Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sert.oguzhan.os

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Sıfırdan tam şarj yapayım dedim 3 saati bulacak herhalde demekki 4000 mah koysa bu cihaza 5 saatte tam şarj olacak. Hızlı şarj özelliği de yok heralde bu koyduğu bataryanın

dostum sen Xa ultra kullandığına emin misin , benim telefon bir buçuk saatte şarj oluyor..

O arkadaşın Sony hakkında 1 tane olumlu yorumunu göremezsiniz. Bi çok ana konuda da cihaz elindeymiş gibi konuşur... Sony arayüzüne sadeleşmesi gerekiyor demesinden zaten konuya ne kadar hakim olduğu belli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

Orijinalden alıntı: sert.oguzhan.os

quote:

Sıfırdan tam şarj yapayım dedim 3 saati bulacak herhalde demekki 4000 mah koysa bu cihaza 5 saatte tam şarj olacak. Hızlı şarj özelliği de yok heralde bu koyduğu bataryanın

dostum sen Xa ultra kullandığına emin misin , benim telefon bir buçuk saatte şarj oluyor..

O arkadaşın Sony hakkında 1 tane olumlu yorumunu göremezsiniz. Bi çok ana konuda da cihaz elindeymiş gibi konuşur... Sony arayüzüne sadeleşmesi gerekiyor demesinden zaten konuya ne kadar hakim olduğu belli...

Birader marka fanatikliği yapma ya gerek yok. Ne görüyorsak onu söylüyoruz. Yazılım basitleştirilmeli misal bildirim çubuğu bu kadar yayvan olmamalı, basit bir dosya yönetici olmalı. Çerçeve işçiliğide iyi yapılmalı. Telefonun elimde olduğuna dair alttaki fotolarda bonus olsun. Ben fanatiklik yapmam her konuda ne ise onu yazarım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa Ultra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Graphite Black denen rengi aldım ben de teknosadan 1599 liraya. Bildiğimiz gri bu beyler siyah değil. Htc One'dan sonra kamerası bana güzel geldi ama 21mpi görüp Z5-M5 kalitesi beklememek lazım. Ortalama bi kalite. Ön kamera rakipsiz kesinlikle.

Tasarımı şık, ekran harika, ses baya yüksek ama kulaklıkta Htc kadar iyi değil.

32gblık HTC telefonumda 8gb boş yer kalmıştı en son. XA Ultra'da 16gbtın 8gbı boş şimdiden. Hafıza kartı şart medya için. Class10 alın mutlaka.

Ben telefonda oyun oynamam şarj yeter diye düşünüyorum. İyi kameralı geniş ekranlı şık bi telefonum olsun istemiştim, beklentimi karşıladı, üzmedi. Sosyal medya, müzik, kamera amaçlı kullanıcıysanız sizi de üzmez.

Yazılıma gelince stock androide bir kaç uygulama yüklenmiş o kadar. Htc Sense arayüzünü arıyorum. Dosya yöneticisi yok, kamera yazılımı kötü sahiden. Sonradan yükleniyor diye bilmiş bilmiş konuşacak arkadaşlar şimdiden yutsunlar sözlerini, yediririm.

Özetle donanımı, tasarımı güzel bir cihaz. 1599 liraya Xiaomi, Meizu, Vivuzu almaktan iyidir her halukârda.

Şu an tek sıkıntım kılıf ve ekran koruyucu. Kılıf için Sony Center'a bakıcam. Öneriniz varsa alırım bi link.

• Kilit ekranındaki mikrofonu telefon kısayolu yapmak:
    https://teknolojisyen.com/marshmallow-kilit-ekranindaki-mikrofonu-devre-disi-birakma-319.html

Bu da Asus'un dosya yöneticisi, öneririm:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.filemanager

Ön kamerada ayna görüntüsü seçeneği yok şaka galiba. Ters çevirip kaydediyor. Ayarı yok değil mi beyler doğru görüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 29 Ağustos 2016; 21:24:52 >

• Ön kameradaki kasılma muhtemelen güncelleme ile çözülecektir. Herkeste var sanırım.
  • Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    https://m.aliexpress.com/item/32679419087.html?aff_click_id=3176cebd7fdd416aab6840246e5aad76-1471673779058-06407-UneMJZVf&aff_platform=ya

