Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ısınmayan telefon yok maalesef. Ultrada da sağ üst köşede işlemci. Her telefon farklı yerlerinden daha çok ısınıyor.
  • Sony'nin premium cihazı Z5 bile ısınıyor malesef, aşırı ateş gibi olmuyorsa pek dert edilmemeli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibari ile gittigidiyordan xa ultra sipariş etmiş bulunmaktayım , varsa bir hayırlı olsununuzu alırım
  • sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ne renk aldın

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam darısı tüm isteyenlere , bütün renklerini elime alıp inceleme fırsatım oldu fakat beyazın çok ayrı bir albenisi vardı dayanamadım beyazını aldım
    Sony'yi Sony yapan renk doğru tercih

• S.a. kimse batarya konusunda net bisey demiyor. Cihazi almayi dusunuyorum ama hic bi fikrim yok iyimidir kötü müdür?

• Sonunda siyah xa ultrayı aldım.

• haciozdas H kullanıcısına yanıt
    As bende aklimdaki tek soru o kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Sonunda siyah xa ultrayı aldım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.sarji nasil bi ekran görüntüsü atar misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgo88

Ben siyah aldım eşim yeşil.
    Ekran görüntüsünü de gönderiyorum. Akşam yatmadan unutmazsam bir daha çekerim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa Ultra

S.a. sarjiniz ne durumda kac saati gördünüz? Bi iki ekran görüntüsü atar misiiniz?

Hayırlı olsun telefonu alır almaz tüm güncellemeleri yükleyip fabrika ayarlarına döndürün uygulamalarınızı ondan sonra kurup bir pil bilgisi bize yollarsanız çok iyi olur

• Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Alanlara hayırlı olsun :) bende demin teknosada inceledim cihazı gerçekten güzel beğendim yani premium bi tutuş hissi var z den daha iyi oturuyor ele arkası plastik olmasına rağmen hiç plastikmiş havası vermiyor sonuç olarak beğendim ayın başında alcam anca sabırsızlıkla bekliyorum beyaz rengini inceleme şansım oldu lime gold almayı düşünüyorum bakalım

• Bu arada faydalı bi bilgi paylaşayım ayda bir telefonu şarj sıfıra inip kapanana kadar kullanıp cihazı kapalı şekilde full şarj edin pil optimizasyonu için iyi bir uygulamadır, birçoğunuz biliyorsunuzdur ama belki bilmeyen olur diye..

• Bi güzel bilgi daha;Apteligent'in yaptığı araştırmaya göre Android'in en kararlı ve stabil cihazları Sony Xperia modelleri olmuş!

• Xa ultra alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim biz de. Ben de ilk defa sony marka telefon aldım. Ama gerçekten fiyatının üstünde bir tasarım ve tutuş hissi var. Hızı da bana yetiyor, pili de...Stamina modsuz tam gün dayanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciozdas

S.a. kimse batarya konusunda net bisey demiyor. Cihazi almayi dusunuyorum ama hic bi fikrim yok iyimidir kötü müdür?

En az 100 kere yazıldı. . Gına geldi be.

• haciozdas H kullanıcısına yanıt
    Eski sim kartım uymadı nano sime geçirdim sabaha açılacakmış ancak yarın akşama doğru bilgi verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Orijinalden alıntı: haciozdas

S.a. kimse batarya konusunda net bisey demiyor. Cihazi almayi dusunuyorum ama hic bi fikrim yok iyimidir kötü müdür?

En az 100 kere yazıldı. . Gına geldi be.

Bn konuyu bastan sona okudum. 100 defanin icinde adam akilli bi sarj ekran görüntüsü yok. Kimse net olarak demio şu kadar gider diye... Yada cihaz benim hoşuma gitti işime gelmiyor sarj konusundaki olumsuzluklari :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.