Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
26
Favori
128.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aylarca baktık, biriktirdik, bekledik; performans telefonları getirmiyor ki Sony Türkiye. Nerede bizim X Performance? Lanet gitsin.
  • Arkadaşlar evkurdan 10 taksitle aldım.XA modelini de inceledim.Dar uzun bir yapısı var.Ele tam oturuyor.Ancak xa ultranın daha güzel bir tasarımı var.Ekran-boy daha dengeli gibi.Ön kamerası arka kameradan daha iyi çekti nedenini bilmiyorum.Ayarlarıyla oynanmış olabilir.L625 kasasından daha büyük ekranı var.Tek elle kullanmak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 13 Ağustos 2016; 17:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Aylarca baktık, biriktirdik, bekledik; performans telefonları getirmiyor ki Sony Türkiye. Nerede bizim X Performance? Lanet gitsin.

Şu an da orta segmentte aslında iki model var alınabilecek; Biri Xa Ultra, diğeri ise Asus zenfone 3 Ultra. Maalesef Asus daha gelmedi piyasalara. Yoksa donanım olarak o daha güçlü. Beklemek istemeyenler Ultrayı alabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Arkadaşlar evkurdan 10 taksitle aldım.XA modelini de inceledim.Dar uzun bir yapısı var.Ele tam oturuyor.Ancak xa ultranın daha güzel bir tasarımı var.Ekran-boy daha dengeli gibi.Ön kamerası arka kameradan daha iyi çekti nedenini bilmiyorum.Ayarlarıyla oynanmış olabilir.L625 kasasından daha büyük ekranı var.Tek elle kullanmak mümkün değil.

Bir Lumiacı daha
    Sizinde yorumlarınızı bekliyoruz hocam özellikle pil konusunda. Cihaz tam benlik ama pil muhabbeti işi bozuyor şarj aleti veya powerbank ile gezmekten bıktım aynı şeylere devam etmek istemiyorum. Gerçi cihazda hızlı şarj var destekleyen sağlam bir adaptörle 20-25dk şarjda dursa %40 civarı dolar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 13 Ağustos 2016; 18:37:33 >

• arkadaşlar xperia xa ultranın 3g çekim gücü nasıldır ....

lumia 1520 kullanıcısıyım lumia 1520 nin 3g çekim gücü çok zayıftır ...

karşılaştırma olarak 3g çekim gücü note 3 veya note 4 göre nasıldır ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    1300mah pilli L620 1,5 gün kulanımım vardı.Yaptıklarım sadece internet kullanımı , konuşma ve müzikdi.Cihaz arızalanınca kapalı kutu L625 aldım.Bu 2 gün rahat rahat gidiyordu.(Bugün %30 şarjla işe gidip geldim.)

Cihaz pzt-salı günü elime geçecek.Daha iyi bir inceleme yaparım.Pil konusununda fazla bir sıkıntımın olacağını düşünmüyorum masabaşı iş yapıyorum.Otobüste beni idare etse yeterli.L625 internet sayfalarında atmasına tahammülüm kalmayınca değiştirdim.Yoksa L625 bile işimi görüyordu.

Hızlı şarj desteği var kutu içinden 1.5a adaptör çıkıyor.Adaptörü ayrı alacağız yada powerbank taşıyacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 13 Ağustos 2016; 19:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

quote:

Orijinalden alıntı: 4-lif

Öğrenciye canımız feda en kısa sürede deniyorum

teşekkürler hocam sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ben hem 2.5 D tamperli camı hem de şeffaf kılıfı buldum aldım. 2 si 30 Tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

1300mah pilli L620 1,5 gün kulanımım vardı.Yaptıklarım sadece internet kullanımı , konuşma ve müzikdi.Cihaz arızalanınca kapalı kutu L625 aldım.Bu 2 gün rahat rahat gidiyordu.(Bugün %30 şarjla işe gidip geldim.)

Cihaz pzt-salı günü elime geçecek.Daha iyi bir inceleme yaparım.Pil konusununda fazla bir sıkıntımın olacağını düşünmüyorum masabaşı iş yapıyorum.Otobüste beni idare etse yeterli.L625 internet sayfalarında atmasına tahammülüm kalmayınca değiştirdim.Yoksa L625 bile işimi görüyordu.

Hızlı şarj desteği var kutu içinden 1.5a adaptör çıkıyor.Adaptörü ayrı alacağız yada powerbank taşıyacağız.

