Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler beyaz kullanicilar ust cercevede sol ve sag koselerde ekranla birlesim yerinin cok hafif ustune beyaz isik sizmasi oluyo sizde de durum ayni mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece belli oluyor yalniz bu durum

• Arkadaslar birde su dokutim tuslarin titresimi nerden kapaniyor

• Bu sanal tuşlar nasıl gizleniyor ve renkleri nasıl değiştirliyor.

• Beyler grup durgunlasti gibi yav kamera tusunu nasil aktif edicez basiyorum mavi netleme cikiyi ama cekmiyor yardimci olabilicek var mi

• Sony ismine güvendik aldıkda bu kamera perfomansı olsun malzeme kalitesi olsun aralardan ışık sızmalar olsun sony bitmiş. Acelem olmasa a9 pro yu beklerdim

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Isik sizmasi sizdede mevcut mu

• quote:

Orijinalden alıntı: warkingtr61

Isik sizmasi sizdede mevcut mu

En üstte iki tarafta birmilim yukardaki nokta ışık görüyorum

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Aynisi bende de var kardesim genel sorun ozmn orda bi cikiklik var icerden ekran cerceveai orayi es gecmis rahatsiz ediyo gozu

• Ben ışık sızması göremedim benim telefonda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Ben ışık sızması göremedim benim telefonda...

zifiri karanlıkta ekranın sağ ve sol üst köşelerinin üstünde açılı bakarsan nokta ışık yansıması var biraz

• kaanazli K kullanıcısına yanıt
    Kardeş o telefon yüzünden aylarca uğraşıp para iadesi alabilmiş biri olarak söylüyorum aman sakın bulaşma. Benim telefon daha eve gidemeden kapanmıştı :) İlk serileri falan değil sadece o telefonun tüm serileri sorunlu benden söylemesi. Sonra başın ağrımasın.
  • Tavsiye ettiğiniz ekran koruyucu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Clough

Tavsiye ettiğiniz ekran koruyucu var mı?

Ben almadım daha ama sağlam bir şey almak lazım, gorilla yada dragon olsa stickeri olurdu crash testini görmek lazım cihazın

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian Clough

Tavsiye ettiğiniz ekran koruyucu var mı?

2 3 sayfa geride full cover bi tane paylaştım hatta sipariş verdim bekliyorum

• Geçen gün 4-5 dükkanda kılıf aradım daha telefonu bilen yok. Herkez marka model soruyor çok şık duruyor diye

• Arkadaşlar onlarca akıllı telefon kullandım Samsung'un Note 1 serisinden Note 4 serisi ne kadar tümünü kullandım en son geçen sene Asus Zenfone 2 nin en üst modeli olan 551ml modeli 4 gigabyte ram 32 cigabayt hafıza ve modelini kullandım daha sonra yeni bir telefon değişikliği düşündüğüm için not yediye niyetlenmiştim veya iPhone 7 Plus niyetlenmiş gel fazla da para vermeden Başka bir seçenek olabilir mi diye araştırdım Sony Xperia Xa Ultra modelini bir kızım elinde rastlantı sonucu gördüm tasarımına gerçekten bayıldım ve bir hafta içerisinde hemen gidip bir tane aldım Telefon estetik anlamda gerçekten cezbedici özellik ve kız olarak da fena sayılmaz aslında şarjı da bana göre çok üst olmasa da gayet yeterli şimdi yaklaşık üç haftalık uzun kullanım sonucu edindiğim tecrübeleri ve Asus Zenfone 2 ile arayüz farklılıklarını Özellikle belirtmek istiyorum Asus arayüz olarak gerçekten çok farklı ve kullanıcısına Çok yararlı özelliklere sahip en basitinden mesaj yazarken bile birçok farklı arayüz avantajı sunuyor tüm bunların haricinde Asus da birlikte gelen hazır yazılımlar kullanıcısına pek çok kolaylık sağlıyor Örneğin plastik çakmalı zil sesi ayarlayabiliyorsunuz bunu ekstra bir program yüklemeden yapabiliyorsunuz standart olarak görüşme ve ses kaydetme özelliği yüklü geliyor hızlı şarj cihazı içerisinden çıkıyor kullanıcısına pekçok detaylarda değişiklik yapabilme ayrıcalığı sunuyor Şu an aklıma gelmeyen pek çok avantaj sunuyor bunların pek çoğunu Sony'de göremedim �zellikle de en sinir olduğum durum ekran altındaki kontrol tuşlarının ekrandan bağımsız olarak kasanın altında olmaması Çünkü bazı programlarda çıkış işlemi için baya bir uğraşıyor ve sinir oluyorsunuz Tıpkı iPhone'da da bazen çıkışı bulmanın İnsanı sinir ettiği gibi Ben bu telefonu almadan birkaç hafta önce Asus Zenfone 3 serisini duyurdu ancak maalesef satışına Türkiye'de daha bir ay sonra başlanacak özellikle Asus'un Zenfone 3 serisi Zenfone 2 serisindeki eksikliklerin fazlasıyla tamamlanmış ve gerçekten çok ileri boyutlara gelmiş tecrübesinin eseri heleki Zenfone 3 Ultra ve Delix modelleri birçok rakibine ezici şekilde Zorlayacak gelişmelere sahip Üstelik fiyat olarak da gayet makul seviyelerde satışa çıkacak Zenfone 2 nin tasarımı kabul edeyim ki iyi değildi ama Zenfone 3 serisinin tasarımları gerçekten çok cezbedici Aslında mevzu sadece tasarımda değil detaylı özellikler dede çok büyük ilerleme kaydedilmiş durumda zannedersem ve kısmet olursa Zenfone 3 Ultra geçiş yapmak çok daha iyi olacak gibime geliyor şu an sabırsızlıkla Zenfone 3 Ultra modelini bekliyorum. Sony Xperia Ultra güzel bir telefon Hatta pek çok rakibinden daha güzel daha çekici ve daha hızlı ancak Asus kullanmış biri olarak Sony kullanmak Sony deki bu eksikliklerin daha rahat fark edilmesine sebep oluyor Sonuç olarak kısmet ve Nasip olursa Asus Zenfone 3 Ultra telefona geçiş yapacağım

• Arkadaşlar kusura bakmayın elle yazarak uğraşmayayım diye sesli mesaj yazdırdım Onda da malumunuz bazı cümleler sapıtıyor tekrar düzeltmek için uğraşmayacağım herhalde ufak hataları düzelterek okursunuz mesajı

• Beyler eminonunde zone diye bi yer var 5tlye on nymara seffaf slikon veriyo ordan alin 15tlyede bi jelatin aldim nano ama tahmin edebileceginiz uzere ekrani kaplamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Ben ışık sızması göremedim benim telefonda...

zifiri karanlıkta ekranın sağ ve sol üst köşelerinin üstünde açılı bakarsan nokta ışık yansıması var biraz

Böyle bir şey yapmam yahu hiç sorun değil olsa bile. Hiç bir rahatsızlık duymadım bugüne kadar ben. Ayrıntı incelersek her telefonda kusur çıkar bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.