Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi hayırlı olsun detayların ss ini atsaydınız keşke hatta onu yüzde 2 de falan alın ekran açık kalma ile beraber arkadaşlara fikir verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sadece bilgi olsun diye paylaşıyorum. Ekran süresi paylaşım şekli resimde anlatıldığı gibidir. Ve ekran süresi paylaşılırken batarya en fazla %15-20 doluluk oranında olmalıdır. İşte Z3 Compact ekran süremSony Xperia Xa Ultra
    Sony Xperia Xa Ultra
    Sony Xperia Xa Ultra

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Arkadaşlar sadece bilgi olsun diye paylaşıyorum. Ekran süresi paylaşım şekli resimde anlatıldığı gibidir. Ve ekran süresi paylaşılırken batarya en fazla %15-20 doluluk oranında olmalıdır. İşte Z3 Compact ekran süremSony Xperia Xa Ultra
    Sony Xperia Xa Ultra
    Sony Xperia Xa Ultra

Ahaha ekran açık kalma süresi nasıl bulunur adlı rehber bizim z forumu muhteşemdi ya xau dada aradım onu ama yok gibi o kadar değil

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Bizim Z3 Compact konusunda da bi gelenekti, telefonu ilk alan hemen ekran süresi paylaşırdı, sizde nasıl bende bi sorun var mı acaba diye

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    Aynen olmazsa olmazlardan

• Xperia XA Ultra ile LG G4 arasında gelip gidiyorum. G4 için olumlu yorum(kamerası vs.) çok iken bootloop olayından yanan bir o kadar kişi var.
    Görüşleriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip1mühendis

Xperia XA Ultra ile LG G4 arasında gelip gidiyorum. G4 için olumlu yorum(kamerası vs.) çok iken bootloop olayından yanan bir o kadar kişi var.
    Görüşleriniz nedir?

İki tane g4 üm bootloop oldu. Serviste ne rezillikler yaşadık. Xa ultraya geçtim ben de. G4 alarak telefon tarihindeki en büyük hatayı yapmış olursun aman dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip1mühendis

Xperia XA Ultra ile LG G4 arasında gelip gidiyorum. G4 için olumlu yorum(kamerası vs.) çok iken bootloop olayından yanan bir o kadar kişi var.
    Görüşleriniz nedir?

Ghost screen probleminizde olacak eğer ki g4 alırsanız olabilir demiyorum bakın olacak diyorum.

• Bende bi satabilsem G4'ü xa ultraya geçmeyi düşünüyorum. Benim küçük oğlum olduğu için fotoğraf ve video çok önemli acaba fotoğraf konusunda G4 ile bir kıyaslama yapacak olursanız ne söylersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedayroy -- 16 Ağustos 2016; 10:14:17 >
  • Bir 5.5inclik telle xau nun tasınmasında yani cepte aşırı fark var mi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Bende bi satabilsem G4'ü xa ultraya geçmeyi düşünüyorum. Benim küçük oğlum olduğu için fotoğraf ve video çok önemli acaba fotoğraf konusunda G4 ile bir kıyaslama yapacak olursanız ne söylersiniz?

Şöyle söyleyeyim; bu Xa ultradaki ön kamera 16mp lik, g4 ün arka kamerası ile aynı kamera. Xa ultranın arkadaki kamerası ise 21.5 mplik. Açıkçası çok fotoğraf çekmem pek anlamam ama bana yetiyor. Çok foto çeken birisi anlayan birisi iki telefonu da bilen daha iyi destek olur size.
  • xa ultra kullanıcıları biz telefonu almayalm dıye ekran suresi paylaşmıyor(ayrıntılı olarak) kaç saat kaldıyı değil :D bir kişi paylastı o da 2 saat 49 dk en kötü telefnda bıle var :D
  • Arkadaşlar ist bilisimde satilan xau sony turkiye garantili mi? orda 1450tl acaba bi bit yeniği falan mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: warkingtr61

Arkadaşlar ist bilisimde satilan xau sony turkiye garantili mi? orda 1450tl acaba bi bit yeniği falan mi var?

Distribütör garantili diyorsa Sony Euroasia garantilidir yani Kvk ve Teleservice bakar garantiye zaten o ikisinden başkası da bakmıyor

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    Kardesim kusura bakma benim bilgim yok bu konuda hiç yani normal bi sony centerdan alinma telle ayni garantiye sahip dimi? tesekkurler

• warkingtr61 W kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, distribütör garantili demek Türkiyenin her yerinde KVK hizmeti alırsın demek. Ama ithalatçı firma garantisi var bir de, ondan uzak dur derim. Diyelim sipariş ettin ürün geldi ürünün içinden Sony Euroasia Garantisi belgesi çıkması lazım

• Arkadaşlar bu ürünü kullanmak gerçekten çok keyifli. Evet en üst seviye işlemciye ve ram a sahip değil, pili de belki kimilerine göre yetersiz , ancak 2 günlük kullanım deneyimime göre bu telefon bu ekranı ve elde tutuş hissi ile o kadar keyfi veriyor ki. Mutlaka denemeniz lazım. Dış materyali plastik ama ben böyle bir plastik daha önce görmedim. Sanki her yeri metal gibi elde tutuş hissi harika. Bakın bir de ekranı tam çerçevede bitiyor. Bu çok estetik bir görüntü katıyor telefona. Xa ultradan daha güçlü mesela huwai mate 8 gibi telefonlara bakın. ekranları her taraftan siyah kenarlı hep. Kötü bir görüntü oluşturuyor. Xa ultra görünüm olarak şu anda bana göre en şık telefonlar listesinde ön sıralarda. Orta segment telefon arayanlar için kesinlikle tavsiye ederim. Haa bir de evet oyunlarda ısınıyor her telefon gibi haberiniz olsun. :D

• warkingtr61 W kullanıcısına yanıt
    Ayrıca GittiGidiyor da deneyebilirsin ürün eline ulaştıktan 3 gün sonra paran karşı tarafın hesabına geçiyor, yani bu 3 gün içinde telefonu Wifi bağlamayıp sim kart takmazsan koşulsuz iade edebilirsin, paran GittiGidiyor tarafından tutulur ve iade işlemlerini takip ederek paranı geri alabilirsin, ürünü beğenmemiş olabilirsin, ne bileyim Sony Euroasia Garantisi olmamış olabilir paranın peşine düşmezsin geri yatırır paranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 16 Ağustos 2016; 22:50:12 >
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    %25 oto.parlaklikda wifi ile sadece sosyal medya web gezinti senkronize kapali olmak sartiyla gps de kapali 5.5 saat ekran gorebiliyorsa bu cihazın piline hic kimse dil uzatamaz bakin hic oyun da oynamamak sartiyla bu degeri gorebiliyorsa mükemmel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan73 O kullanıcısına yanıt
    Tam benim kullanım şeklimi tarif etmişsin

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.