630var bendede 8.1de kalsam ayrı dert 10da kalsam ayrı dert. IEnin sayfalarda atması klasik bi sorundu zaten 2gb ramli 1020, 1520lerde bile attığı sayfalar oluyordu. W10 desek oda batarya düşmanı günde 2-3 kere şarja takıyorum ve telefon acayip ısınıyor işlemcinin olduğu kısma elimi dokunduramıyorum o derece az daha zorlasam plastiği erir heralde.
    O yüzden ısınma ve batarya konusuna alıştım ben ama 3 saat bile olmayan ekran süresi biraz korkuttu beni

• Bugün cihazı teknosada inceledim, cihaz akıyor abi, Sony bu sefer yapmış bence

• Beyler selam.

Senelerdir G2 kullanıyorum. Bu telefondaki tek sıkıntı ön kameranın kötülüğü, arka kameranında az ışıkta resmen rezilleri oynaması... Ben eğer alacaksam bu sebepten alacağım ancak bazı sorularım olacak.

1) Gece kamera performansı nasıl?

2) Ön kamera zaten en iddialı yeri sanırım sormaya gerek yok :)

3) Pili 2700 mah diyor. 6.0 inch bir telefona yetmez gibi geliyor ancak açıklamalarda da 2 güne kadar gider diyorlar siz ne diyorsunuz?

4) Bir de oyun çok oynarım. Özellikle Mortal Kombat X oyununu. Fps düşme yada donma sorunu yaşarmıyım?

Teşekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4-lif

Vainglory yükledim denedim 15 dakika kadar oyun akıcı takılma kasma vs yaşamadım arka kapağın kameraya yakın kısımları ısınıyor biraz ama z5 compact daha çok ısınıyor. Isınmalar telefonun çerçevesinde daha çok hissediliyor gelefon büyük olduğundan dolayıarka kapağın alt kısımlarında ısınma olmuyor çok

Hocam sizi yormuş gibi olacagim kusura bakmayın sonucta cok az kişide bu telefon var. Mortal Kombat X yükleyipte deneyebilirmisiniz?:) Telefonu alipta hayal kirikligi yaşamak istemiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilcihangir

cihazı media marketten 1600 tl ye aldım. 3 gün oldu. beklentilerimi tam karşılamadı. 1550 tl ye SATILIKTIR. Düşünenler özelden yazsın.

Beklentinizi neden karsilamadi yazarsaniz bizide bilgilendirmiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

cihazı media marketten 1600 tl ye aldım. 3 gün oldu. beklentilerimi tam karşılamadı. 1550 tl ye SATILIKTIR. Düşünenler özelden yazsın.

Aletin zaten sıfır açılmamış ana distribütör garantili satışı İstanbul Bilişimde 1449,12 Tl. Ben de 1,449,12 Tl ye aldım.

1,550 Tl istemek komik değil mi?

• Beyler Evkur da ki kampanya eylüle kadar devam eder mi ? Eylülde alıp ekimde ödemeye başlamak istiyorum.
  • Brian Clough kullanıcısına yanıt
    Hocam sözleşmemde ilk taksit tarihi 13.09.2016 görünüyor.Yani şimdi alsanız bile eylül ortası gibi ödeme yapacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

quote:

Aletin zaten sıfır açılmamış ana distribütör garantili satışı İstanbul Bilişimde 1449,12 Tl. Ben de 1,449,12 Tl ye aldım.

Bir çok teknomarkette şu an 1599 tl cihaz.

• Kamera performansı güzel olsa g4 ten geçerim buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

quote:

Bir çok teknomarkette şu an 1599 tl cihaz.

E almayın sizde. 150 Tl fark var. 10 Taksitle Evkur'dan almak tamam. Ama nakit veya tek çekim alınacaksa, 150 Tl ucuza almak varken gidip bile bile 150 Tl fazla vermek saçmalık değil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Kamera performansı güzel olsa g4 ten geçerim buna.

Bence bekle. 3 Ay sonra zaten G5 i yarı fiyata yani Xa Ultra fiyatına alabilirsin. Fiyatında en çabuk indirim yapan telefon Lg. Şimdi çıksın 3 ay sonra yarı fiyat!

• quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Kamera performansı güzel olsa g4 ten geçerim buna.

Valla ben dün teknosada G5 ile Xa Ultrayı inceledim, iki kamerayı da denedim, foto çektim ve ikisinde de büyüttüm flulaşma ikisinde de aynıydı. Gece çekimini bilemem, iç mekanda bi fark göremedim hatta Xa modelinde bile bi farklılık yoktu, odaklanması da gayet hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 14 Ağustos 2016; 16:03:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.