Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
26
Favori
128.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 saat ekran süresi hiç olmadı işte. Soğudum tamamen. Başka cihazlara bakmaya devam edeyim ben en iyisi.
  • Nasıl oluyor arkadaş. Ben akşama kadar full kurcalıyorum bitmiyor. Ne 2.5 saati yaa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun cok kisa sure tekrar bakma sansim oldu.. bu sefer siyahini da gordum ama beyazina hala bakamadik.. yahu bu cihazi cok anlamlamdirmamak lazim.. ozellikler belli iste vaad ettigi cok da bir sey yok; buyuk ekran, sık tasarim, iyi kamera bu kadar.. compact user degilseniz bulasmayin ama yok ben sosyal medyaciyim, kulakliktan muzik dinlerim, video izlerim arada, yazariz bir de biseyler diyorsaniz da gidip alin.. bir kac aya 1300 tl lere duser zaten ikinci elini de 1000 liraya bulursunuz yani bekleyebilenler de beklesin..

• Cihazı ben de bugün aldım bizim hatuna. Çok şık bir tasarımı var beyaz aldık. Donanım da bence orta biraz üstü. Gayet yeterli. Memnun olmayanlar ne bekliyor anlamadım gerçekten. Bu telefon orta segment arkadaşlar. Üst seviye isteyenler en az bi 2500 tl bayılıp diğer telefonlara baksınlar.
  • 3 saat ekran süresi alanlar için gösteriyim dedim
    Şarj henüz ‰ 36 ve muhtemelen 6-7 saat görür ve stamina kapalı

Z2 den selamlar...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa Ultra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymansrk -- 10 Ağustos 2016; 23:44:25 >
  • Arkadaşlar kılıf bulan var mı? Ekran korumasını buldum ama kılıf 1 haftaya gelecekmiş. C5 Ultra nın şeffaf kılıfı % 90 oldu. Geçici olarak ondan altım geçen hafta.

• teknika kullanıcısına yanıt
    sizde ekran süresi paylasın görelim hocam ayarlar-pil-ekran %100 den %1 kalana kadar kullanın ama 3 saat kabul edilecek bir süre değil bu devirde 5 in altına düşmemeli
  • Ekran süresi çok da objektif veri değil ki; oyun oynarken ya da video izlerken ki süre ile boş boş duran ekran için alınan süre bir değil..
  • Sabri Alyudan incelemeler gelmis
    https://youtu.be/eI0QRFgrznc
    https://youtu.be/YoCR3br0i0c

• Cihazı bugun teslim aldım biraz inceledikten sonra görüşlerimi yazayım vakit buldukça yeni bilgiler ekleyeceğim.

Cihazda sevmediğim hoşuma gitmediğim özellikleri yazmak istiyorum,

- Cihazın boyutu güzel lakin tuşların ekrana konulması alt bölümde ki beyaz alanı işlevsiz hala getirmiş bundan dolayıda ekran daha ufak kalıyor.Keşke tuşları ekrana değil de aşağıda boş beyaz alana koysalarmış hem daha estetik olabilirdi hemde ekran daha büyük bir hal almış olurdu.
    - Beyaz renkte LED bildirim kısmı hoşuma gitmedi.Pek kaliteli yapılmamış.Led yandığında yarım santim uzaklığında ki çevresine de ışığı veriyor daha kaliteli olabilirdi.
    - Bilmiyorum var mı kurcaladım ama bulamadım.Ekranda tuşların arka planı siyah.Telefonda beyaz olunca ve uygulamaları kullanırken altta siyah olması biraz eğreti durmasına sebebiyet veriyor.Keşke LG G3'te olduğu gibi rengini değiştirme imkanımız olsaydı.Orası da beyaz olsa çok daha çekici bir hale gelebilirdi.
    - Cihazla gelen kulaklık kalitesiz pek beklenti içerisine girmeyin.
    - Hızlı şarj özelliği var sanırım fakat ben bulamadım. 1.5 saat gibi bir sürede tam şarj haline getirdi cihazı.Bir yerde 30 dakikada %70 dolum yaptığını okumuştum bunu sağlamak için başka adaptör almak gerek herhalde.
    - 16GB olduğundan dolayı sistem büyük alan kaplıyor. Hafıza kartı şart cihaza

--- Pil konusunda ise henüz birşey belirtmek istemiyorum cihazı annem kullanıyor.Facebook instagram ve Candy Crush üçlüsü dışında Whatsapp ve Arama için kullanır telefonu.Tam şarjtan sonra %90a geldiğinde Ekran kullanımı 57 dakika yazıyordu.Bugün iyice kullansın onuda paylaşacağım.Fakat pil olarak içtiğini söyleyemem.LG G3 cihazımda 2.5 saat zor ekran süresi alıyorum 3000mah olmasına rağmen şimdilik tatmin edici durumda diyebilirim.

Gözüme çarpan eksiklikler bunlar.Başka bir sorununu veyahut eksikliğini göremedim henüz.Cihazda ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti.G3'ten sonra benim için bir alternatif olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Cihazı bugun teslim aldım biraz inceledikten sonra görüşlerimi yazayım vakit buldukça yeni bilgiler ekleyeceğim.

