Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu telefonda su geçirmeme özelliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 13 Eylül 2016; 8:34:48 >
  • Yorumlar için teşekkürler kanka cihazı pazar günü almıştım bayramdan hemen önce şişme denklanşör tuşunun hemen arkasına gelen arka kapaktaydı içeri doğru ittirip bastırınca çat diye bir oturdu sorun ortadan kalktı yani z serilerinde arka kapak conta ile yapıştırılıyordu bunda dişli yapmışlar neyseki
    Bide ekranı kaplayan jelatin bulmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Bu telefonda su geçirmeme özelliği yok.

Bahsettiğim Xperia P'de de yok buharın etkisi en fazla 5 dk sürer,t elefon kuruduktan sonra da eski haline döner.

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    İyi sevindim hocam, o kadar istedin hevesin kursağında kalsaydı üzülürdüm. Nasıl vainglory'de sıkıntı yaşadın mı bari yalnız şunu söyliyim, sen telefon şarjdayken oyun oynuyorum demiştim yanılmıyorsam, işte onu sık yaparsan batarya ölür ve şişer, asıl ozaman görürsün bombeyi uyarması benden

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

İyi sevindim hocam, o kadar istedin hevesin kursağında kalsaydı üzülürdüm. Nasıl vainglory'de sıkıntı yaşadın mı bari yalnız şunu söyliyim, sen telefon şarjdayken oyun oynuyorum demiştim yanılmıyorsam, işte onu sık yaparsan batarya ölür ve şişer, asıl ozaman görürsün bombeyi uyarması benden

Valla saolun hocam yaa şanssızlığım işte hallettim vainglory dede bi sıkıntı yaşaymıyır epey performanslı memnunum yani şuanlık oynamamaya özen gösteriyorum bakalım

• Teknosada bakma fırsatı buldum cihaz güzel ekranı vs olmuş bu tel.

• telefonun ekranı bozuk servise gösterdim ekran değişecek garanti dışı dediler sebebini sordum kullanıcı hatası diyor ama içerde suya dair bişery yok fiyat ise 550
  • ilcihangir İ kullanıcısına yanıt
    İyi de suya dair bişey değilse, darbe düşürme de yoksa niye kabul ettin ki

• Arkadaşlar bende xa ultra cihaz alacağım. Alıpta pişman olan var mı acaba? ve neden pişman oldunuz ? Evkurdan alıp ta pişman olan var mı bu cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilcihangir

telefonun ekranı bozuk servise gösterdim ekran değişecek garanti dışı dediler sebebini sordum kullanıcı hatası diyor ama içerde suya dair bişery yok fiyat ise 550

Kardeşim bi darbe ve sıvı teması vs yoksa katiyen kabul etme olmadı mahkemeye ver

• İnstagramda gezerken bazen yazılar kocaman oluyor. İnstagramın dil ayarını tekrar Türkçe yapınca düzeliyor.

Albüm uygulaması gerçekten çok kötü. Çıkış yaptığında klasör olarak kalmıyor. Fotoğrafın tarih bilgisini değiştirme yok. Klasörden klasöre taşınıyor o kadar.

Telefon harika her gören hayran kalıyor ama dediğim gibi yazılım konusunda eksik.

• Kamera uygulamasının ayarları yetersiz. Çekilen fotoğrafların kontrastını yükseltmek gerekiyor bana göre soluk çekiyor. Belki de ben doygun renkleri sevdiğimdendir.

Bir güncellemeyle harikulade olacak bir cihaz ben memnunum. Çevreme de öneririm aldırırım.

• kortyusuf01 K kullanıcısına yanıt
    Parmak izi okuyucu vs olmadan üst seviye cihaz deneyimini orta segmentte kullanmak istiyorsan kesinlikle doğru cihaz kardeşim zaten sony kullananlar bilir sony in yazılım deneyimini asla takılma olmayacağını ve Samsung vs gibi cihazlardan geçince muazzam bir fark yaşayacağını şimdiden hayırlı olsun

• Garip gelebilir ancak şöyle bir soru sormak istiyorum. C4 ya da Xa Ultra alacağım, aradaki 600 TL farka gerçekten değer mi? Oyun vs. nadir oynanacak o da genelde basit oyunlar. Kamera konusunda kağıt üzerinde yazdığı kadar devasa bir fark var mıdır? Şahsen Xa Ultra elime alıp incelediğimde kamera konusunda bir gariplik varmış gibi geliyor. Ön kamerada özellikle renkler sanki keskin değil, net değil gibi. Sony'de renkler doğaldır demeyin zaten Walkman serisinden beri Sony kullanan biriyim :)

Ayrıca ön kamerada herhangi bir yeri odaklamasam da sanki otomatik olarak arka plan bulanıklaştırma modu çalışıyor ve odaklaması uzun sürüyor gibi... Tabi bunlar teşhir cihazlar üzerinden edindiğim deneyimler. Hepsinden önemlisi şu ana kadar kendiliğinden kapanma, donma, takılma vs. durumu yaşayan hiç oldu mu? Çok severek, beğenerek aldığım Mediatek'li M5 faciasından sonra riske girmekten çekindiğim için kullananlardan detaylıca bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• vars61 V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim c4 ü bilmiyorum ama bundan önce z kullanıyordum ben performans konusunda hiç eksiklik yaşamadım hatta bi tık üstte diyebilirim kamera geç odaklıyor biraz doğru ama bikaç güncelleme ile düzelir herhangi bi donma kasma aniden kapanma reset atma vs de yok

• Arkadaşlar geçen de belirttiğim gibi xa ultra telefonum elime ulaştı. Ancak bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.
    1.sorum şu: mesajlasirken her ust tarafta ingilizce kelimeler cikiyor. Turkcesine ceviremedim nasil yaparim?
    2.sorum da şu: telefonu ilk aldigimda 200 kusur mgb lık bir guncelleme yapmami istedi. Yaptiktan sonra telefonu sifirlayip mi kullanayim yoksa direk guncelleme yapildiktan sonra kullanmaya devam MI edeyim?
    3.sorum ise ön kamera fotoğrafları oldugu gibi çekmiyor. yani ters çekiyor. Onu düzeltebileceğim bir program varsa söyler misiniz ?
  • Arkadaşlar ön kamera sizlerde de yavaş mı? Yani odaklanması ve hareketleri aktarı mı bariz yavaş özellikle gariptir ama ışıklı ortamlarda? Sonuçta selfie odaklı bir kamera ama rahatsız ediyor beni. Ancak snap kullanırken aynı yavaşlık ve odaklanma sorunu yaşamıyorum. En azından rahatsız etmiyor beni fazla. Sanırım yazılım kaynaklı bir problem ve güncelleme ile geçer. Yada ben çok fazla beklenti içindeyim ön kameradan

• Şu kameraları sağlam bir yazılım ile düzeltseler fiyatıyla bulunduğu segmentte rakipsiz olur...
  • Arkadaşlar bu cihaz için ekran koruyucu ve iyi bir kılıf nereden bulabilirim? Ekran koruyucu olmadan pek kullanmak istemiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz.

• Arkadaşlar dahili hafizadaki programları micro SD karta nasıl yüklüyoruz, yada yukleyebiliyor muyuz? Lütfen yardım edin?!

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.