Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj konusunda çok başarılı olmayabilir ama bataryasına oranla bence güzel performans veriyor. Ekran açık kalma süresi elbette önemli fakat herşeyi oraya bağlamamak gerek bence. Şarjı şuan %80 ve 1saate yakın bir ekran açık kalma süresi var buda ortalama %100 4-5 saatlik bir ekran açıklığı demek. Değişiyor yaptığınız işleme göre. En azından bekleme modunda çok şarj yemiyor. Piyasada neredeyse problemi olmayan akıllı telefon yok gibi bişey. Elbette insanlar iyi araştırmalı çünkü ciddi paralar veriyoruz. Ekran büyük olsun diyenler için güzel ve şık bir alternatif kamera için alacaklar bu fiyat bir telefon için güzel bir performans veriyor.Bir powerbank yardımıyla batarya problemini de çözebilirsiniz. Akıllı telefon hayatımıza girdiğinden beri powerbank bir parçamız oldu zaten :)

Lenovo olayı çözdü diyolla güç tasarrufunda 8gün gidiyor şarjı telefon 3310a dönüyor :)

Burda amacım telefonu övmek değil elbette hatta performanslı bişey alacaklar için bu fiyat aralığında alternatifler mevcut ama 6inch ekranlı hemde kibar bir telefon istiyorsanız elinizde alternatif kalmıyor diyebilirim.

Heleki birde ekrana film yaptırmadan üstelik birde kılıfsız kullanınca insan çok zengin hissediyor Bee :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4-lif -- 13 Ağustos 2016; 2:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4-lif

Şarj konusunda çok başarılı olmayabilir ama bataryasına oranla bence güzel performans veriyor. Ekran açık kalma süresi elbette önemli fakat herşeyi oraya bağlamamak gerek bence. Şarjı şuan %80 ve 1saate yakın bir ekran açık kalma süresi var buda ortalama %100 4-5 saatlik bir ekran açıklığı demek. Değişiyor yaptığınız işleme göre. En azından bekleme modunda çok şarj yemiyor. Piyasada neredeyse problemi olmayan akıllı telefon yok gibi bişey. Elbette insanlar iyi araştırmalı çünkü ciddi paralar veriyoruz. Ekran büyük olsun diyenler için güzel ve şık bir alternatif kamera için alacaklar bu fiyat bir telefon için güzel bir performans veriyor.Bir powerbank yardımıyla batarya problemini de çözebilirsiniz. Akıllı telefon hayatımıza girdiğinden beri powerbank bir parçamız oldu zaten :)

Lenovo olayı çözdü diyolla güç tasarrufunda 8gün gidiyor şarjı telefon 3310a dönüyor :)

Burda amacım telefonu övmek değil elbette hatta performanslı bişey alacaklar için bu fiyat aralığında alternatifler mevcut ama 6inch ekranlı hemde kibar bir telefon istiyorsanız elinizde alternatif kalmıyor diyebilirim.

Heleki birde ekrana film yaptırmadan üstelik birde kılıfsız kullanınca insan çok zengin hissediyor Bee :)

Performans konusunda nasıl buldunuz hocam stabilitesi akıcılığı ne durumda ısınma durumu varmı

• Akıcılık konusunda problemi yok oyun performansına bakmadım açıkçası ama sabah ilk iş denerim sizler için.ısınma sorunu yaşamadım hiç tabi zorlayınca belli olacak :) şarjdayken kurcalamak başladığınızda ısınıyor her telefon gibi

içinde SwiftKey klavyeyle geliyor kapatamadım otomatik kelime düzeltmeyi o canımı sıktı tek :)

• 4-lif 4 kullanıcısına yanıt
    Şarjdayken telefonu asla kurcalamamak gibi katı bir kuralım var. Bu sayede arkadaşlarımın 1 senede kötüleşen batarya performanslarına göre benim batarya performansım en fazla %20 geriledi. Hele hele şarjdayken internete bağlanmak oyum oynamak bataryanın 1 numaralı düşmanı. Şarjdayken sadece arama gelirse çıkarır konuşur tekrar takarım başka dokunmam

• quote:

