Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihazda ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiftdelete incelemesi gelmiş.

https://youtu.be/iCL1i7k_tWQ

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    250 kere yazıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

bu cihazda ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz

4-4,5 saat çok rahat alırsın her şey açıkken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

bazı arkadaşlar gibi boşa post doldurmak yerine bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    hocam ben stamina modu ile cihazın iki günü rahat çıkardığını tecrübe ettim , normal bir kullanımda da ekran süresinin 6 saate kadar çıktığına kendi gözlerimle şahit oldum.. yalnızca cihaza biraz süre vermek gerekiyor , bir iki şarjdan sonra açılıyor farkı bariz hissediyorsun..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

bazı arkadaşlar gibi boşa post doldurmak yerine bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Boşa post dolduran sensin. Şöyle bir göz atsan defalarca aynı mevzuya cevap verildiğini görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 27 Ağustos 2016; 19:39:02 >

• Arkadaşlar cihazın hızını artırmak isteyenler geliştirici seçeneğini aktif edip, animasyon hızını 0,5'e düşürsün uygulama geçişleri şimşek hızına çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Arkadaşlar cihazın hızını artırmak isteyenler geliştirici seçeneğini aktif edip, animasyon hızını 0,5'e düşürsün uygulama geçişleri şimşek hızına çıkıyor

Nasıl yapıyoruz dostum ayrıntılı yazabilir misin?
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Telefon Hakkında-Derleme Numarası üzerine gelip ardı ardına 7 8 kere tıklıyorsunuz. Ekrana artık siz de bir geliştiricisiniz uyarısı düşecek. Sonra bir üst menüye gelince Telefon Hakkında menüsünün bir üstünde Geliştirici Seçenekleri çıkmış olacak. O menüye tıklayıp Pencere Animasyonu Ölçeği, Geçiş Animasyonu Ölçeği ve Animatör Süre Ölçeği seçeneklerine tek tek girip 0,5x seçiyorsunuz ve bingo telefonunuzun bariz hızlandığını göreceksiniz..

Not: Geliştirici Seçenekleri menüsü ile fazla uğraşmayın bilginiz yoksa cihazınızı sıkıntıya sokabilirsiniz bu önerdiğimin bi zararı olmadığını duyduğum için paylaştım. Deneyen olursa yorumları bekliyorum ben çok memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 28 Ağustos 2016; 18:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Shiftdelete incelemesi gelmiş.

https://youtu.be/iCL1i7k_tWQ

İzledim videoyu.. Yıl 2013 z1 almıştım halende kullanıyorum 16gb dahili hafıza var yıl 2016 olmuş bu telefonda da halen 16gb hafıza var. Yani çok mu pahalı 16gb hafıza ile 32gb hafıza arasındaki fark bundan kaçıyorlar.. 3 yıl geçmiş hafıza konusunda bir değişiklik yok. Ön kamera iyi ama arka bence kötü. Bende baktım sony centerda.. 1200tl olurudur bu telefonun

• Sony ye Samsung tan geçtim. Gördüğüm eksiler yazılım anlamında ne yazıkki yazılımın kullanımı zor daha basite indirgene bilmeli en azından kendi dosya yöneticisi olmalı ve lg deki gibi alttaki sanal tuşlar için her türlü ayarlar yapıla bilmeli.

Birde sony işçiliği tamamen Çinlilerin eline bırakmış en azından çerçeve tamamen çelik olmalıydı cihaz malum ağır eğer düşerse plastik kısım hacamat olur. Üstte sağ ve solda ölü piksel gibi nokta şeklinde ışık sızması hakikaten komik, sonynin çerçeve propleriminin hemen hemen her cihazın da olması sonynin çinlilere bu cihazları yaptırırken ve yaptırdıktan sonra denetleme test yaptırmadığını yani sıradan bir çinli firma gibi hareket ettiğini gösteriyor. Birisi sony e japon olduğunu hatırlatmalı

• Sıfırdan tam şarj yapayım dedim 3 saati bulacak herhalde demekki 4000 mah koysa bu cihaza 5 saatte tam şarj olacak. Hızlı şarj özelliği de yok heralde bu koyduğu bataryanın

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Sıfırdan tam şarj yapayım dedim 3 saati bulacak herhalde demekki 4000 mah koysa bu cihaza 5 saatte tam şarj olacak. Hızlı şarj özelliği de yok heralde bu koyduğu bataryanın

Aslında hemen sarj oluyor o kadar sürmüyor en fazla 1,5 saatte sarj oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Sıfırdan tam şarj yapayım dedim 3 saati bulacak herhalde demekki 4000 mah koysa bu cihaza 5 saatte tam şarj olacak. Hızlı şarj özelliği de yok heralde bu koyduğu bataryanın

dostum sen Xa ultra kullandığına emin misin , benim telefon bir buçuk saatte şarj oluyor..
  • Ekrana kırılmaz ekran koruyucu taktırıcamda netten baktığımda genelde ekrana küçük olduğu şikayetlerini gördüm yorumlarda. Ekrana tam oturan ekran koruyucuyu nerden aldınız buradan paylaşabilir misiniz veya pm de olur.
  • Arkadaşlar ön kamerada kasma oluyor herkeste var mı bu sorun? Ya bi de ön kamerada istediğim netliği yakalayamıyorum, gayet ayarlarını falan yapıyorum ama tam net değil. Ekran ayarlarından görüntü kalitesini en iyi yapmama rağmen.

• Cihazı 3 gün oluyor alalı siyah rengini aldım gayet şık.Bu ön kamera kasması maalesef bendede var büyük ihtimal herkeste bu sorun var güncelleme ile düzelir diye düsünüyorum.Cihaz 0'dan 100 sarjı 1.5 saat max. sürüyor.
  • Şarj oluş süresi gayet iyi bence. Bazen 2 saat sürebiliyor.

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    Daha hızlı işlem yapılıyor ancak sosyal medya uygulamalarında internet hızı yetmediği durumda sayfayı kaydırırken takılma hissi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 29 Ağustos 2016; 18:47:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.