Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani 1500mah bataryayı 1 saatte
    3000mah bataryayı 2 saatte doldurması lazım normal şartlarda. Telefon 2700mah yaklaşık 1,5 saat olması lazım. Tabii telefonu kullanmadığınızı varsayıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exiod kullanıcısına yanıt
    hocam bende satın aldım telefonu eşim kullanıyor 10 gündür şarj süresi maksimumum 1.5 saat sizin telefonda veyahut şarj aletinde bir problem olabilir
  • Hocam valla telefonda birşey oldugunu sanmıyorum sarj aletinde tamamen bence yaklaşık 6 saatte dolduruyor cihazı cünkü ve ilk defa böyle birşey gördüm.Aynısı bugünde oldu.Daha bir kaç günlük cihazıda servise vermek istemiyorum olacak iş degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exiod -- 31 Ağustos 2016; 11:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exiod

Hocam valla telefonda birşey oldugunu sanmıyorum sarj aletinde tamamen bence yaklaşık 6 saatte dolduruyor cihazı cünkü ve ilk defa böyle birşey gördüm.Aynısı bugünde oldu.Daha bir kaç günlük cihazıda servise vermek istemiyorum olacak iş degil.

Sizin cihazda ya da sarj aletinde sorun var. En fazla 1.5 saatte doluyor.
  • Youtube'da Xa ultra ile Note7 hız karşılaştırması videosuna bakın. Bir çok uygulamada Xa ultra daha çabuk açıyor programları. Biri 1500 tl , diğer, 3800 tl. Çok ilginç değil mi...
  • Hocam simdi baska sarj aleti ve kablo ile denedim sonuc değişmedi 1.5 saatte yaklasık %30 doluyor cihaz baska sarj aleti ilede.
  • Exiod kullanıcısına yanıt
    Bence zaman kaybetmeden doa kapsamında ya değişim yada para iadesi isteyin

• Şu ikiliyi aldım. İnşallah kılıf çok incedir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa Ultra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 31 Ağustos 2016; 19:06:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exiod

Hocam simdi baska sarj aleti ve kablo ile denedim sonuc değişmedi 1.5 saatte yaklasık %30 doluyor cihaz baska sarj aleti ilede.

Hemen servise gönderin telefon sorunlu maalesef...
  • Telefonla sosyal medya ve internet kullanımı çok keyifli sayfalar hızlı yükleniyor.Fiyatına göre bence alınabilir cihaz olmuş.Hatta sonynin yapmış olduğu f/p telefonu diyebiliriz.Keşke 32GB olsaydı tadından yenmezdi.
  • Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartından sıkıntı yaşamazsın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Hafıza kartından sıkıntı yaşamazsın bence

Aynen öyle, video ve fotoları hafıza kartına atın,hiç bir şekilde kapasite sorunu çekmezsiniz. Gerçi ben hafıza kartı olmadan kullanıyorum bana yetiyor.
  • Arkadaşlar bu cihazda android 6.0 sayesinde sd kartı dahili depolama alanı olarak kullanabiliyormuyuz?Çok önemli cevap verirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar *#*#7378423#*#* tuşlayıp arama yaparsanız telefonunuz ile ilgili çeşitli test menülerine ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Arkadaşlar *#*#7378423#*#* tuşlayıp arama yaparsanız telefonunuz ile ilgili çeşitli test menülerine ulaşabilirsiniz.

Aslında bu testler telefon hakkında bölümünde de var .Aynı şeyler sanırım...
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Hayır farklılar hocam. Mesela ölü piksel bulma var, Led ışık, hoparlör, jiroskop

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    bunların orjinalleri kaçtı hocam
  • Şu an en ucuz nereden alabilirim bu cihazı. İkinci el alıp denemek istiyorum ama milletin sattığı rakama sıfır alınıyor gg de yada n 11 gibi yerlerde. Millette satacağım diye beklesin dursun.
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Orijinal derken?

• Arkadaşlar lütfen biriniz cevap versin.Bu cihazda sd kartı dahili depolama alanı olarak ayarlayabiliyormuyuz?Çok önemli ona göre bende bu cihazı almak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.