Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: assassin(z)

quote:

Orijinalden alıntı: 4-lif

Valla wifi ac ne demek bilmiyorumda wifi de sıkıntı yaşamadım daha :)

Ahaha sıkıntı yoksa bişey diyemeyeceğim

Ne ekran süresiymiş arkadaş. Olay oldu bu ekran süresi. Abartmayın bu kadar yaaa. 50 kişi yazdı gayet iyi diye. Yeterli bulmayanlar Zenfone 3 Ultrayı beklesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4-lif

Valla wifi ac ne demek bilmiyorumda wifi de sıkıntı yaşamadım daha :)

Ahaha sıkıntı yoksa bişey diyemeyeceğim

Ne ekran süresiymiş arkadaş. Olay oldu bu ekran süresi. Abartmayın bu kadar yaaa. 50 kişi yazdı gayet iyi diye. Yeterli bulmayanlar Zenfone 3 Ultrayı beklesin.

Yanlış oldu kardeşim galiba wifi ac yi sordum ben o zaten telefonum xperia z sonyi buradaki herkesten çok deneyimlemişimdir hangi xperia ne yapar şarj konusunda vs hepsini söyleyebilirim bu telefonda mtk işlemciden dolayı bir yorum yapamadım

• arkadaşlar ben telefonu almaya karar verdim.

Fakat hepsiburada da ''sony center'' 1.420TL satıyor.

İnternetten hiç alışveriş yapmadığım için güvenemedim. İçinizde alan var mı? yada siz nereden aldınız?

Yoksa gidip vatandan 1.599TL olarak mı alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teslaninarkadasi -- 15 Ağustos 2016; 12:38:59 >
  • teslaninarkadasi kullanıcısına yanıt
    İstanbul bilişimden güvenle alabilirsin ben xperia z z3 vs aldım xa u yuda oradan alacağım yine güvenli yani

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Kamera performansı güzel olsa g4 ten geçerim buna.

Bence bekle. 3 Ay sonra zaten G5 i yarı fiyata yani Xa Ultra fiyatına alabilirsin. Fiyatında en çabuk indirim yapan telefon Lg. Şimdi çıksın 3 ay sonra yarı fiyat!

G5 tede ghost screen var. Lg adam gibi bir panel yapamıyor ki.

• quote:

İstanbul bilişimden güvenle alabilirsin ben xperia z z3 vs aldım xa u yuda oradan alacağım yine güvenli yani

İstanbul bilişim hakkında yazılan yorumlar iyi değil. Müşteriler çeşitli sorunlarla karşılaşıyormuş. Fakat fiyat konusunda evet oldukça uygun.
  • teslaninarkadasi kullanıcısına yanıt
    Xau distribütör garantisi ile satılıyor problem olmaz o yorumlar dgb elektronik adında bi ithalatçı firma için yapılıyor bende hem dgb nin hemde distribütörün teli var arıza çıkmadı ikisindede gerçi z yandı şuan ama :) garantide itahaltçı firma sorun yapar ama distribütörde sıkıntı olmaz ben ay başına alacağım İstanbul bilişimden yani

• Hanımın G3 ünü satıp bugün XA Ultra almaya gidecektim ki yurt dışı forumlarda pil omrunun çok kötü olduguna dair yazular okudum.
    http://m.gsmarena.com/sony_xperia_xa_ultra-reviews-8102p3.php
    Yukardaki linkte bir kullanici çok güzel özetlemiş sorunlarini 2700 Mah asla 5.5 icin bile yetmez diye düşünüyordum ki haklı çıktım.Adam geceden sabaha %10 15 arasi pil düşüşten bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan73

Hanımın G3 ünü satıp bugün XA Ultra almaya gidecektim ki yurt dışı forumlarda pil omrunun çok kötü olduguna dair yazular okudum.
    Yukardaki linkte bir kullanici çok güzel özetlemiş sorunlarini 2700 Mah asla 5.5 icin bile yetmez diye düşünüyordum ki haklı çıktım.Adam geceden sabaha %10 15 arasi pil düşüşten bahsediyor.

Sürekli telefon ile içli dışlı olursan 10.000mah da olsa yetmez. Çalışan insanlar için bir günü çok rahat çıkarıyor arkadaşlar. Yani arada oyun oynamak, internette gezmek, fotoğraf çekmek gibi bir çok fonksiyonu kullandığınız halde. Stamina modu kapalıyken bu dediğim. Yoksa stamina modu açık ise 1,5-2 günü de görebilirsiniz. Pil olayına çok takmayın bence. Cihazın keyfini çıkarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Hanımın G3 ünü satıp bugün XA Ultra almaya gidecektim ki yurt dışı forumlarda pil omrunun çok kötü olduguna dair yazular okudum.

Sürekli telefon ile içli dışlı olursan 10.000mah da olsa yetmez. Çalışan insanlar için bir günü çok rahat çıkarıyor arkadaşlar. Yani arada oyun oynamak, internette gezmek, fotoğraf çekmek gibi bir çok fonksiyonu kullandığınız halde. Stamina modu kapalıyken bu dediğim. Yoksa stamina modu açık ise 1,5-2 günü de görebilirsiniz. Pil olayına çok takmayın bence. Cihazın keyfini çıkarın.

Valla ben alıp günde en az 5 saat vainglory oynayacağım online z dede oynuyordum arıza verdi işte şatj her türlü bitecek zaten telde hızlı şarjda var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Valla ben alıp günde en az 5 saat vainglory oynayacağım online z dede oynuyordum arıza verdi işte şatj her türlü bitecek zaten telde hızlı şarjda var

Sana powerbank lazım başka türlü olmaz zaten. Daha doğrusu oyun çok oynayanlar için kesinlikle hiç bir telefonun pili yetmez.

sabah 08:30 dan beri telefonu kullanıyorum %100 den başladım. Şu anda mesela saat 19:00 itibariyle %43 de pil. Fikir vermesi için söylüyorum. Stamina modsuz kullanıyorum .

• VESRAP kullanıcısına yanıt
    bir pilin ekran görüntüsünü paylaşır misin saat 19a kadar nasil bir kullanim yapmis telefon aydınlatmak açısından bizleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Zaten yetmeyecek günde 3 kere falan şatj ederim ben telefonu normalde zaten artı bunun whatsappı var hiç susmayan facebook swarm instagram vvsvs arada forum bana şarj zaten hiç yetmiyor

• Sabah 6'da şarjdan çekerim %100 olarak işe giderim akşam eve varışım 21:30 olur fix hiç değişmez. Telefona çok aşırı abanmam, oyun hiç yok, sosyal medya, forum bazen arada bir video.. Akşam eve gittiğimde %25'lerde olsun bana yeter. Elindekini satınca bunu alıcam. Bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 15 Ağustos 2016; 20:28:23 >
  • Yahu bu ekran süresini resmi olay oldu resmen. :) Nicedir dile getiriliyor ama kimse inadına paylaşmıyor.

• Ben alayım paylaşcam ayın başını bekliyorum işte ortalama 3 saatte bitmiş bir pil göreceksiniz zaten

• quote:

bir pilin ekran görüntüsünü paylaşır misin saat 19a kadar nasil bir kullanim yapmis telefon aydınlatmak açısından bizleri

• evet arkadaşlar 08:30 dan 21:48 e kadar normal kullanımda kalan pil seviyesi budur. Stamina modsuz her şey açıkken bu şekilde. Stamina mod ile ertesi günü de bulur normal kullanımda. Bana bu pil seviyesi yetiyor. Geceden sarj ederim hep zaten.

• Telefonu birkaç saat önce aldım tam bir canavar
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.