Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sariertan

Arkadaşlar telefonun ekranı çok kötü. Yani sadece cepte taşıma ile izler oluştu. Sürtünme izleri kılcal izler. Ekran koruyucu siparişi verdim tabi ama o gelene kadar 2-3 günde bunlar ile karşılaşmak can sıkıcı. Temperliyi yapıştırınca büyük olasılıkla tertemiz görünecek ama siz siz olun ekran koruyucu almadan cebinizde taşımayın. Ben arka tarafından korkarken önde de izler oluşması hakikaten can sıkıcı. Gorilla glas yok ve sony nin şu meşhur camı da yok sanırım bunda.

Dostum zaten bu kadar büyük ekranlı bir telefonu alırken mutlaka hemen koruyucu camı ya da filmi de taktırmak lazım. Kılıf da şart. Cihaz büyük her yere çarpıyor.

• En uyduruk markalar bile Gorilla Glass çözümünü uygularken, Sony neden bu işten kaçıyor anlamak güç. Ben alacak olsam, bu ekran kaplama işini yaptırmak istemezdim. Yıllardır Gorilla Glass olan telefonlar kullanıyorum ve hiç ekran koruyucu yaptırmadım ve hiç de bir çizik vakası ile karşılaşmadım. Bu yorumu okumak da hiç hoşuma gitmedi sadece cepte taşıma ile çiziliyorsa bu telefonun ekranı, küçük bir darbede ne sonuçlar çıkarabilir siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

En uyduruk markalar bile Gorilla Glass çözümünü uygularken, Sony neden bu işten kaçıyor anlamak güç. Ben alacak olsam, bu ekran kaplama işini yaptırmak istemezdim. Yıllardır Gorilla Glass olan telefonlar kullanıyorum ve hiç ekran koruyucu yaptırmadım ve hiç de bir çizik vakası ile karşılaşmadım. Bu yorumu okumak da hiç hoşuma gitmedi sadece cepte taşıma ile çiziliyorsa bu telefonun ekranı, küçük bir darbede ne sonuçlar çıkarabilir siz düşünün.

Benim sözde gorilla glass 3lü Lumia 630un ekranı ilk düşüşte (fazla yüksek değildi ama fayansa düştü) 2ye çatladı bence hiç güvenmeyin. Bu arada ben hala kararsızım bu telefon konusunda batarya düşündürüyor ve 6" ekran büyük gelir taşıyamam, düşürürüm korkusu var 5.5" cihazlara kayıyor aklım.

Bu arada 630un ekranını ucuza çin malı bir ekranla değiştirdim ondan sonra telefonun başına gelmeyen kalmadı ona rağmen daha çatlamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 6 Eylül 2016; 19:53:25 >

• Weezer kullanıcısına yanıt
    Sonyle alakası yok ama onun o satıcının ****ligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Hocam evkurdan aldim 1700 15 at taksitle

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orijinalden alıntı: yan cücel

Beyler herkese merhaba. Ben kardeşime bu telefonu almak istiyorum fakat aklıma takılan bikaç soru var.

Öncelikle telefonun günlük kullanimda şarjda oyun oynarken vs ısınma durumu nasıl acaba? Isınma gerçekten önemli bir konu kardeşim için. Bi de şarj durumu nasıl ne kadar gidiyor ortlama kullanımda?

Bu sorularıma cevap verebilirseniz çok memnun olurum.

Telefon ısınıyor oyun oynarken bir çok telefon gibi. Şarj da ortalama 4-4,5 saat alabilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: VESRAP

quote:

Orijinalden alynty: yan cücel

Beyler herkese merhaba. Ben karde?ime bu telefonu almak istiyorum fakat aklyma takylan bikaç soru var.

Öncelikle telefonun günlük kullanimda ?arjda oyun oynarken vs ysynma durumu nasyl acaba? Isynma gerçekten önemli bir konu karde?im için. Bi de ?arj durumu nasyl ne kadar gidiyor ortlama kullanymda?

Bu sorularyma cevap verebilirseniz çok memnun olurum.

Telefon ysynyyor oyun oynarken bir çok telefon gibi. ?arj da ortalama 4-4,5 saat alabilirsin.

