Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır hocam yok şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sariertan kullanıcısına yanıt
    Hocam İnternette özellikle gittigidiyorda bulunuyor iyi fiyatlar tabii distribütör garantisi olmasına dikkat etmek lazım. Bence bu ay sonuna kadar bekleyin Sony IFA'da yeni XZ ve XCompact ürünlerini tanıttı bunlar biraz daha değer kaybedecektir onlar satışa girince. Zamanınız varsa bekleyin derim. Yalnız yeni ürünlerin tasarımları XA serisindeki tasarımın yanından geçememiş şahsımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 1 Eylül 2016; 19:22:47 >
  • Bundan daha şık Sony telefon yok ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Hocam İnternette özellikle gittigidiyorda bulunuyor iyi fiyatlar tabii distribütör garantisi olmasına dikkat etmek lazım. Bence bu ay sonuna kadar bekleyin Sony IFA'da yeni XZ ve XCompact ürünlerini tanıttı bunlar biraz daha değer kaybedecektir onlar satışa girince. Zamanınız varsa bekleyin derim. Yalnız yeni ürünlerin tasarımları XA serisindeki tasarımın yanından geçememiş şahsımca.

Aynen öyle...XZ nin tasarımını hiç beğenmedim. Şu anda Xa lar çok şık olarak iyi bir alternatif..
  • Selam arkadaşlar

Bu cihaz içib hdmi mhl kablo aldım ancak bu cihaz görüntü yansıtmadı tvye şarj oluyor ama görüntü yansıtmıyor. Problem nedir acaba böyle bir özelliği yokmu

• Bu ne rezilliktir. Bu telefonun nasıl. HDMI MHL desteği olmaz yuhhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Bu ne rezilliktir. Bu telefonun nasıl. HDMI MHL desteği olmaz yuhhhh

Miracast kullanmayı denedinmi kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

quote:

Tv mi değiştirelim

• Beyler kılıf ve hafıza kartı geldi.
    Kılıf çok ince ve oturuyor telefona.
    Kartda da algılama sorunu yok boş alan şu kadar.

Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa Ultra

• Şebeke sorunu yaşan var mıdır? Zaman zaman şebeke var gösteriyor ama telefon çekmiyor arayanlar ulaşamıyor vs.. hattım vodafone yeni nano sim aldım ama hala yapıyor aynı problemi aynı sorunu yaşayan var ise yazsın lütfen.
  • quote:

quote:

quote:

Tv mi değiştirelim

Ahahah tvdede miracast yoksa tabi kötü bi durumdasın maalesef ama bide şöyle bakmak lazım aldığın tel amiral gemi değil tabiki eksikleri olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: HcPsi

Şebeke sorunu yaşan var mıdır? Zaman zaman şebeke var gösteriyor ama telefon çekmiyor arayanlar ulaşamıyor vs.. hattım vodafone yeni nano sim aldım ama hala yapıyor aynı problemi aynı sorunu yaşayan var ise yazsın lütfen.

Lte yani 4g açıkken kopma olduğu önceden dile getirildi kardeşim 3g only de kullan simdilik gelen güncelleme ile düzelecektir

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Maalesef sorunu 3g kullanımda yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HcPsi

Maalesef sorunu 3g kullanımda yapıyor.

Hmm o konuda bişey diyemeceğim kardeşim hattıda değiştirmişsin ama Vodafone un genel sorunu hat kopması genelde oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tv mi değiştirelim

Ahahah tvdede miracast yoksa tabi kötü bi durumdasın maalesef ama bide şöyle bakmak lazım aldığın tel amiral gemi değil tabiki eksikleri olacak

Az para da vermedik bu cihaza. 202 gram cihaz yapıp birçok basit şeyi koymamakda sony ye mahsusmuş. Bir mhl bir wifeda ac standardı koymaktan imtina ediyor isen kusura bakma 1600Tl etiket koymayacaksın ederi en fazla 1000 Tldir. Aptallık edip en dandik cihazda olan mhl bundada vardır heralde dedik aldık birde mhl aldığım adamla papaz oldum verdiğin ürün bozuk diye

• Arkadaşlar merhaba g4 kullanıcısıydım bootloop sorunu nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Aklımdaki yeni cihaz bu g4 ile kıyaslama yaparsak artıları eksileri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean Reno

Arkadaşlar merhaba g4 kullanıcısıydım bootloop sorunu nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Aklımdaki yeni cihaz bu g4 ile kıyaslama yaparsak artıları eksileri nelerdir?

Ben de G4 faciasından ultraya geçtim. Gerçekten çok memnunum. tasarım , elde tutuş hissi, hızı, ve ekranı kesinlikle cezbediyor. Tavsiye ederim.

Hatta gidip tekno marketlere bir bak eline al incele ne demek istediğimi anlarsın. Aynı yerde G4-G5 i de eline bir al sonra ultrayı da bir eline al ve farkı kendin gör.
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Bugün bir dediğinizi deneyeceğim.Tek düşündüğüm şuan aslında 6.0 inç olmasından dolayı tanışabilirlik, elle kullanım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean Reno

Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Bugün bir dediğinizi deneyeceğim.Tek düşündüğüm şuan aslında 6.0 inç olmasından dolayı tanışabilirlik, elle kullanım :)

Boyutunu dert etme telefon gayet taşınabilir. Zaten kullanmaya başlarsan bir daha küçük ekran istemezsin çok keyifli kullanması.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tv mi değiştirelim

Az para da vermedik bu cihaza. 202 gram cihaz yapıp birçok basit şeyi koymamakda sony ye mahsusmuş. Bir mhl bir wifeda ac standardı koymaktan imtina ediyor isen kusura bakma 1600Tl etiket koymayacaksın ederi en fazla 1000 Tldir. Aptallık edip en dandik cihazda olan mhl bundada vardır heralde dedik aldık birde mhl aldığım adamla papaz oldum verdiğin ürün bozuk diye

S6 ve S7 seriside desteklemiyor onlarda mı çöp bak 3000tllik telefonlar. Ayrıca mhl mi kaldı miracast varken.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.