Akıcılık konusunda problemi yok oyun performansına bakmadım açıklasın ama sabah ilk iş denerim sizler için.ısınma sorunu yaşamadım hiç tabi zorlayınca belli olacak :) şarjdayken kurcalamak başladığınızda ısınıyor her telefon gibi

içinde SwiftKey klavyeyle geliyor kapatamadım otomatik kelime düzeltmeyi o canımı sıktı tek :)

Klavyede yazarken soldaki 3 çizgiyi çekiyoruz sağa doğru orada SwiftKey şu kadar kelimeden kurtardı yazıyor orayı açıp diller kısmını açıyoruz. İngilizceden Türkçeye alıyoruz ve quverty ayarliyoruz ben memnunum bu klavyeden istediğiniz gibi konumlandırma seçenekleri de yan sekme ayarlarda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .olivia. -- 13 Ağustos 2016; 7:52:45 >
  • quote:

Akıcılık konusunda problemi yok oyun performansına bakmadım açıkçası ama sabah ilk iş denerim sizler için.ısınma sorunu yaşamadım hiç tabi zorlayınca belli olacak :) şarjdayken kurcalamak başladığınızda ısınıyor her telefon gibi

Hocam dediğim gibi ben z kullanıyorum normalde z şuan anakart arızası verdi yapılmıyor vainglory adında bi oyun oynuyorum acaba telefonun oyun performansını deneseniz mümkünse bu oyunla ama bu oyunu bilmiyorsanız asphalt 8 le vs bilgi verseniz normalde amiral gemisi altını almam ama şu sıra maddi durum yok e öğrenciyiz

• Öğrenciye canımız feda en kısa sürede deniyorum

• quote:

Öğrenciye canımız feda en kısa sürede deniyorum

teşekkürler hocam sabırsızlıkla bekliyorum :)

• Hocam ekrana uygun jelatin yada cam bulabildiniz mi malum 2.5d glass kullanılmış ekran kavisli olunca zorlaşıyor her yerde bulmak.

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Kırılmaz cam ve ekran jelatini arayışına girmedim hiç bulamayacağımı düşünerek telefonu aldığım yerdede yoktu. Bende ekrana bişey yapıştırmadan kullanmaya karar verdim

• N11 de vs satışta var 30 tl bandında temperli jelatinler

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Vainglory yükledim denedim 15 dakika kadar oyun akıcı takılma kasma vs yaşamadım arka kapağın kameraya yakın kısımları ısınıyor biraz ama z5 compact daha çok ısınıyor. Isınmalar telefonun çerçevesinde daha çok hissediliyor gelefon büyük olduğundan dolayıarka kapağın alt kısımlarında ısınma olmuyor çok

• quote:

Vainglory yükledim denedim 15 dakika kadar oyun akıcı takılma kasma vs yaşamadım arka kapağın kameraya yakın kısımları ısınıyor biraz ama z5 compact daha çok ısınıyor. Isınmalar telefonun çerçevesinde daha çok hissediliyor gelefon büyük olduğundan dolayıarka kapağın alt kısımlarında ısınma olmuyor çok

Hocam çok teşekkürler gerçekten bu güzel haber benim için çünkü 1 günümün ortalama 3 4 saati o oyunda geçiyor oyunda gördüğünüz gibi sağlam online bi oyun artık gönül rahatlığıyla limon yeşilini alabilirim
    Isınma tüm sony lerde var o sıkıntı değil pek :)

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu şarjı ölçemeyi unuttum yaklaşık %4-5 arası :)

• quote:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu şarjı ölçemeyi unuttum yaklaşık %4-5 arası :)

Şarj önemli değil hocam her türlü yiyor zaten şarjı tabiki yardımcı oldunuz teşekkürler :)

• Bide bildirim ledini nerde konumlandırmışlar

• Bildirim ledi sol üst köşede

• Z ye göre tam ters yani alışırız np

• Telefonu dün media markette inceleme fırsatı buldum,tasarımı çok hoş olmuş,hızı gayet iyi,kamera mükemmel,arayüz akıcı.
    Fiyatına göre gayet iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: xxzero

Telefonu dün media markette inceleme fırsatı buldum,tasarımı çok hoş olmuş,hızı gayet iyi,kamera mükemmel,arayüz akıcı.
    Fiyatına göre gayet iyi bence

Aynen öyle, orta segment için özellikleri tatminkar. Üstün performans isteyen başka telefonlara baksın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.