Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ComingWind

quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Kamera performansı güzel olsa g4 ten geçerim buna.

Valla ben dün teknosada G5 ile Xa Ultrayı inceledim, iki kamerayı da denedim, foto çektim ve ikisinde de büyüttüm flulaşma ikisinde de aynıydı. Gece çekimini bilemem, iç mekanda bi fark göremedim hatta Xa modelinde bile bi farklılık yoktu, odaklanması da gayet hızlı

Lg den iki telefonum da bootlooptan serviste. İsterse kamerası xa ultranın daha kötü olsun her türlü Xa ultra daha iyidir buna eminim...
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Mortal kombat x yükledim oyun sorunsuz açılmakta herhangi bir takılma yok ısınıyor telefon ama dert edecek kadar değil daha önce asphalt8 ve vainglory deki kadar ısınmakta 15dk da %5-6 arası şarj harcadı

Edit : genel olarak şarj konusunda okadarda kötü değil arkadaşlar günü kurtarır ekran süresi olarak dün 4 saati aştı arkadaşların söylediği oyunlarıda oynadım gün içerisinde internet vs full parlaklık ve 4g wifi sürekli acıktı ısınma problemi çok yaşatmıyor elbette ısınıyor ama rahatsız etmiyor aynı zamanda z5 compact kullanıcısı olarak bu cihazın daha az ısındığını söyleyebilirim

Edit 2 : Bu telefonu g5 yada ne bileyim samsung s7 ile kıyaslamak doğru olmayacaktır bence sonuçta orta segment bir telefon.Kamera performansı açısından sadece selfie kameralarını kıyas edebiliriz. :) sony kamera olarak kaliteli ekipman kullanıyor olsada yazılım sayesinde diğerlerinden hep bir adım geride kalmayı başarıyor.

Sözün özü bu fiyata biraz pahalı olsada sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4-lif -- 14 Ağustos 2016; 17:01:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefon değil bildiğin fırıncı küreği.

• Yoğun kullanıcılar için çok iyi bir alternatif. Huawei bu sene çok başarılı işler çıkardı, ama tasarım olarak şahsım adına Xa Ultra. Ben yoğun kullanıcı olmadığım, 16 saat uyanıklığımda 12 saatimi telefonda geçirmediğim için tasarıma daha önem veriyorum açıkçası.

• 4-lif 4 kullanıcısına yanıt
    Sony mobil lens piyasasına hükmediyor ancak kendine yazılımla destek sunmuyor. Sanki lens sattığı telefonlarla anlaşma yapmış gibi hep bir adım geriden geliyor. Sanki satış sözleşmesinde sattığı lenslerden daha iyisini kendisinin kullanmaması yönünde bi madde var

• Arkadaslar belki alacak arkadaslara fikir olur. Bir arkadasimla ben telefon ariyorduk boyutu buyuk bisey olmaliydi. Ben huawei p8 max aldim o da xa ultra aldi. Ben cok yogun internet kullaniminda 5 tane civari arama ile dahi 10 saat ustu ekran suresi elde edebiliyorum. Tabi bunda sadece 4360 mah lik batarya degil arayuzunde katkisi var, iphone dan sonraki en stabil arayuzden birisi zaten emotion ui. Arkadasimda 2.5 saat gormus ekran suresinde xa ultra modelinde. Benim telefonumun ekrani 6.8 inc yani bu ultra modelinden bile 0,8 inc daha buyuk buna ragmen aldigim pil suresi muazzam birsey. Bu fiyata piyasada boyle baska bir telefon yok magnezyum alasimli kasa ve 64gb dahili hafiza saymiyorum bile. Ben cihazimi sifir olarak 1400 kusur gibi bir fiyata gittigidiyor dan maal ettim. Aklinizda bulunsun

• Huawei P8 Max telefon değil Ipad XA Ultra ile tasarimi kamerasi hic bir konuda kiyaslanacak bir ürün degil

• Arkadaslar sebeke cekim gücü ses kalitesi konusma sırasında nasıl.Mobil veri ile internet bağlantısında kaç saat ekran süresi aliyor.(3G modunda).Sadece wifi ile web sırasında kac saat ekran suresi alıyor kullanan arkadaşlar ekran süresini resnini yollayabilirlerse seviniriz.Web surfde reklamli sitelerde gezerken diger sitelere göre %15 20 daha fazla pil harcar bilginize.Birde sebeke full çekerken ki ekran süresi sebeke 2 veya 3 kadene cekerkenki hale göre cok cabuk harcar pili.

• Önceki postlarda bilgi vermiştik ekran süresiyle alakalı olarak 3g de denemedim ama lte+wifi+gps açık full parlaklıkta 4saati geçti dün günün büyük kısmı nette gezindim video falan izledim birazda oyun oynadım.

