Şimdi Ara

Sony Xperia XZ inceleme 'Sony'nin en iyi telefonu test masamızda' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mükemmelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetali1919 M kullanıcısına yanıt
    bu sorununuzu telefonun ana konusuna yazarsanız daha faydalı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Parmak izi için önce ekran kilidi ve pin oluşturmamı istemişti telefon, o şekilde denediniz mi?

• Çok kaba ve kullanılan plastik muadilleriyle kıyaslanamayacak kadar kalitesiz. Htc 10, s7,s7edge, 6s, g5, p9 gibi dişli rakipleri var. Kimi fiyatta uygun xzden, çoğuda kalitede tur bindirir...https://m.youtube.com/watch?v=8NMCqjVoKHI

• babadol kullanıcısına yanıt
    denedim hocam olmadı menüde parmak izi sensör ayarı yok. hiç yok hiç bir yerde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetali1919 -- 6 Kasım 2016; 22:22:50 >
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Kullandınız mı bilmiyorum ama kafanıza göre eleştirmeniz çok yersiz, bilakis muadillerinden kötü olan tek kısmı kamera yazılımı, o da güncellemeyle düzelecektir.
    Şuradaki çözümü denemeni öneririm, ingilizcesi anlaşılacak derecede basit.
  • babadol kullanıcısına yanıt
    Muadilleri yılın ilk çeyreğinde çıktı. Kamerası iyi ama yazılımla falan onların seviyesine gelemez, ois yok. Oisin olmaması da amatör foto çeken bizler için büyük handikap. beş yönlü stabilizasyon videoda çalışıyor vs. 3 gb ram seneye gelecek rakipleri için düşük kalır. Mesela Samsung s8 de kamera diyafram aralığını 1.4 e düşürmeyi düşünüyor. Sony ise yıllardır 2.0 da Yani telefonu inceledim malzemesi kalitesiz, plastik gibi geldi bana. Htc deki, huawai deki, Apple'daki kalite yok maalesef. Siz alın kullanın güle güle

İncelemeleri izlediyseniz eğer, odaklanma olarak HTC 10 ois olduğu halde XZ'nin gerisinde kalıyor.Sadece 1080p videoda çalışan 5 yönlü stabilizasyon da ek bir özellik, halihazırda 3 yönlü sabitleyicisi var. Yani handikap olarak gördüğünüz alanda XZ zaten önde, nasıl handikap onu anlayamadım. Yeni nesil telefonlarla kıyaslayacaksak o zaman 4-5 ay bekleyelim her yeni telefonu incelemek için. 3gb ram savını her yerde duyuyorum ancak ekranın full hd olduğunu, yazılımın 3gb ram ile muadilleriyle aynı performansı gösterdiğini, hatta hız testlerinde kimi zaman öne geçtiğini, Samsung'un ise arayüzü nedeniyle 4gb ram ile bile sorunlar yaşadığını görmemiş olmalısınız. Siz nerde incelediniz bilmiyorum ama kaliteli bir plastik kenarı ve metal arka gövdesi var. Zaten Iphone ve Samsung çakması Huawei'yi kaliteli olarak sunmanız bu alandaki bilgisizliğinizin delaleti. Burada 'taraflı' ve 'şahsi' yorumlar yaparak insanları yanlış yönlendirmek yerine, önce bilgi edinip sonra daha faydalı şeyler yazmanızı temenni ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: babadol

İncelemeleri izlediyseniz eğer, odaklanma olarak HTC 10 ois olduğu halde XZ'nin gerisinde kalıyor.Sadece 1080p videoda çalışan 5 yönlü stabilizasyon da ek bir özellik, halihazırda 3 yönlü sabitleyicisi var. Yani handikap olarak gördüğünüz alanda XZ zaten önde, nasıl handikap onu anlayamadım. Yeni nesil telefonlarla kıyaslayacaksak o zaman 4-5 ay bekleyelim her yeni telefonu incelemek için. 3gb ram savını her yerde duyuyorum ancak ekranın full hd olduğunu, yazılımın 3gb ram ile muadilleriyle aynı performansı gösterdiğini, hatta hız testlerinde kimi zaman öne geçtiğini, Samsung'un ise arayüzü nedeniyle 4gb ram ile bile sorunlar yaşadığını görmemiş olmalısınız. Siz nerde incelediniz bilmiyorum ama kaliteli bir plastik kenarı ve metal arka gövdesi var. Zaten Iphone ve Samsung çakması Huawei'yi kaliteli olarak sunmanız bu alandaki bilgisizliğinizin delaleti. Burada 'taraflı' ve 'şahsi' yorumlar yaparak insanları yanlış yönlendirmek yerine, önce bilgi edinip sonra daha faydalı şeyler yazmanızı temenni ediyorum.

iPhone (apple demek istedin sanırım) ve Samsung çakması huawei mi? tamam arkadaşım. 4 5 ay sonra kim alsın Sony xz yi? Rakipleri rüştünü ispatlamış, xz yeni çıktı onlardan pahalı ve cazip bir artısı Yok. Ben objektif değerlendirme yaptım. O bütçeye alınacak sağlam rakipleri var. Senin Sony'den başka telefon eline almadığın belli.

Şu anda en kaliteli ses veren stereo hoparlörlere sahip olması, yeni odaklama teknolojili yeni renk sensörlü 23mp kamerası, çoğu rakibinden uzun batarya ömrü, pek bir artısı yokmuş sen de haklısın. Fazla açıklama yapma gereği duymuyorum çünkü tercihlerine yönelik yorumlar yapmışsın, benim de tercihim budur.
  • xperia x ile ıphone 6 plus arasında kalmıştım.arkadaşımın ıphonesi ile sonycentere gidip ikisinide elime alıp kıyasladım.xperia x aldım..burada takım tutar gibi telefon tutuyorlar onun için elinize alıp kendiniz karar verin..

• Sony gibi en kaliteli fotoğraf ve video kameraları üreten bir firma, keşke telefonlarında da aynısını başarabilse.

• z 5 kral telefon

• @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Keşke piyasadaki üst seviye modelleri donatan Sony sensörlerin alıcı markaları o sensörlere nasıl güzel yazılımlar geliştiriyorsa, Sony de aynı şekilde geliştirse. Kendi ürettiği telefonlara kamera yazılımı konusunda üvey evlat muamelesi yapıyor.
  • Tasarimi değiş artik ...

• Bence fiyatı pahalı

• ilk ciktiginda aldigim efsane z1 telefonum benden kaynaklanan hata ile ekranı patladi cok emeğim gecmişdi üzerinde böyle olmasını istemezdim bende iyi de anlaşıyorduk 5 yil kadar kullandım intahar etmeseydi dahada kullanırdım kısacası z1 erken emekli olması nedeni ile yeni bir telefon arayışındayım xz gördüm sizce almalimiyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 13 Mart 2017; 15:56:58 >
  • FcbAYERN F kullanıcısına yanıt
    yeni modellerin çıkmasını bekleyiniz. Fiyatları bir miktar daha indirebilir. Ama aciliyeti varsa gerçekten parasını hakeden bir cihaz alınabilir.
  • Bugün avea da inceledim xz gerçekten tasarım faciası köşeleri ucuz Çin telefonları gibi bende Z5 var emin olun masaya her bıraktığımda illaki soruyorlar nedir bu o derece karizmatik Z5 varken bu kadar para verip xz almak macera aramak gibi bir şey

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.