Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Beyaz hocam, ama gümüş diye geçiyor galiba.
    Telefonun bir ufağı olan XA'yı alıyordum, kardeşim dedi bir kerede büyük birşey kullan.
    5 senedir iPhone 4s kullanıyordum, ilk android denemem.
    Sony markasından korkmuyor değilim ama
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Vodafone kullanıyorum.

Ayarlar-Diğer-Mobil Ağlar-Erişim Noktası Adları na gelip sol üstteki üç noktaya basıp varsayılana sıfırla diyin. Sonra bir önceki menüden internet ayarları ve çıkan pencereye evet diyin sonra erişim noktası adları seçeneğinden Vodafone internet seçeneğini seçin. Ben yaptım az bi düzelme oldu gibi arada kopma oluyor yine ama ilkine göre iyi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Beyaz hocam, ama gümüş diye geçiyor galiba.
    Telefonun bir ufağı olan XA'yı alıyordum, kardeşim dedi bir kerede büyük birşey kullan.
    5 senedir iPhone 4s kullanıyordum, ilk android denemem.
    Sony markasından korkmuyor değilim ama
    Teşekkür ederim.

Bana göre en güzel rengi almışssınız. Ultra almanız daha iyi olmuş. Büyük ekran kullanması çok keyifli. Ayrıca Ultra 3 gb ram li.
    Sony xperia serisi biraz sorunlu geliyor bana hocam, 5 sene iOS kullandım az değil.
    Şimdi android istememin sebebi, daha doğrusu ultra almamın nedeni ise fiyatı ve performansı.
    Benim telefonda yaptığım işler basit, sosyal medya'da takılmak bu kadar.
    Hani ben telefonda oyun oynayan kesimden değilim, saçma geliyor.
    Bana yeterli olur galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Sony xperia serisi biraz sorunlu geliyor bana hocam, 5 sene iOS kullandım az değil.
    Şimdi android istememin sebebi, daha doğrusu ultra almamın nedeni ise fiyatı ve performansı.
    Benim telefonda yaptığım işler basit, sosyal medya'da takılmak bu kadar.
    Hani ben telefonda oyun oynayan kesimden değilim, saçma geliyor.
    Bana yeterli olur galiba

Android artık çok hızlı ve stabil. Ios da bana pek çekici gelmiyor. 1 hafta iphone 5s kullandım mecburiyetten. Hiç ama hiç beğenmedim.
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Resimde gönderdiğim ayarda şuana kadar sorun olmadı iş çıkışında daha iyi belli olacak. Yine kopma sorunu yaşarsam dediğinizi yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 20 Ağustos 2016; 12:27:59 >
  • Peki Lte Wcdma modunda telefonla konusurken de sinyal de kopma oluyor mu birde teli turkcell sadece 3g modunda deneme sansiniz varsa bir deneyin bence vodafone hucresel veri de çoğu yerde rezalet hele Lte tam bir felaket Vodafoneda.Avrupaki Xa ultra kullanicilari da 3g modunda sadece hattan dusme olmuyor diyorlar forumlarda bu update ile duzelecek herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    sizde xa ultra da hucresel veri Lte modda mi çalışıyor yoksa sadece 3g modda mi sizde bir problem var mi hattiniz Turkcell mi

• oguzhan73 O kullanıcısına yanıt
    Ben Xa kullanıyorum birkaç özellik hariç herşeyi aynı biliyorsun donanım yönünde, ben Vodafone kullanıyorum lte de problem yok bende de 3g'de sıkıntı var anlamadım gitti dünden beri 10 kere aradım Sony'i en son bi frekans aralığı verdi Vodafone'a bildirin dedi daha aramadım Vodafone'u sanırım bu xa modellerine özgü bi sıkıntı, son çare değişim talebiyle garantiye verin dedi ama malum Türkiye'de garanti mantığı rezalet olduğu için bu cihaz garantiye giderse yalan olur adım gibi eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan73

sizde xa ultra da hucresel veri Lte modda mi çalışıyor yoksa sadece 3g modda mi sizde bir problem var mi hattiniz Turkcell mi

Açıkçası lte modu nedir tam bilmiyorum. Hızlı internet açık. Lte de aktif görünüyor. Herhangi bir sinyal kaybım yok. Hat turk telekom...
  • Beyler cihaz turktelekomda falan yok mu yav kredi kartiyla almam lzm hepsi pesin diyo =(

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    servise ne vereceksiniz hemen para iadesi alin bence

Lte mod 4.5 G 4 G modu pili çok tuketir o yüzden demiştim.

Hocam bi süre 3g modda çalıştırmayı dener misin sende de bi kopukluk olacak mı. Ayarlar-Diğer-Mobil Ağlar-Tercih Edilen Ağ-Wcdma GSM

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Hocam bi süre 3g modda çalıştırmayı dener misin sende de bi kopukluk olacak mı. Ayarlar-Diğer-Mobil Ağlar-Tercih Edilen Ağ-Wcdma GSM

Dediğin gibi denedim , full çekiyor herhangi bir kayıp yok hocam.
  • oguzhan73 O kullanıcısına yanıt
    Telefonla görüşmede sorun yaşamadım. Bu ayardayken kopması epey azaldı.Vodafone bazı yerlerde iyi çekmediği doğru. Bu yüzden telefon şebeke ararken daha fazla pil harcadığı, daha önce forumda konu olmuştu. Turkcell ile deneme şansım yok.

• warkingtr61 W kullanıcısına yanıt
    Evkurdan taksitle aldım bilginize.

• quote:

ya benim kafam karıştı; olması gerek mobil ağ normalde hangisi olmalı?

1.LTE ( tercih edilen) /WCDMA/GSM

2.LTE/GSM

3.WCDMA(tercih edilen)/GSM

4. yalnızca WCDMA

5.yalnızca GSM

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

ya benim kafam karıştı; olması gerek mobil ağ normalde hangisi olmalı?

1.LTE ( tercih edilen) /WCDMA/GSM

2.LTE/GSM

3.WCDMA(tercih edilen)/GSM

4. yalnızca WCDMA

5.yalnızca GSM

??

1 ve 2. Seçenekler fazla batarya harcar internet hızlanır veri harcama fazla olur, 3. Seçenek en makul olanıdır hocam

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.