Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sony xa ultra - note 4 - samsung a5 - samsung s4 arasinda hangisini secmek mantikli olur. Genel maksatli hem sosyal medya hemde oyun amacli kullanilacak. Goruntulu gorusme olmasi sart sony lerde var mi bilmiyorum. Butce max 1500 tl tavsiyenizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahadayıyasor42 kullanıcısına yanıt
    En bilmen gereken Sony'de program veya uygulama olmadan görüntülü görüşme yok.

• HcPsi H kullanıcısına yanıt
    Vodafone olanlar ne yapabilir peki hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Çağrılarda ayrıca titret seçeneği aktif mi ?

Arama gelince titriyor ama mesajda titremiyor maalesef

• Tamam çözdüm stamina modunda telefon arama titreşimi hariç hepsini kapatıyor bende sürekli stamina kullandığımdan sorun var sandım

• Arkadaslar cihazı dün evkur dan aldım, açıkçası cihazın genel performansı (hız,pil v.s) iyi sayılır. Ancak büyük bir sorun var malesef, ve burada bazı arkadaşlar bundan bahsetmiş. Ben vodafone kullanicisiyim, aramalarimda ne yazıkki ses ve bağlantı sorunu yaşıyorum, arama esnasında karşı tarafın sesini duyamiyorum, karşı taraf benim sesimi duyduğunu söylüyor, ayarlarla mı yoksa farklı bir sebebi mi var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, ayrıca mobil seçeneklerden hangisini kullanmaliyim? Lte mi yoksa diğer seçenekler mi? Allah rızası için yardımcı olun lütfen...

• coolmax-man C kullanıcısına yanıt
    Ses problemi Vodafone ile alakalı değildir ancak internet çekmemesi oluyor. Bende mesela 3g'de sorun lte iyi ama lte de şarj yiyor bunu bayramdan sonra çözücem Vodafone'u arayarak

• arkadaşlar vodafone da telefon görüşmesi sıkıntısı yaşayan var mı? valalhi deli olacağım, diğer özelliklleri isterse süper olsun, telefon görüşmesi yapamayacaksam ne işe yarayacak ki bu telefon. bu olaydan sonra telefonu almak isteyenlere tavsiye etmiyorum doğrusu. bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlardan acil yardım istiyorum mümkünse...
  • coolmax-man C kullanıcısına yanıt
    LTE/WCDMA seçeneğindeyken daha az kopma sorunu yaşamıştım. Vodafone hat kullanıcıların çoğunda bu sorun oluyor.Yalnız telefon görüşmesinde kesilme , konuşulanı anlamama vb hatayla karşılaşmadım.Yaşadığınız ilin kapsama alanı ile ilgili olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 10 Eylül 2016; 21:22:34 >
  • bugün banyoya girerken telefonu çamaşır makinasının üstüne koydum. Arada perde olduğu için su sıçramadı fakat birkaç saat sonra dokunmatik kafasına göre uygulamalar açmaya başladı ben dokunmadan uygulamaları seçiyor silmrk ister misiniz seçeneği falan çıkıyor. face den çıkığ mobil veriye geçiyor üst taraftan sürekli yeni uygulama aktifliği seçeneği geliyor.
    bunlar olurken birden görüntü de karardı ve renkler grileşti telefon yukardan ağaıya 3 e bölünmüş gibi üç uzun çizgi oluştu. ne önerrisiniz ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar ekranı tam kaplayan jelatin varmı tr de yaa varsa bi link atın idarelik kapamayanlardan çektirdim el mecbur ama gıcık oluyorum yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ilcihangir

bugün banyoya girerken telefonu çamaşır makinasının üstüne koydum. Arada perde olduğu için su sıçramadı fakat birkaç saat sonra dokunmatik kafasına göre uygulamalar açmaya başladı ben dokunmadan uygulamaları seçiyor silmrk ister misiniz seçeneği falan çıkıyor. face den çıkığ mobil veriye geçiyor üst taraftan sürekli yeni uygulama aktifliği seçeneği geliyor.
    bunlar olurken birden görüntü de karardı ve renkler grileşti telefon yukardan ağaıya 3 e bölünmüş gibi üç uzun çizgi oluştu. ne önerrisiniz ne yapmalıyım?

Telefona su sıçramamış olabilir ama buhar diye bir gerçek var üstüne su döksen bozulmayacak telefona buharlaçok rahat su girebiliyor...

• ahadayıyasor42 kullanıcısına yanıt
    Note 4 veya a5 şık telefon.
  • o zaman ekran kartı ya da ana kart yandı ama telefon çalışıyor
  • Telefonun çerçeveleri arasından ışık sızmaları olduğuna göre ne yazıkki bu telefon en ufak bir sıvı buhar temasına dayanmaz. Bence pirinç dolu şişeye akşamdab bırakın. 10 saat kalsın içinde

• Arkadaşlar telefonun arka sol alt köşesinde hafif Bi bombeleşme var media Marks'tan kendim aldım kurusunu ben açtım fabrikasyon yani aynı hata sizede varmı yada değişirlermi acaba Bi kontrol edin kasanızı

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Pil tarafında mı şişme var. Ne zaman aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Arkadaşlar telefonun arka sol alt köşesinde hafif Bi bombeleşme var media Marks'tan kendim aldım kurusunu ben açtım fabrikasyon yani aynı hata sizede varmı yada değişirlermi acaba Bi kontrol edin kasanızı

Ben kontrol ettim herhangi bir şişme yok benim cihazda.
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    Hocam dalga mı geçiyosunuz 3. senesini devirmiş olan Xperia P cihazımı her banyoda aynı şekilde koyup müzik dinlerdim şuan hala taş gibi,kardeşim kullanıyor.

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Elimle yokladığımda arka kapağa daha çok temas eden bölge var sadece bombelik yok.Alt taraflar kapağa daha çok temas ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.