadarki ekran açık kalma süresi

• Siyah rengini aldım bugün çok güzel duruyor çerçevelerin metal olması ayrı bir hava katmış. Yalnız çift tıklama ile ekranı açma yok sanırım veya ben bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HcPsi

Siyah rengini aldım bugün çok güzel duruyor çerçevelerin metal olması ayrı bir hava katmış. Yalnız çift tıklama ile ekranı açma yok sanırım veya ben bulamadım?

Ana ekrana basılı tutun ayarları seçin çift dokunmaya uyu seçeneği mevcut ama açma seçeneği yok sanırım

• Şarj neden yetmiyor arkadaşlar anlamadım ben. 2 güne kadar dayanması lazım. Stamina modunu kullanmıyor musunuz hiç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-lif

%1 değil ama %2de ekran resmi alabildim

Sony Xperia Xa Ultra

Hadi bee. O kadar da heves ettim almaya. 2 saat 49 dakika ekran süresi çok başarısız. Htc One A9'a kaydı aklım şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Şarj neden yetmiyor arkadaşlar anlamadım ben. 2 güne kadar dayanması lazım. Stamina modunu kullanmıyor musunuz hiç..

Yok şarj yetiyor ama çok yoğun kullanacak arkadaşlar için yetmeyebilir belki

• iyiki almamışım bu devirde 3 saat ekran suresi mi olur ya naptın sony koysaydn suna 3300 mah batarya asus zenfone 6 gibi
  • cihazı media marketten 1600 tl ye aldım. 3 gün oldu. beklentilerimi tam karşılamadı. 1550 tl ye SATILIKTIR. Düşünenler özelden yazsın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.