Telefonda görüşmede sıkıntı yok çekimi z5 compacta göre bi tık daha iyi geldi gibi bana

Z5compactta karşı tarafa sesimin az gitmesi sorununu yaşamadım daha bunda

• Telefonda wifi ac yokmuş hızda bi sıkıntı yaşarmıyız acaba

• 4-lif 4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 4 saat 2700 Mah 6.inch bir tel icin gayet yeterli kaldı ki gps te açık diyorsunuz hemde.Esasinda bu tel Türkiye'de keşke İngilteredeki 1290 TL fiyatla çıksaydi yikar geçerdi ortalığı gerçi ülkemizde vergiler malum.1800 TL hala Note 4 Samsung Turkiye garantili note 4 de var bende 4:4.15 vibi süreler aliyor kaldı ki bu cpu nite 4den hizli bence akıyor cihaz.Tek korkum daha once mtk cpu kullanmadigim için uygulamalarda kronik uyumsuzluk sorunları yasatmasin yeter cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Arkadaslar belki alacak arkadaslara fikir olur. Bir arkadasimla ben telefon ariyorduk boyutu buyuk bisey olmaliydi. Ben huawei p8 max aldim o da xa ultra aldi. Ben cok yogun internet kullaniminda 5 tane civari arama ile dahi 10 saat ustu ekran suresi elde edebiliyorum. Tabi bunda sadece 4360 mah lik batarya degil arayuzunde katkisi var, iphone dan sonraki en stabil arayuzden birisi zaten emotion ui. Arkadasimda 2.5 saat gormus ekran suresinde xa ultra modelinde. Benim telefonumun ekrani 6.8 inc yani bu ultra modelinden bile 0,8 inc daha buyuk buna ragmen aldigim pil suresi muazzam birsey. Bu fiyata piyasada boyle baska bir telefon yok magnezyum alasimli kasa ve 64gb dahili hafiza saymiyorum bile. Ben cihazimi sifir olarak 1400 kusur gibi bir fiyata gittigidiyor dan maal ettim. Aklinizda bulunsun

Ben de özellikle Asus ZENFONE 3 Ultra'yı. Bekliyorum. Gelince eğer boyutunu çok absürt bulmazsam belki Xa Ultradan ona geçiş yapabilirim ama XA Ultra da çok ilgi çekiyor mekanlara gittiğimde herkes çaktırmadan telefona bakıyor. Bence çok şık Xa Ultra.

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Valla wifi ac ne demek bilmiyorumda wifi de sıkıntı yaşamadım daha :)

• Sonunda ben de beyaz olanını aldım. Güncellemeleri yapıyorum şu an. Deneyimleri sonra yazacağım.
  • oguzhan73 O kullanıcısına yanıt
    En fazla 2 ay sonra düşer o fiyatlara zaten

• VESRAP kullanıcısına yanıt
    Vaay hayırlı olsun hocam. Nerden kaça aldın? Bide bişey merak ediyorum ya bu 6" telefonları nasıl taşıyorsunuz çünkü alırsam ilk büyük ekran cihazım olacak ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 14 Ağustos 2016; 23:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-lif

Mortal kombat x yükledim oyun sorunsuz açılmakta herhangi bir takılma yok ısınıyor telefon ama dert edecek kadar değil daha önce asphalt8 ve vainglory deki kadar ısınmakta 15dk da %5-6 arası şarj harcadı

Edit : genel olarak şarj konusunda okadarda kötü değil arkadaşlar günü kurtarır ekran süresi olarak dün 4 saati aştı arkadaşların söylediği oyunlarıda oynadım gün içerisinde internet vs full parlaklık ve 4g wifi sürekli acıktı ısınma problemi çok yaşatmıyor elbette ısınıyor ama rahatsız etmiyor aynı zamanda z5 compact kullanıcısı olarak bu cihazın daha az ısındığını söyleyebilirim

Edit 2 : Bu telefonu g5 yada ne bileyim samsung s7 ile kıyaslamak doğru olmayacaktır bence sonuçta orta segment bir telefon.Kamera performansı açısından sadece selfie kameralarını kıyas edebiliriz. :) sony kamera olarak kaliteli ekipman kullanıyor olsada yazılım sayesinde diğerlerinden hep bir adım geride kalmayı başarıyor.

Sözün özü bu fiyata biraz pahalı olsada sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum.

Tecrubeleriniz icin tesekkurler. Yalnız pil konusunda olumsuz yorumlar duydum netten bir de arka kameranin diyafram araligi 2.4müş, fazla bir deger gece performansı icin ancak orta segmentte mantikli bir telefon.

Tekrardan sagolun hocam. Detayli inceleyip karar verecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4-lif

Valla wifi ac ne demek bilmiyorumda wifi de sıkıntı yaşamadım daha :)

Ahaha sıkıntı yoksa bişey diyemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Vaay hayırlı olsun hocam. Nerden kaça aldın? Bide bişey merak ediyorum ya bu 6" telefonları nasıl taşıyorsunuz çünkü alırsam ilk büyük ekran cihazım olacak ta

Teşekkür ederim. Bizim buradan mediamarkttan aldım. 1599 tl. İnternette daha ucuz ama ben beklemek istemedim hemen alayım dedim izin günümde kuracalarım diye :D 6inç ama tasarımdan dolayı çok büyük gibi değil. ele güzel oturuyor.
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Anladım şöyle sağlam bi analiz bekliyoruz senden, ekran süresi resmini de paylaşırsan seviniriz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.