Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan73

Hayırlı olsun telefonu alır almaz tüm güncellemeleri yükleyip fabrika ayarlarına döndürün uygulamalarınızı ondan sonra kurup bir pil bilgisi bize yollarsanız çok iyi olur

telefonu elime alınca tüm sorularınıza cevap olacağım da hocam fabrika ayarlarına döndürme meselesini anlamadım..yani güncellemeleri yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndürmenin özel bir nedeni var mı ? çünkü daha önce de kardeşime Sony xperia c4 aldık ve güncellemelerini yaptıktan sonra direkt kullanmaya başladı..
  • sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Stabilite için istiyorda arkadaş büyük bir güncelleme yapmayacağınız için telefonu sıfırlamaya gerek olmayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazdan pil ekran süresini paylaşacağım ben...oyun oynuyorum pilin düşmesi için %44 te şu an...
  • sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Eğer 150 200 mb lık güncellemeler alıyorsanız telefonda güncelleme sonrası mutlaka fabrika ayarlarına bir döndürmekte gsyda var.Bu işlem eski firmware artıklarını temizlediği için kesinlikle tavsiye ederim.Yurt dışı forumlarda teli aldığım zaman 2 3 güncelleme aldım diyor çoğu insanlar.Bir tanesi de 200 300 mb lık bir güncellemeydi diyorlar.

• Beyler hayırlı uğurlu olsun telefon nette jiroskop xa ultrada yok felan yazmışlar gsmarena da da belirtmiyor var mı yok mu yoksa gerçekten coh ilginc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi oyun oynayarak pili %11 e düşürdüm. Ekran görüntüsünü de paylaşıyorum. Dediğim gibi bir günü fazlasıyla çıkarıyor her türlü...Her şey de açıkken bu arada.

Sony Xperia Xa Ultra

• Surekli WiFi ya da hücresel veri açık İnternette gezindim WhatsApp kullandim ve YouTube da video izledim. Umarım alacak arkadaşlara fikir verir :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa Ultra

• gece gündüz fotoğraf örnekleri de bekliyoruz arkadaşlar.
  • Bu sabah çektim otomatik moda. Sony Xperia Xa Ultra
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Hocam ortalıkta dolaşan arka/ön kamerların resimlerinin eksiği var fazlası yok özellile ön kameranın performansı piyasanın en iyisi diyorlar sanırım, inanırım gördüğüm en iyisi. Ön kameranın geece çekimini denemek aklıma gelmedi hiç ama arka kameranın gece çekimi biraz kötü geldi bana süper otomatik mi öyle bir modda çekmiştim. Belki de ben beceremedim bilemiyorum, bu akşam gece resmi atayım siz karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveySpecter123

Surekli WiFi ya da hücresel veri açık İnternette gezindim WhatsApp kullandim ve YouTube da video izledim. Umarım alacak arkadaşlara fikir verir :)

Sony Xperia Xa Ultra

bu süreyi görüyorsa ben gidip alıyım bir tane :) bende şuan huawei g7 var 7 saat üzeri ekran alıyorum 2 günde bir takıyorum şarja ama okadar kullanmıyorum teli.4 saat civarı güzel aslında günde 1 takarım şarja yeterli bence :)

• Arka kameranın performansı çok sıradan.. Hep diyorum Sony megapiksel uyanıklığı yapıyor diye.. f/2.2 lens aralığı kamerasıyla övünen bir telefon için çok sıradan..
    Bir yerden koyuyor ya, illa bir yerden geri alacak.. Millet f/1.8 lerde takılırken Sony'nin yaptığına bak!
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler verdiginiz ekran süresi icin 4 saat yeter böyle büyük bir ekran keyfi icin cok kurcalamayan birisini 2 günde götürür demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan73

Teşekkürler verdiginiz ekran süresi icin 4 saat yeter böyle büyük bir ekran keyfi icin cok kurcalamayan birisini 2 günde götürür demek ki.

Aynen...Zaten gece pili düşürmek için bayağı bir oyun oynadım. %11 e düşünce atayım ss dedim. Günlük normal kullanım için bir günü çoook rahat görüyor.

Stamina modu kullanırsanız iki güne yakın olur.

Ultra stamina modu var bir de; onda da 2 günü kesin görüyorsunuz çünkü interneti kapatıyor sadece telefon ve mesajlaşma açık kalıyor.
  • haciozdas H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin telefon çok iyiymiş :D bende aynen öyle kullanmaya başladım hocam. Biraz önce ekran alınıtısı aldım son durumu ama mobilden yollamayı beceremedim burdan ekleyeyim,Sony Xperia Xa Ultra
  • Z2 den geçmeye değmez gibi?

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Z2 den çok hızlı ve seri bir telefon Z2 Lg G3 ün işlemcisini kullanıyor artık çok ağır bir işlemci bence her konuda Xa Ultra daha üstün belki biraz Z2 nin daha iyidir o kadar kamera da üstün Z2 den

• haciozdas H kullanıcısına yanıt
    Paylaşılan ekran ve pille ilgili yazılar gözüne dizine dursunbenden önce de paylaşan vardı. Ben de paylaştım. Azıcık daha dikkatli oku bence. Dün akşam şarjı bitiremedim ama yine de paylaşıyorum. Bitirmek için oyun oynamadım ama youtube da takıldım.

Sony Xperia Xa Ultra

• Arka kamera gece iç çekim paylaşıyorum

Sony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa Ultra

• sezgo88 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz gece ic Çekimde hiç fena sayilmaz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.