Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazın bataryası %40-50 civarındayken çok çok hızlı boşalıyor. %50'ye kadar kullanıyorum problem yok ancak %50'den sonra 10 dakika içerisinde cihaz kapanıyor. Cihazın bugün 6. günü. Zamanla batarya kendine gelecektir düşüncesiyle daha beklemeli miyim sizce? Yoksa 6 gün yeterli bir süre mi ve cihaz problemli mi?
  • BatuhanYesilyurt B kullanıcısına yanıt
    Bence problemli Sony müşteri hizmetlerini bi ara doa kapsamında değişim için yardımcı olmalarını iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    Ya ne yapıyorsunuz şu arayüze ek onu anlamıyorum ben kaç yıl roortlu z kullandım arayüze hiç dokunmadım bence güzel hepsi samsung touchwiz gibi dolu dolu olsunda kassınmı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: emre2703

Sa beyler kafayi yiyecegim. Telefon sebekesi bir anda gitti hic cekmiyor ama sim karti goruyor ne hikmetse. Kapatip actim vs ugrastim olmuyor yardim lutfen:(

Imei kayitli mi.

• Kulaklığın uzun tarafı bozuldu. Cızırtılı ses veriyor. Değişim yaparlar mı? Teknosa ya mı vermeliyim direk servise mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maestro_

Kulaklığın uzun tarafı bozuldu. Cızırtılı ses veriyor. Değişim yaparlar mı? Teknosa ya mı vermeliyim direk servise mi?

teknosa seni servise yönlendirir büyük ihtimalle zaten ama içinden çıkan kulaklığı kullanmana şaşırdım git kendine güzel bi sony kulaklık al bence paraya kıyıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maestro_

Kulaklığın uzun tarafı bozuldu. Cızırtılı ses veriyor. Değişim yaparlar mı? Teknosa ya mı vermeliyim direk servise mi?

Kulaklığı görünce ben kutuyu açtıktan sonra şok oldum. Madem böyle dandik iğrenç ötesi kulaklık koyacaksın sony bari hiç kutuya koyma. Yani yıllardır kulaklık üreten walkmanleriyle ün yapmış bir firmanın acizliğidir o kulaklığı koymak. O kulaklığı kutuya koyan üç kuruş kar yapcam diye hesap eden sony telden de çok çey çalmış çerçeveyi tam metal yapmaması metal ile plastik çerçeve aksamlarının birleşimindeki potluklar hakikaten komik. Camıda gorilla glas değil. Birde ses chipide yok ayrı olarak mediatekin entegre. O yüzden kulaklık ses kalitesi wolfson vs. Gibi ayrı ses chipi kullanan cihazlara göre kötü. Sony beni oldukça şaşırttı. 1600 Tl lik cihazda en azından orta kalite olmalıydı bir çok konuda ekran bile tam multitouch değil 4 parmak. Bu arada bu yan tuşlar ses güç vs emanet duruyor zaMANla bozulacak gibi

• Telefonu bu sabah aldım arkadaşlar siyah renk olarak,gerek tasarım gerek hızı ,kullanımı ,beğenimi kazandı.
    Ancak bir şebeke zayıflığı mevcut gibi diger orneklere benzer sekilde ,hem Turkcell hemde Turk Telekom ile aynı noktada denemelerim oldu...

Aynı nokta-bolge test sonuçları

Eski cihazım TTelekom ile ---- 2-3 bar
    Eski cihazım Turkcell ile ----- 4-5 bar

Yeni XA TTelekom ile --- 1-2 bar zaman zaman tamamen kopuyor belli noktalarda
    Yeni XA Turkcell ile --- 3-4 bar zaman zaman 2 bar a düsüyor belli noktalarda

Bulundugunuz bolgedeki kullandıgınız operatorun sebekesi zayıf ise zor durumda kalabilirsiniz bilginiz olsun.Eger operatorunuz bulundunuz bolgede guclu ise 1 bar kayıp ile yinede karsılasabilirsiniz...

Turkcell kullananlar neredeyse her bolgede guclu çekim oranları oldugundan sorunu farkedemiyecekler.
    Diğer operatoru kullananlar için aynı şeyi soylemek zor.illa ki zayıf noktalar beliriyor.

Gerçek sonuçlarla kişisel değerlendirmelerimdir.

Cihazın keyfini çıkarmaya bakalım :)

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Kulaklık banada kötü geldi zaten kulak içi seviyorum ben. Ses kalitesi de o kadar iyi değil. Yenisini alana kadar idare etsin diye kullanıyordum ama çabuk pes etti.

• http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/sony-xperia-xa-ultra-on-arka-ekran-koruyucu-P133511400

Ön, arka ve yanları kaplayan film buldum videodaki samsung s7 edge ile aynımış bakalım almayı düşünüyorum güzele benziyor. Tam ekranı kaplayan film başka bir yerde bulamadım çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiYaH -- 12 Ekim 2016; 11:21:04 >
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    Ön cam eyvallah ta arka cam ne alaka, arka kapağa cam koruyucu gerekmez ki, bence ürün şüpheli satıcı daha XA Ultra'nın arka kapağının plastik olduğunu bilmiyor

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    Cam değil, koruyucu film çizelmesini önlemek için
  • _Maestro_ kullanıcısına yanıt
    Aynen ben direkt attım evin bi köşesine sonra öğrenci olduğum şehre geldim noldu bilmiyorum zaten ezik bi kulaklık koymuşlar gerçi orta segmentte ne koyabilirlerdi onuda bilmiyorum gerçi ama

Kardeşim aldıktan sonra yorumlarını bizede iletirsen çok sevinirim yanlız nanoglassın sadece önğ 25 tl iken bunun 28 olması beni şaşırttı

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=q688qf9cNsU

Film sticker gibi sanki burda samsung s7 edge için yapılış videosu var.
  • Arkadaşlar iki sorum var.

1- Telefon mobil veri açık olmadığı halde konum gerektiren uygulamalarda internet yiyor ve param düşüyor. Nasıl düzeltebilirim? (Konum sadece cihaz özelliğinde)
    2- Bu telefonu ROOTlamak için gerekli rehber hangi sitede vardır?
    Yani şimdi koruyacakmı korkmayacakmı

• omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    Konum net kullanmaz aslında ama sende bi sorun var root sanmıyorum daha çıkmamıştır

• Sürekli bakiyem eksiliyor

• Bugün bu muhteşem ön kamerası vs vs diye çok merak edilen cihazı vibe s1 gibi kendisinden 500 lira daha ucuz bir telefonun ön kamerasıyla ışığı aşırı çok almayan ama az da almayan bi yerde test ettim. Resmen şok geçirdim. Resmen pixel pixel xa ultra , vibe s1 resmen ayna gibi net. Aydınlık ortamlarda iksiide dha güzel ama önemli olan ışığın biraz daha az geldiği yerlerde. Demek bide gece denesem loş oda ışığında. kendimi göremicektim xa ultra dan. inanmazsınız karalıosun dersiniz die bide foto çektim.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.