Abi Xa Ultra için mi dedin 4-4.5 saat ekran süresini? Ben telefonu 3 gün önce aldym daha ortalama 1-2 saat ekran süresi veriyor ?aka gibi sorun bendekinde mi ya? Telefon harika ama batarya ölü 3 saat ekran süresi verse yeter bana günlük? Bu konuda muzdarip olanlar var my? Ona göre garantiye yollicam yada teknosadan iade isticem?

• Telefon bugün 4 saat beklemede %24 şarj yemiş internet açık falan hikaye bence çok fazla, hiçbirşey indirmediği halde???
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearTheLord

quote:

quote:

Beyler herkese merhaba. Ben karde?ime bu telefonu almak istiyorum fakat aklyma takylan bikaç soru var.

Öncelikle telefonun günlük kullanimda ?arjda oyun oynarken vs ysynma durumu nasyl acaba? Isynma gerçekten önemli bir konu karde?im için. Bi de ?arj durumu nasyl ne kadar gidiyor ortlama kullanymda?

Telefon ysynyyor oyun oynarken bir çok telefon gibi. ?arj da ortalama 4-4,5 saat alabilirsin.

Abi Xa Ultra için mi dedin 4-4.5 saat ekran süresini? Ben telefonu 3 gün önce aldym daha ortalama 1-2 saat ekran süresi veriyor ?aka gibi sorun bendekinde mi ya? Telefon harika ama batarya ölü 3 saat ekran süresi verse yeter bana günlük? Bu konuda muzdarip olanlar var my? Ona göre garantiye yollicam yada teknosadan iade isticem?

İlk sayfalarda paylaştık ekran görüntülerini. Ben çok rahat alıyorum 4 saati. Hatta bir ara 5 saati zorladım. 1 saat ise problem vardır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orijinalden alıntı: FearTheLord

quote:

quote:

İlk sayfalarda paylaştık ekran görüntülerini. Ben çok rahat alıyorum 4 saati. Hatta bir ara 5 saati zorladım. 1 saat ise problem vardır bence.

Abicim ekran görüntülerine bakacağım hatta sana günlük kullanımımı fotoğraflayıp atacağım yarın. Ekstra bir şeyler mi yapıyorsun? Bırak 4 saati, 3 saat alsam göbek atarım valla.

• Telefon şarjı içiyor ki bu ekranla ve overclock edilmiş işlemciyle normal. Bir gün yetiyor bana zaten her gece şarja takıyoruz.

Kavisli ekran koruyucu alan var mıdır?

• Adam 4 saat alıyorum demiş, ben neden 2 saati zorla alıyorum derdim o kardeşim. Bende 4 saat alayım, aynı telefon değil mi? Bu ekranla 2700 tabi kide zor. Powerbank öneriniz varmıdır?
  • Arkadaşlar aliexpress haricinde ekran koruyucu alabileceğim başka bir yer var mı?
  • arkadaşlar bir yakınıma samsung a7 (2016) veya xa ultra dan birini almayı düşünüyorum ne dersiniz?
  • EKRAN SÜRESİ
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: HcPsi

Şebeke sorunu yaşan var mıdır? Zaman zaman şebeke var gösteriyor ama telefon çekmiyor arayanlar ulaşamıyor vs.. hattım vodafone yeni nano sim aldım ama hala yapıyor aynı problemi aynı sorunu yaşayan var ise yazsın lütfen.

Bu sorunu yaşayanlar var ise bilgilendirme yapayım. Dün itibari ile hattımı Türk Telekom'a taşıdım ve 128k nano sim kart aldım. Sorun ortadan kalktı.
  • HcPsi H kullanıcısına yanıt
    Demekki suçlu Vodafone

• Arkadaşlar bayramdan sonra iki tane telefon alacağım.
    Telefonlardan birini xa ultra almayı düşünüyorum
    Diğerini de xa alayım diyorum.
    Sizce xa nın şarjı birgünü çıkartırmı ve kaç saat ekran süresi verir?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Bugün xa ultra'yı tekrardan inceleme fırsatım oldu. Gerçekten çok klas cihaz.

• Arkadaşlar cihazı bugün Ankarada media markttan aldım ama sessize alınca teli tel mesaj gelince vs titremiyor bu sorun sizdede varmı acaba

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Çağrılarda ayrıca titret seçeneği aktif mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.