Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 6 da uygulamaların optimizasyonlarini tam yapar bildirimleri de birkac uygulama haric tamamen kapatirsaniz Sonynin pil alanindaki qnovo işbirliği ile 4 5 saat arasi surekli ekran açık bir şekilde sosyal medya internet sağlaması lazım Xa Ultranin eger 4 5 saat oyun bile hic oynamadan veremiyorsa Sony çok yanlış bir cihaz çıkarmış demektir.Şu anda bırakın orta segmenti en ust6segmentte bile böyle bir tasarım daha görülmemiş mükemmel bir is çıkarmış Sony ekran kasa orani %76 ile Sony nin herhalde tek çıkardığı telefondur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teli hanıma almak için uzun süredir araştırma yapıyorum. Eğer begenirsem kendi note 4 umude satip XA Ultra almak istiyorum. Varsin kamera mükemmel olmasın kaldı ki on kamera dünyada benzeri yok şu anda.Huawei P9 kamerasi mükemmel de ne olmuş 1080p video kayıt igrenc.Yeter ki pil çok uzmesin bizi.Teknosa da baktım cihaza Snapdragon 650 den hic eksiği yok.Evet telde isinma kamera kaydi ve oyun sırasında oluyor ve isi kamera lensinin ordan cihaz çerçevesine doğru yayılıyor. Oyun hastaları zaten ust düzey tel bakacak.

• oguzhan73 O kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen mecburiyetten bu telefonu alıp sürekli oyun online oynayacağım moba türünde vainglory bence pek sıkıntı yapmaz. xperia z min anakartnın yanmasından dolayı bu telefonu almak zorunda kalacağım gibi duruyor asphalt 8 vs gibi oyunlarda belki bi zaman sonra donar ama normal düzeydeki oyunlarda pek doğacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warkingtr61

Arkadaşlar ist bilisimde satilan xau sony turkiye garantili mi? orda 1450tl acaba bi bit yeniği falan mi var?

Ben oradan aldım ve daha önce de buraya yazdım. Sony Eurasia garantili.

• Merhaba arkadaslar ben telefonu pazar günü teknosadan eşime, hediye çekiyle de kendime pazartesi akşam aldım. Gözlemlerim şu şekilde.
    Ben ilk önce wifi veya mobil veriyi sabah 6:30dan akşam 23:00e kkadarhiç kapatmadım. Verii senkronizasyonu da hep açıktı. Konum kapalıydı. En çok WhatsApp olmak üzere gün boyu telefonu kullandım. Parlaklık kimi zaman çok açtım, kimi zaman da orta parlaklıkdaydı. Oyun hiç oynamadım. Haber ve borsa uygulamalarını kullandım. Yeni telefon olunca bir kaç uygulama indirdim. Akşam 23deşarjım %20idi. Bugünde parlaklığı hep %50 yapıcam.
    Hızından memnunum. Kamera iyi ama şimdi 21,5 mp denince daha iyibekleniyor.
    Eşim günboyu 2-3 saat müzik dinlediğini söyledi. Onun şarjı akşam %40dı.

• sezgo88 S kullanıcısına yanıt
    pile dokunarak bir ekran süresinin resmini yollayabilirseniz çok mutlu oluruz.Detayli pil bilgisinde ne ksdar sürede pil ne harcamış

• arkadaşlar peki bu karizmaya siyah mi gider beyaz mi? siz hangi rengini aldiniz?
  • warkingtr61 W kullanıcısına yanıt
    Sony'nin beyaz cihazları yakışıklı oluyor bence

• Lime gold kullanan var mı ?
  • Bu cihaz beyaz alınır arkadaşlar başka renk düşünmeyin bence. Ferrariye kırmızı nasıl yakışıyorsa bu telefona da beyaz öyle yakışıyor.
  • Lime gold daha çok bayanlarda görüyorum

• Ben siyah aldım eşim yeşil.
    Ekran görüntüsünü de gönderiyorum. Akşam yatmadan unutmazsam bir daha çekerim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa Ultra

• Evkur hala telefonu yollamadı.Yarında haber gelmezse sözleşmeyi alıp mağazanın ortasına yırtacağım.Sözleşme tarihinden itibaren 7 gün içinde cayma hakkımız var ancak ürünü 7 gün içinde getiriyor uyanıklar.5 gün oldu.

Güle güle kullanın hayırlı olsun yolladiginiz pil suresine göre demek ki cihaz 4.5 5 saati görecek hemde mobil veri acikken gayet iyi 2700 mah pil icin

• Sırf bu konu için siteye yeni üye oldum ben de Xa ultra alma adayıyım ve muhtemelen kısmet olursa haftasonu vatan computerden alacağım.. gerek detaylı yaptığım araştırmalarda gerek inceleme videolarında cihazı ölümüne biçiyorlar.. öyle biçmek ki sony yetkililerinin haberi olsa bu adamlara suikast düzenlerler o derece .. bu konu altında kullananların yorumlarını görünce biraz yüreğime su serpildi .. lütfen kullanan arkadaşlar bizi cihaz hakkında biraz daha aydınlatsınlar da benim gibi kafasında bol soru işareti olan arkadaşların düşünceleri netleşsin.. öğrenci adamın 1599 tl yi bulması pek kolay olmuyor çünkü

• sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Hocam sen o biçenlere bakma. Ben de Sony'yi çok biçtim zamanın, z3 compact elime bi aldım bittim Sony destek konusunda da çok iyi

• Brian Clough kullanıcısına yanıt
    Ben lime gold alcam kardeşim elimdeki z beyaz ama farklı renklerede bakmak lazım içinden nasıl geliyosa onu al kalıplara girmeye gerek yok

Cihazi alir almaz veya bir süre sonra gelen updateleri guncellediniz mi 4g mudunda mobil veri açıldığında cihaz wifi ve mobil sinyali kaybediyormus sadece 3G only moda alinca veya bu modda kullanıldığında bir sıkıntı yokmuş.Yurt dışı forumlarda baya nir sikayet var bununla ilgili.Bir fix güncellemesi yayınlar mutlaka Sony.

• Sağ üst köşede ısınma oluyor nasıl giderebiliriz?

• garip1mühendis G kullanıcısına yanıt
    Telefonu çok kullandığınızda oluyordur sonylerde genelde işlemcinin sağ üst köşede olmasından kaynaklı orada ısınma olur yapacak birşey yok

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.