Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefonun aldiktan sonraki tüm guncellemelerini yaptiniz mi acaba sd card olarak hangi marka kullaniyorsunuz.Ben bu teli alınca Team 64gb Class10 80 mb/s alacağım.Samsung evo belki uyumsuzluk yapar diye cekiniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 6:00 itibaren hücresel veri açık.
    1 saat kadarda aspalt8, müzik ve dh takıldım.
    Pil durumu;
    Sony Xperia Xa Ultra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgo88

Paylaşılan ekran ve pille ilgili yazılar gözüne dizine dursunbenden önce de paylaşan vardı. Ben de paylaştım. Azıcık daha dikkatli oku bence. Dün akşam şarjı bitiremedim ama yine de paylaşıyorum. Bitirmek için oyun oynamadım ama youtube da takıldım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa Ultra

Sagolasin kardeşim aldım bile telefonu :) suan sarjda bundan snra DA ben sana atarim bolbol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hiç kimseden ses seda çıkmıyor

• Evet arkadaşlar bugünkü pil performansı...Full her şey açıkken...(stamina modsuz )Sony Xperia Xa Ultra
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    İyi fena değil bence

• Valla süper cihaz olmuş arkadaşlar Sony i tebrik ediyorum. Bi an Z5 i satıp buna geçmeyi düşündüm kamera ve çerçevesiz ekran için. Kamera örnekleri daha çok paylaşırsanız sevinirim forumlarda inceleme sitelerinde şu ana kadarki sony cihazlardan çok daha iyi olduğu fazla noise yapmadığı söyleniyor. bir de manuelde 21 mpde ISO değişiyor mu ona bir bakabilir misiniz

İyi forumlar!
  • Yıllardır Sony Xperia serisi cep telefonu kullanıyorum..
    Şuanda da Xperia Z3 kullanmaktayım ama bu XA gerçekten çok gereksiz bir cihaz.
    Yahu sen Sony'sin MediaTek işlemci kullanmak ne? Bir adım ileri gidip kendi işlemcini üretmek yerine gidip en verimsiz, ısınan düşük kalite işlemci kullanıyorsun.

Şimdi ben bi tüketiciyim. 2014'de çıkan Xperia Z3ü bırakıp 2016'da çıkan XA'ya geçmek için beni teşvik edecek ne var bu telefonda?

Hiç bişey. Sadece ön kameralar arasında muazzam fark var ama onuda ben kullanmıyorum. Sony kendi topuğuna sıkmaya çalışıyor.
    Cihaz üretmek mesele değil. Önemli olan fark yaratacak cihazlar üretmekte.
    iPhone Samsung'u yıllarca ezdi. Ama Samsung S6 ve S7 ile iPhone'u resmen paramparça etti. Neden? Yenilik getirdi. Televizyonda bile uygulaması sıkıntılı olan kavisli ekran yapısını adamlar cep telefonunda uyguladı.

Sony böyle giderse yok olup gidecek mobil telefon piyasasından.

• xRoot kullanıcısına yanıt
    Sony mobil deaprtmanının yaptığı birçok hata var ama amiral gemisi sınıfında. Bu cihaz amiral gemisi değil yani xperia z3 ü bırakıp bu telefona geçecek ne var mantıksız bi soru klasman aynı değil. He xperia z3 ü bırakıp z5 e geçmek de cazip değil ki bu da sony nin hatalarının başında gelir orası ayrı mesele.

Bu cihaz 2 bilemediniz 3 ay sonra 1200 civarında bulunabilecek. Kamerası hem arka hem ön harika, tasarım çok iyi, ekran güzel bu fiyata ne beklenir daha? İşlemcisi de mediatek oluversin ne olacak bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan kesinlikle.

Sonuç olarak bence sony çok iyi iş çıkarmış bunun dışında x ve x performans modellerinde hayal kırıklığı yaşattı ama bu cihaz bu fiyata kesinlikle olmuş
  • Merhaba arkadaşlar, ben telefon piyasasını takip etmiyorum.Lumia 520 var öyle düşünün.Ekranı kırıldığı için yeni bir telefon arayışı içerisindeyim.Önceliklerim iyi video kalitesi ve takılma,donma gibi sorunlarının olmaması.Bu telefonu gördüm.Tasarımını falan beğendim bana tavsiye eder misiniz ?XA ve XA Ultra arasında 300 lira gibi bir rakam var.Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
  • xRoot kullanıcısına yanıt
    SD801 ile benzer performansta orta seviye işlemci var. Gpu tarafı daha da güncel.z3 kullanıyorsanız tabi ki bu telefona geçilmez.s6,s7 ile iPhone telefonları geçtiği yok. Adamlar hala 1400_1500₺ verip 5s alıyor.2500₺ seviyesinde neden iPhone almadın diyen binlerce kişi var. Bana da 5s alsaydın diyen kişiler oldu. Samsung malzeme kalitesini yükseltince daha fazla satmaya başladı. Daha önce sattığı güncelleme almayan leğenleri ne olacak? O sırada su geçirmeyen, kasası kaliteli sony telefonlar vardı ancak bunlar pahalıydı. Sony fiyatlandırma nedeniyle fazla kişiye ulaşamadı.