Ekran koruyucu için bir seçenek fullcover sağlıyormuş sipariş tahminen birkaç güne bende olur yorum yaparım

• Arkadaşlar müzik uygulamasından memnun olmayanlar jetaudio denesinler çok beğendim ben

• Animasyonu kestiği için öyle görünüyor ama sık yaşadığım bi durum olmadı benim şak diye açıyor sayfayı

Dosya yöneticisi çok işime yaradı en azından silmek istediğim şeyleri kalıcı olarak silme seçeneği var normal FK dosya yöneticisinde bu özellik paralı olan versiyonunda veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Graphite Black denen rengi aldım ben de teknosadan 1599 liraya. Bildiğimiz gri bu beyler siyah değil. Htc One'dan sonra kamerası bana güzel geldi ama 21mpi görüp Z5-M5 kalitesi beklememek lazım. Ortalama bi kalite. Ön kamera rakipsiz kesinlikle.

Tasarımı şık, ekran harika, ses baya yüksek ama kulaklıkta Htc kadar iyi değil.

32gblık HTC telefonumda 8gb boş yer kalmıştı en son. XA Ultra'da 16gbtın 8gbı boş şimdiden. Hafıza kartı şart medya için. Class10 alın mutlaka.

Ben telefonda oyun oynamam şarj yeter diye düşünüyorum. İyi kameralı geniş ekranlı şık bi telefonum olsun istemiştim, beklentimi karşıladı, üzmedi. Sosyal medya, müzik, kamera amaçlı kullanıcıysanız sizi de üzmez.

Yazılıma gelince stock androide bir kaç uygulama yüklenmiş o kadar. Htc Sense arayüzünü arıyorum. Dosya yöneticisi yok, kamera yazılımı kötü sahiden. Sonradan yükleniyor diye bilmiş bilmiş konuşacak arkadaşlar şimdiden yutsunlar sözlerini, yediririm.

Özetle donanımı, tasarımı güzel bir cihaz. 1599 liraya Xiaomi, Meizu, Vivuzu almaktan iyidir her halukârda.

Şu an tek sıkıntım kılıf ve ekran koruyucu. Kılıf için Sony Center'a bakıcam. Öneriniz varsa alırım bi link.

Dostum ekranın sağ ve sol üst köşelerinde kasa ile birleştiği yerlerde zifiri karanlıkta telefonu biraz oynatarak farklı açılarsan baktığında çok azda olsa ışık sızması varmı sende de?

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

https://m.aliexpress.com/item/32679419087.html?aff_click_id=3176cebd7fdd416aab6840246e5aad76-1471673779058-06407-UneMJZVf&aff_platform=ya

Ekran koruyucu için bir seçenek fullcover sağlıyormuş sipariş tahminen birkaç güne bende olur yorum yaparım

Tamamen kaplıyorsa ben de alayım. Ama paypal yok artık nasıl alıyorsun?

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Işık sızması ekranda yok. Tuşlarda var ki o da normal bence.

Kredi kartı

• quote:

Ekranda değil, ekranın üst köşelerinde bir iki milim yukarda çerçeve ile birleşme noktalarında minik nokta gibi

• Merhaba arkadaşlar sizin telefonunuzdada arka kapakta xperia yazan yer hafif kabarık mı?

• Hocam cihazı alalı 1 gün oldu ve 2. sarjını taktım gece yaklasık 0 dan 100 olması 6 saat sürdü.Böyle bir sacmalık ilk defa gördüm cıldırıcam cihaz sarj dolduramıyo yani 2700 mah batarya 5 6 saat sürmesi ilk defa boyle birşey gördüm.
  • Ya bu tuşları neden ekrana koyuyolar? Telefonun alt tarafında kocaman boşluk var ve orası boş boş duruyor hiç bir işe yaramıyor.

• quote:

quote:

Ekranda değil, ekranın üst köşelerinde bir iki milim yukarda çerçeve ile birleşme noktalarında minik nokta gibi

O kadar dikkat ettim göremedim.

• berden kullanıcısına yanıt
    Ben de nefret ediyorum ama en azından kasa gövde oranı en yüksek Sony bu telefon %76 ile. Eski telefonum Htc One %65 ama boşluklar tuş ve hoparlörlerle "dolu".

• arkada xperia yazan yerdebi bosluk varmi sizdede???

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.