Cihazda sevmediğim hoşuma gitmediğim özellikleri yazmak istiyorum,

- Cihazın boyutu güzel lakin tuşların ekrana konulması alt bölümde ki beyaz alanı işlevsiz hala getirmiş bundan dolayıda ekran daha ufak kalıyor.Keşke tuşları ekrana değil de aşağıda boş beyaz alana koysalarmış hem daha estetik olabilirdi hemde ekran daha büyük bir hal almış olurdu.
    - Beyaz renkte LED bildirim kısmı hoşuma gitmedi.Pek kaliteli yapılmamış.Led yandığında yarım santim uzaklığında ki çevresine de ışığı veriyor daha kaliteli olabilirdi.
    - Bilmiyorum var mı kurcaladım ama bulamadım.Ekranda tuşların arka planı siyah.Telefonda beyaz olunca ve uygulamaları kullanırken altta siyah olması biraz eğreti durmasına sebebiyet veriyor.Keşke LG G3'te olduğu gibi rengini değiştirme imkanımız olsaydı.Orası da beyaz olsa çok daha çekici bir hale gelebilirdi.
    - Cihazla gelen kulaklık kalitesiz pek beklenti içerisine girmeyin.
    - Hızlı şarj özelliği var sanırım fakat ben bulamadım. 1.5 saat gibi bir sürede tam şarj haline getirdi cihazı.Bir yerde 30 dakikada %70 dolum yaptığını okumuştum bunu sağlamak için başka adaptör almak gerek herhalde.
    - 16GB olduğundan dolayı sistem büyük alan kaplıyor. Hafıza kartı şart cihaza

--- Pil konusunda ise henüz birşey belirtmek istemiyorum cihazı annem kullanıyor.Facebook instagram ve Candy Crush üçlüsü dışında Whatsapp ve Arama için kullanır telefonu.Tam şarjtan sonra %90a geldiğinde Ekran kullanımı 57 dakika yazıyordu.Bugün iyice kullansın onuda paylaşacağım.Fakat pil olarak içtiğini söyleyemem.LG G3 cihazımda 2.5 saat zor ekran süresi alıyorum 3000mah olmasına rağmen şimdilik tatmin edici durumda diyebilirim.

Gözüme çarpan eksiklikler bunlar.Başka bir sorununu veyahut eksikliğini göremedim henüz.Cihazda ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti.G3'ten sonra benim için bir alternatif olabilir..

Tema yoluyla alt kısmını değiştirebilirsin hatta kendin istediğin renk yapabilirsin thema creatör programı ile... Şu pil mevzusu bu netleşse keşke

• Sanırım herkes almak için pil deneyimini bekliyor. Ciddi bir deneyim paylaşımı şart oldu Ss'lerle filan

• Örnek fotolar da henüz gelmedi.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    4-lif gönderdi. tabi başkaları da gönderse iyi olabilir. hatta video çekip gönderseler daha da iyi olur.
  • Evkurdaki kampanyanın süresini bilen var mı ?
  • İstanbul Bilişimde nakit 1.449.12 TL Tek çekim 1478 TL. Ben oradan nakit 1.449.12 TL'ye aldım. Sony Eurasia resmi distribütör garantili.

• Arkadaşlar çarşambadan beri kullanıyorum elimden düşmediği halde 8 saat uykuyu çıkarırsak 8 saatte bir şarja takıyorum snap instagram blog üçlüsü içinde 24 saatte 2 kez. Kamerasını özellikle çok beğendim iki kamera da gayet tatmin edici. Windows phone dan geçtim ben biraz onun acemiligini çekiyorum sadece sorularınız varsa ben de cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: .olivia.

Arkadaşlar çarşambadan beri kullanıyorum elimden düşmediği halde 8 saat uykuyu çıkarırsak 8 saatte bir şarja takıyorum snap instagram blog üçlüsü içinde 24 saatte 2 kez. Kamerasını özellikle çok beğendim iki kamera da gayet tatmin edici. Windows phone dan geçtim ben biraz onun acemiligini çekiyorum sadece sorularınız varsa ben de cevaplayabilirim

Windows Phone çok çektirdi bize
    Bende geçiş için bakıyoruz cihazlara hep 1520 istemiştim ama alamadım bari Androdim phablet olsun. XA Ultra benim için gayet yeterli ama pil konusunda endişelerim var. Şuan W10 sağolsun telefonu günde 3 kere şarja takıyorum tek yaptığım şey 3gde sosyal medya, tarayıcı kullanımı, video izlemek ve bolca müzik dinlemek oyunla falan işim olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: .olivia.

Arkadaşlar çarşambadan beri kullanıyorum elimden düşmediği halde 8 saat uykuyu çıkarırsak 8 saatte bir şarja takıyorum snap instagram blog üçlüsü içinde 24 saatte 2 kez. Kamerasını özellikle çok beğendim iki kamera da gayet tatmin edici. Windows phone dan geçtim ben biraz onun acemiligini çekiyorum sadece sorularınız varsa ben de cevaplayabilirim

Windows Phone çok çektirdi bize
    Bende geçiş için bakıyoruz cihazlara hep 1520 istemiştim ama alamadım bari Androdim phablet olsun. XA Ultra benim için gayet yeterli ama pil konusunda endişelerim var. Şuan W10 sağolsun telefonu günde 3 kere şarja takıyorum tek yaptığım şey 3gde sosyal medya, tarayıcı kullanımı, video izlemek ve bolca müzik dinlemek oyunla falan işim olmaz.

Evet 3 sene kullandım en son müzik dinlemiyordum şarjı bitmesin diye anlıyorum sizi. Çok memnunum şuan Windows Phonedan sonra Android bi oh dedirtti bana. Şarj konusunda dediğim gibi zamanla bu süre artar mı bilemiyorum göreceğiz

• 3 yıldır kullandığım z anakart arızası verdi ve 6 inç olmasından dolayı bu telefonu düşünüyorum ama vainglory adında bi oyun oynuyorum sürekli sağlam bi oyun bilenler bilir sorun çıkarırmı acaba

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.