• TGWA T kullanıcısına yanıt
    Lumia 625 den geçtim.Tavsiye ederim.Çok akıcı çalışıyor.6inç ekran sorun olmaz ise belleği nedeniyle alınabilir. 2gb ileride yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 19 Ağustos 2016; 3:35:36 >
  • Hocam yabancı otoriteler kameraya çok iyi diyolar z5lerdeki aşırı noise sorunu yokmuş sizin yorumunuz nedir? bir de manuelde 21 mpde ISO değişiyor mu?
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    21mp iso100 kadar düşüyor.Yeterli ışıkta güzel çekiyor.
    HDR
    Sony Xperia Xa Ultra
    İso100
    Sony Xperia Xa Ultra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 19 Ağustos 2016; 7:38:03 >

• Ben z3 compacttan XA'ya geçtim. Evet aşırı olmasa da bariz bi stabilite farkı var, beni sadece batarya performansı üzdü ama tasarımı ile kurtarıyor durumu şimdilik, ısınma konusunda da öyle aşırı bi ısınması yok, mesela bi G3 gibi ısınmıyor, bi Z5 kadar ısınmıyor, orta kararlı işte, şimdilik sevdim cihazı ben

• quote:

Orijinalden alıntı: xRoot

Yıllardır Sony Xperia serisi cep telefonu kullanıyorum..
    Şuanda da Xperia Z3 kullanmaktayım ama bu XA gerçekten çok gereksiz bir cihaz.
    Yahu sen Sony'sin MediaTek işlemci kullanmak ne? Bir adım ileri gidip kendi işlemcini üretmek yerine gidip en verimsiz, ısınan düşük kalite işlemci kullanıyorsun.

Şimdi ben bi tüketiciyim. 2014'de çıkan Xperia Z3ü bırakıp 2016'da çıkan XA'ya geçmek için beni teşvik edecek ne var bu telefonda?

Hiç bişey. Sadece ön kameralar arasında muazzam fark var ama onuda ben kullanmıyorum. Sony kendi topuğuna sıkmaya çalışıyor.
    Cihaz üretmek mesele değil. Önemli olan fark yaratacak cihazlar üretmekte.
    iPhone Samsung'u yıllarca ezdi. Ama Samsung S6 ve S7 ile iPhone'u resmen paramparça etti. Neden? Yenilik getirdi. Televizyonda bile uygulaması sıkıntılı olan kavisli ekran yapısını adamlar cep telefonunda uyguladı.

Sony böyle giderse yok olup gidecek mobil telefon piyasasından.

LG G4 faciasından Ultraya geçtim. G4 te biliyorsunuz snapdragon 808 işlemci vardı. Şu anda ultra da kullandığım hiç bir uygulamada mediatekmiş snapdragonmuş fark ettirmiyor cihaz. İşlemcisi gayet yeterli. Sadece grafik birimi biraz zayıf gibi. Oyun oynuyorsanız eğer onu da fark edersiniz. Yoksa onu da fark etmezsiniz. Tasarım ve elde tutuş hissi enfes bu telefonun. Pil değerlerini de paylaştım. Bir günü çoook rahat çıkarıyor.

Ve dikkat edin bu telefon amiral gemi değil, orta segment bir telefon. Ve bana kalırsa kesinlikle parasını sonuna kadar hak ediyor bu segmentte.

Ama mesela bak X çok pahalı 2399 tl. Bana göre hak etmiyor. Tasarım da kaba.

İnanın bu telefonu kullanması çok ama çok keyifli. En basitinden mesaj yazması bile o büyük klavyede çok keyifli.

• Değiştirilebiliyor demi yani elle. Normalde 50 ye kadar düşmesi lazım
    Güle güle iyi günlerde kullanın İnşallah yaptığınız katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim bende hanıma alacağım hafta sonu kısmet olursa Lg G3 ünü satacağım.Oyunla zaten işi olmaz whatsapp face birde internet 3.5 4 saat i de sayenizde gördüğünü öğrenmiş olduk.

Kesinlikle Sony artık dersini iyi çalışmış öyle de olmak zorunda zaten çıkardığı X Xperformance falan rezalet kasa oranı olsun fiyat olsun Sony artık mantıklı orta segment tel çıkarsa daha iyi eder karlılığı da artar bence.Ama Xa Ultrayı aynı tasarımla X Performans Ultra olarak Snapdragon 820 ile 2500 TL veya 2650 TL aralığında çıkarsa Note 7 ye falan nal toplatırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan73 -- 19 Ağustos 2016; 14:52:48 >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    İso100 kadar elle ayarlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 19 Ağustos 2016; 18:21:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.