Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bugun kapaklı kılıf aldım hocam akıllı kılıfmış elemanın söylediğine göre , kapağı kaldırınca ekran açılıyor kapatınca kapanıyor her kilit açmak için tuşa basmak zorunda kalmıyorum çalışma mantığını hala çözemedim ama hadi hayırlısı
  • drerdogan kullanıcısına yanıt
    Baktım didik didik ettim yok arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ben kapaklı kılıfa karşıyım, kılıf dediğin telefonu saklamayacak bilakis gösterecek bu yüzden kılıf tercihim hep şeffaf silikon olmuştur

• Arkadaşlar ben öyle xiaomi, zte, meizu, zubizu.. filan sevmem. Aldığım şey bilinen bişey olmalı. Yalnız bugün Xa ultra ile One Plus 3 karşılaştırmasını izledim Sony'ye hiç acımadı şerbetsiz, tokat manyağı yaptı, o nasıl hızdır arkadaş telefon resmen ışınlanıyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 22 Ağustos 2016; 17:07:20 >
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Programlar bellekte tutuluyorsa buda programdan programa ışınlanıyor

• arkadaşlar merhaba xperia m5 konusuna da yazdım sizce bu telefonu mu almalıyım yoksa xa mı oyun oynayan birisiyim ve facebook kullanmam önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler :)
  • Sony Xperia Xa Ultra
    Hocam bu bekleme ne oluyor çok fazla şarj yiyor? Nasıl önleriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip1mühendis

Sony Xperia Xa Ultra

Xa konusunda bu konuyla ilgili biraz bilgi paylaştık inceleyebilirsin, hatta bir çözüm bile bulduk ekran süresi arttırma ile alakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: garip1mühendis

Sony Xperia Xa Ultra

hocam ilk olarak şarj konusu çok kafanı sıkmasın daha düne kadar kafaya takan benım bile bugün telefonu kullanma sürem 24 saati geçti ve şarj %36.. zaten ilk 15 gün böyle olabiliyormuş sonradan rahatlıyormuş batarya ve şu ana kadar ki tecrübelerim de öyle her şarj etmemde süre artıyor..ilk olarak bekleme süresi sen hiçbir şey yapmazken ki telefonun askıdaki konumu..ayarlardan "diğer"e tıklayıp mobil ağlara girip tercih edilen ağ türünü ilk iki seçenek değil de 3. seçenek yaparsan daha uygun olur .. LTE olanla 4G ile alakalı ve çok deli sarj yiyor .. WCDMA ise 3G ile alakalı ve ilk ikisine göre daha az şarj yiyor..şahsen ben gün içinde evdeyken wifide takıldığım yalnızca GSM kullanıyorum ve mesajlaşmada telefonla konuşmada sıkıntı yaşamıyorum, ve inan bana şarja çok katkısı oluyor.. arka planda kendini senkronize eden programları kapat .. ayarlardan konumunu kapat.. gece yatarken stamina modlarını kullan.. parlaklığı telefon otomatik ayarlamasın bu sensörler hep şarj yiyor sen elinle ayarla .. genel itibari ile bu sorununu bunlar ile önleyebilirsin fakat telefonun özelliklerini kısmak telefonu Nokia 3310 a çevirmemize neden oluyor kullandığın telefonun farkı kalmıyor

• http://shiftdelete.net/android-7-0-nougat-yayinlandi-74643

Android 7 Nougat güncellemesi Nexus cihazlara dağıtılmaya başlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanazli

arkadaşlar merhaba xperia m5 konusuna da yazdım sizce bu telefonu mu almalıyım yoksa xa mı oyun oynayan birisiyim ve facebook kullanmam önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler :)

Kardeşim bende sürekli oyun oynuyorum online oynuyorum bide m5 te gayet iyi bi cihaz ama ben şahsen ultra alacağım sadece bunun rami tek kanal o sıkıntı olabilir ama onuda pek sanmıyorum bakacağız artık vainglory oynatsın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

quote:

arkadaşlar merhaba xperia m5 konusuna da yazdım sizce bu telefonu mu almalıyım yoksa xa mı oyun oynayan birisiyim ve facebook kullanmam önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler :)

Kardeşim bende sürekli oyun oynuyorum online oynuyorum bide m5 te gayet iyi bi cihaz ama ben şahsen ultra alacağım sadece bunun rami tek kanal o sıkıntı olabilir ama onuda pek sanmıyorum bakacağız artık vainglory oynatsın yeter

bugün media markttaki sony standındaki çalışan m5lerde kronik sorun olduğu ve tekno marketlere artık gelmediğini söylediği için m5 alamayacağım gibi gerçektende m5te kronik bir sorun mu var ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

quote:

bugün media markttaki sony standındaki çalışan m5lerde kronik sorun olduğu ve tekno marketlere artık gelmediğini söylediği için m5 alamayacağım gibi gerçektende m5te kronik bir sorun mu var ?

Evet ama ilk serilerinde var kapanıp şarja takılmadan açılmama sorunu maalesef ama dediğim gibi 1 2 seride var sadece mesela benim z min de anakartla ilgili bi sıkıntısı var sadece şarjdayken çalışıyor tel ısınınca kapanıyor falan çokta param olmadığı için xa ultra alcam

• Merhaba

Telefonu almayı düşünüyorum oldum olası sony kullanırım. Kafamda bazı sorular var ekranın çok büyük olması mesajlaşmada parmak acısı ağrısı yapıyor mu?
    Telefonla konuşurken ısınma yapıyor mu?
    Birde gittigidiyorda telefon 1380 küsür civarında ama teknosada 1599 lira ikiside sony eurosia garantili neden bu kadar fiyat farkı var ?

Bu telefona bu para verilip alınır mı yoksa üzerine biraz daha koyup sony ve sony haricinde herhangi bir telefon öneren olur mu?
  • beyler şu mobil veri devre dışı bildirimini nasıl kapatırız
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa Ultra

• quote:

Orijinalden alıntı: KendalŞAMVERDİ

Bende c5 ultra var 6-7 ay filan oldu alalı çok güzel bir telefon büyük ekran herzaman iyidirde bendede böyle birşey var sıkılıyorum borç bitince kaşınma oluyor hemen borç yapmam lazım.

• sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yaptım yalnızca GSM moduna aldım işe yaradı gibi gözüküyor. Teşekkürler.

• Arkadaşlar konu benim için önemli malum bende Xa var, Xa ultrada YouTube'dan şöyle 1 saate yakın video izlediğinde aşırı ısınma yada performans kaybı oluyor mu bir arkadaşım alacak ta bu sorunun cevabına göre alacak kullanıcılar yardımcı olursa seviniriz

• sahin1662 S kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor'da uygun fiyatlı bulunuyor hocam, ayrıca mağaza yorumlarına bakarak ürünlerin sorunlu mu sorunsuz mu iade koşulları nasıldır öğrenebilirsiniz cihaz çok ergonomik memnun olursun derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Arkadaşlar konu benim için önemli malum bende Xa var, Xa ultrada YouTube'dan şöyle 1 saate yakın video izlediğinde aşırı ısınma yada performans kaybı oluyor mu bir arkadaşım alacak ta bu sorunun cevabına göre alacak kullanıcılar yardımcı olursa seviniriz

Cevap verecek olan yok mu arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.